- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Bişey dicem çok mantıklı bişey dedin bat ne zaman seninHadi monica profil resimliler olarak aynı gün test yapalım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey dicem çok mantıklı bişey dedin bat ne zaman seninHadi monica profil resimliler olarak aynı gün test yapalım :)))
Cumartesi ya da pazar bekliyorum Ya günümü bekleyecektim ama bugün çok uyku hali var bende normalde olmazdı bi şüphelendim psikolojik de olabilir bilemedim Bir de baş ağrısı, adet öncesi karın ve bel ağrısı var. Senin ne zamandı?Bişey dicem çok mantıklı bişey dedin bat ne zaman senin
Benim haftaya Salı oluyor canım eğer yarında yumurtlama testim böyle çıkarsa erken gebelik yapmayı düşünüyorum cuma günü yaparım büyük ihtimalleCumartesi ya da pazar bekliyorum Ya günümü bekleyecektim ama bugün çok uyku hali var bende normalde olmazdı bi şüphelendim psikolojik de olabilir bilemedim Bir de baş ağrısı, adet öncesi karın ve bel ağrısı var. Senin ne zamandı?
Benim de testim gelirse sana eşlik edebilirim canım güzel haberler yazarız umarımBenim haftaya Salı oluyor canım eğer yarında yumurtlama testim böyle çıkarsa erken gebelik yapmayı düşünüyorum cuma günü yaparım büyük ihtimalle
Tamamdır canım buraya yazarım yine inşallah bu belirtiler bizi yanıltmazBenim de testim gelirse sana eşlik edebilirim canım güzel haberler yazarız umarım
İnşallah canım bu sefer olurTamamdır canım buraya yazarım yine inşallah bu belirtiler bizi yanıltmaz
Haftasonu yaparım gibi adete 2/3 gün kala sütten ağzı yanan misali,
Ay çok heyecanlııı ama bilemedim çıkar mı canım ya o kadar tedirginim ki bu konuda istiyorsan yap yine dehalolita seninle aynı batlarımız Benim de 6 gün var ama yine de bir test yapmak istiyorum. Hiçbir belirti de yok içimden geldi sadece Sizce olsa çıkar mı? Bu innovitanın erken gebelik testi var sadece elimde
Hayırlısıyla inşallah canım nasıl gidiyorİnşallah canım bu sefer olur
Aa bu kadar olur forumda gezerken sen aklıma geldin göremedim hiç nasıl gidiyor acaba hamileliği diye düşünmüştüm :) İyi canım bat bekliyorum bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyorHayırlısıyla inşallah canım nasıl gidiyor
Bende yarın test alırım cuma sabah ilk idrarla yaparım inşallah hamilelik haberleri alırız hepimiz hayırlısıylahalolita Yarın sabah ilk idrarla yapayım bari şu an hiç çıkmaz herhalde
İstersen sende cuma yaphalolita Yarın sabah ilk idrarla yapayım bari şu an hiç çıkmaz herhalde
Gazamiz mübarek olsun o halde
oo baya şenlikli bir gün olacakmonica123 da var 4 kişiyiz var mı arttıran