- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Evet hayırlı cumalar yapıcaz ksksksksk(tövbeestt)oo baya şenlikli bir gün olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hayırlı cumalar yapıcaz ksksksksk(tövbeestt)oo baya şenlikli bir gün olacak
Bende 1 senedir deniyorum her ay gecikmelerim oluyor bütün testlerim normal hormon dahi anne olmak için hiç bir sorunum yok eşimde vorikosel çıktı 2 ay önce ameliyat oldu sperm sayıları normal ama hala denemeye devam ediyoruz bu ay yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım adetime 10 gün var dün beta verdim sonuç yine negatif ama hala umudum var umarım erken olduğu için testte çıkmamıştır. Umarım yakın zaman da kavuşursunMerhaba kizlar
Subat ayindan bu yana bebek deniyoruz. 3 yıldır evliyiz. Ben 26yasindayim, eşim 32 yasinda
Gebelik öncesi gerekli muayene ve kan testlerini oldum hic bir sorun görünmedi, bu ay ovulasyon testi aldim birde bu sekilde deneyecegiz inşallah o yuzden cok umutluyummm
Gectigimiz aylarda ilişki çok düzenli olmadigi zamanlar oldu yumurtlamaya denk getiremedik diye düşünüyorum...
Birbirimize umut ve destek olalim bu konu başlığı altında kızlar siz ne durumdasinizz ben bugun ovulasyon yapmaya basladimmmm
aynı şeyi düşündüm de yazmamıştım ahhshs mübarek gün hadi inşallahEvet hayırlı cumalar yapıcaz ksksksksk(tövbeestt)
Kalp kalbe karsiymis bakk güzel gidiyor sıcaklarda biraz bunaliyorum ama simdiden16.haftaya girdik çok şükür canımAa bu kadar olur forumda gezerken sen aklıma geldin göremedim hiç nasıl gidiyor acaba hamileliği diye düşünmüştüm :) İyi canım bat bekliyorum bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor
Yaa ne çabuk geçiyor günler Cinsiyeti belli oldu mu? Bize de dua et canım senin duan geçerKalp kalbe karsiymis bakk güzel gidiyor sıcaklarda biraz bunaliyorum ama simdiden16.haftaya girdik çok şükür canım
Umutlanmak da istemiyorum ama normalde olmaz böyle takip ediyim bakiyimAy evet olabilir hadi inşallah
Ay inşallah umutlar boşa çıkmazUmutlanmak da istemiyorum ama normalde olmaz böyle takip ediyim bakiyim
İnşallah canım hepimizin umutları dilekleri gerçek olsunAy inşallah umutlar boşa çıkmaz
Amiiiiinnn inşallahİnşallah canım hepimizin umutları dilekleri gerçek olsun
Var canım regl olacakmış gibiyim aynı Senin nasıl devamı gelmedi dimi?ayyyy olabilir vallahi ben de asiri heyecanlandim simdiiiiiii agrin var mi kasikta
ben de oyleydim canim bugun agrilar daha hafifledi, arada beyaz akintiyla beraber sarimsi akinti geliyor ama cok cok az. Genelde beyaz. Goguslerimin de ozellikle yanlari cok hassas.Var canım regl olacakmış gibiyim aynı Senin nasıl devamı gelmedi dimi?
Olması lazım ama göstermiyor kapatiyorYaa ne çabuk geçiyor günler Cinsiyeti belli oldu mu? Bize de dua et canım senin duan geçer
Olabilir canım hadi insallahhh ağrın sizin falan varmı peki başka ne belirtin var inşallah yerleşmesine ayy heyecanlandım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah kuzum
Tatlım başkalarından dinlemene gerek yok benm üstüne görme ihtimalim var iki gün sürdü adetim vücut ısımı bir gün düşüp çıktı yine kapak cızgısındem 0.3 derece bu akşam kan vermeyi düşünüyorum. Sanılanın aksine geç yumurtlamışım ona da zaten bir tane ilişki denk geldi gelmedi. Haberdar ederim seni özelden
Geldim burdayim senin yumurtlama baslayacak benim adet baslamadi daha