- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Öyle mi diyosun geçen aylarda olsa yüz kere test yapmıştım hiç içimden gelmiyor yaTakip et bakalım canım yarın da böyle çıkarsa tamamdır bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi diyosun geçen aylarda olsa yüz kere test yapmıştım hiç içimden gelmiyor yaTakip et bakalım canım yarın da böyle çıkarsa tamamdır bence
İnşallah canım şaka bi yana içimden de gelmiyor o kadar çok test yaptım ki o sinir harbini yaşamak istemiyorum ister istemez ne kadar da üzülmem dese de insan üzülüyor. Hatta keşke bu yumurtlama testlerini de yapmamış olsaydım onlarda umutlandırıyo ister istemez of bize hiç bişey yaramıyor yaAhahaha o zaman azcik daha sabır diyelim sabrın sonu selamet olsun inşallah
En sağlıklısı regl gününe kadar beklemek bence deÖyle mi diyosun geçen aylarda olsa yüz kere test yapmıştım hiç içimden gelmiyor ya
Bu test Haziranda bata 6 gün kala anında çıkmıştı mesela benim sonra iki gün adet gecikmesi yaşadım sonu hüsran sanırım kimyasal oldu temmuzda da memlektwydim pas geçtik bakalım bu ay ne getircekİnşallah canım şaka bi yana içimden de gelmiyor o kadar çok test yaptım ki o sinir harbini yaşamak istemiyorum ister istemez ne kadar da üzülmem dese de insan üzülüyor. Hatta keşke bu yumurtlama testlerini de yapmamış olsaydım onlarda umutlandırıyo ister istemez of bize hiç bişey yaramıyor ya
Bu test Haziranda bata 6 gün kala anında çıkmıştı mesela benim sonra iki gün adet gecikmesi yaşadım sonu hüsran sanırım kimyasal oldu temmuzda da memlektwydim pas geçtik bakalım bu ay ne getircek
Çok kötü işte ya bunu yaşamaktansa bende beklemeyi tercih ediyorum yoksa test yapmakta sıkıntı yokO yüzden regl günü gelene kadar test mest yapmam
Benim de 3 gün kaldı testler kargoda yarın gelince yapmam inş bu mesajını görünce yapmamalıyım dedim asdsds inşallah bu ay bebiş getirir <3Bu test Haziranda bata 6 gün kala anında çıkmıştı mesela benim sonra iki gün adet gecikmesi yaşadım sonu hüsran sanırım kimyasal oldu temmuzda da memlektwydim pas geçtik bakalım bu ay ne getircek
Yaptım yaptım ikincidede aynı şey oldu sanırım testle alakalı bir durum hepsinde aynı oluyor yani yine hamiş değilimNaptın yaptın mı ?
Yaa pozitifmi sonuç ben pek okuyamıyorumda bazen bugün dahada azaldı çatlamaya göre cumartesi akşam yada pazar sabahı olmam gerekli bilmiyorum hiç ümidim yok bu ay prolaktin falan hep yüksekti benim değişik bir ay olduVar ahanda ben yumurtlamadan beri kasık ağrım oldu sonuç ortada
Neinnn yumurtlama testiyle çok güzel bir bağ kurdum kopamıyorum kzjsjsjdjs
Ahahahaha yapma şunu hcg yapNeinnn yumurtlama testiyle çok güzel bir bağ kurdum kopamıyorum kzjsjsjdjs
Cıks negatif regl oldum prolaktin yüksekse üzgünüm ama biraz zor gebelik ama inş vardır belli olmazYaa pozitifmi sonuç ben pek okuyamıyorumda bazen bugün dahada azaldı çatlamaya göre cumartesi akşam yada pazar sabahı olmam gerekli bilmiyorum hiç ümidim yok bu ay prolaktin falan hep yüksekti benim değişik bir ay oldu
Kız hamilesin gibi ya test yaparsan beni etiketle ınutmazsanBunu da sabah 2. İdrarla yaptım yumurtlama değil sanırım artık bu
E o zaman gebesinYaptım yaptım ikincidede aynı şey oldu sanırım testle alakalı bir durum hepsinde aynı oluyor yani yine hamiş değilim
Evet o yüzden ümidim yok prolaktinin yüksek olup engel olduğunu duyunca yumurtlama haftamda 2 sefer dostinex içtim biri yumurtlamadan 4 gün önce biriside 1 gün önceydi sonra yumurtlama geçti 1 tane daha içtim yumurtlamadan 1 hafta sonraki kanda 0.98 çıktı baya baya düşmüş ama tabi yumurtlama zamanında dustumu naptı orası karanlık ama bence düşmüş olabilir çünkü çok etkili bir ilacmis 2 adetle bile 0 lanan var benimde 55 di adetliykenCıks negatif regl oldum prolaktin yüksekse üzgünüm ama biraz zor gebelik ama inş vardır belli olmaz
kittenlyy canım sen naptın, senin de sanki kimyasal olmuştu diye hatırlıyorum. Yumurtlamayı gördün mü?Kız hamilesin gibi ya test yaparsan beni etiketle ınutmazsan
Azcık daha zamanı var sankiii yarın da silikleşmese belki erken test alabilirimmmAhahahaha yapma şunu hcg yap
Bilmiyorumm yarın da böyle çıkarsa şüphelerim artabilirr belki alırım erken test canım kısmett etiketlerim tabi ki de canım bu arada sen ne yaptın nasıl oldunKız hamilesin gibi ya test yaparsan beni etiketle ınutmazsan
Hadi monica profil resimliler olarak aynı gün test yapalım :)))Azcık daha zamanı var sankiii yarın da silikleşmese belki erken test alabilirimmm