Yorumlardan baktım yok şu suyu yok bu suyu için yada ovulasyon testi takibi vs. Gibi şeyler gördüm. 1yil neredeyse takip ile birlikte hatta kafayı yemişcesine binlerce doktora giderek acaba problem mi var diye kafaya takmıştım. Tabiki bu tavsiyem hiç bir problemi olmayanlara. Eğer doktora gidip bir sorun ile karşılaştıysanız muhakkak ki tedavi edilmeli ama eğer görünürde bir problem yoksa gerçekten hep okudum hep araştırdım yada hep derlerdi banada kafana takmayacaksın diye. Cidden öyleymiş.Benim karşıma Dr. Ayşe Duman çıktı. YouTube de bir sürü videosu var kızlar. Şu kelimesi beni çok etkilemişti. " Çocuk planlayarak değil dürtüsel olarak yapılır diye" sonrasında ben tüm ovulasyon testlerini attım tek takip ettiğim adet hangi gün olsaysa 14gun sonrası yumurtalarım kesin ufak bi ona bakmıştım ama asla kasmadım. Kendimi de bunaltmadım. Vücudumu dinledim o beni yönlendirdi zaten. Yani stressiz hiç düşünmeden güne bakıp kendimi hiç kasmadan. Ama şunu da eklemek gerek bol bol dua çok içten Allah'a teslim olarak. Biz yada doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar eğer verecek olan Allah demezse ben dünyaya bir kul yaratmayacağım,onu bize bahşetmez. Çünkü nihayetinde esasında bizim elimiz de değil. Eğer 'O' dilerse verecektir bilincinde olup teslim olursanız inanarak işte o zaman geliyor hediyeniz, beklediğiniz. Hep derler ya zamanı var diye. Demek ki o kul oralarda bir yerlerde bekliyor sizi anne etmeyi ama Allah onu yaratmaya henüz karar vermemiş ki olmuyor. Düşünsenize O'ndan habersiz hangi dal kıpırdayabilir. O ol derse olur. Çok içten dua edip sonrasında Allah'ın işine karışmamak lazım sanırım. Ama dediğim gibi eğer sağlıksal bir problem var ise onun içinde Rabbim akıl vermiş önce gidip tedavi olup sonra tevekkül etmek lazım. Ve bebeğimizin esas sahibi Allah'ı bilip ondan sonra zamanın gelmesini beklemek. O kulu yaratmak istemesede ona isyan etmemeye gayret etmek. Sonuçta O ne derse O olur
O yüzden önce teslimiyet sonra stressiz günler sonrasında akışa düzene uymak Dr Ayşe dumanın videoları sizi rahatlatacaktır.Eğer sağlık problem varsa onu hal etmek sonrası yine teslimiyet. Eminim bir çoğunuz bunları hep duydu ve biliyor. Ama kendimden biliyorum uygulamak çok zordu benim içinde. Ne zaman ki tüm bunları uyguladım sonuca vardım. Rabbim gönülden isteyene bu yükü taşıyabilecek olana nasip eylesin. Sevgilerimle..