- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Az kalmış sizinde umarım bu ay olurMerhaba kızlar benimde regle 5-6 gün kaldi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış sizinde umarım bu ay olurMerhaba kızlar benimde regle 5-6 gün kaldi bekliyorum
Yap ben arkandayımGünaydın kızlar benim akıntım çok sarı beyaz karışık bugün kasıklarım aşırı dolu hissi var bugün yine test yapıcam
Aynen öyle şimdiye kadar yastık koymadim biraz bekledim ayağa kalkmadim ama bu sefer onu denicem sağolasın tavsiyelerin için gün aşırı olmadı bı de o şekilde deniyelim bakalımDila elif yilmaz ama 13. Günden de başlanabilir bir dolu bir boş olarak 15,16,17,18 arka arkaya olması mantıklı. Yine söylüyorum spermlerde bir sorun yoksa
Artı olarak da ilişkiden sonra bele yastık koyup en az yarım Saat sirt üstü yatmak da faydalıymış
Bı sorun yok spermeler deYani spremlerin 5 gün öncesine kadar bile canlı kalabildiğini duymuştum. Her ihtimale karşı 5 gün de olabilir benim 4 gün oldu. Bugün de çatlama olacağı için bugün de değerlendiricez toplam da 5 gün olacak.
tabi spremlerde bir sorun yoksa yapılabilir bu aksi halde 2 ya da 3 günde bir yapılıyor sanırım.
İnşallah faydası olur rica ederim bende yeni yeni öğreniyorumAynen öyle şimdiye kadar yastık koymadim biraz bekledim ayağa kalkmadim ama bu sefer onu denicem sağolasın tavsiyelerin için gün aşırı olmadı bı de o şekilde deniyelim bakalım
O zaman süperBı sorun yok spermeler de
Benim çatladıktan sonra uzayan yumurta akı geliyor herkesin farklı oluyor sanırımYumurtlama döneminde süt gibi beyaz akıntı gelmesi catladigina mi işaretti
Bu arada yumurtlama dönemine kadar bu ay 3 gün de bir bazen 2 günde bir de ilişki oldu bizim ama spontane yani çocuk odaklı değildi yumurtlama zamanını bildiğim için.Aynen öyle şimdiye kadar yastık koymadim biraz bekledim ayağa kalkmadim ama bu sefer onu denicem sağolasın tavsiyelerin için gün aşırı olmadı bı de o şekilde deniyelim bakalım
Test yaptınız mı?? Sarı akıntı hamilelik belirtisi diye okumuştum umarım vardırGünaydın kızlar benim akıntım çok sarı beyaz karışık bugün kasıklarım aşırı dolu hissi var bugün yine test yapıcam
Biraz sikintili geciyor canim, kahverengi akintim var iki uc haftadir, Turkiyedeki doktorum yat hicbir sey yapmadan riskli dedi, yatiyorum haftaya buradaki doktorla randevum var, onu bekliyorum. Sen nasilsin?Canımm selam nasılsınnızz nasıl gidiyor hamilelik
YaptımTest yaptınız mı?? Sarı akıntı hamilelik belirtisi diye okumuştum umarım vardır
SonucccYaptım
Test o kadar saçma bişey ki idrarım sonuç penceresinde damla şeklinde toplandı ahaha ilk kez böyle bişey gördüm softtec markasıSonuccc
Öyle mi çok geçmiş olsun yat dinlen canım stres yapma kendine daha çok minik çok normal bir kaç haftaya kesilir diye düşünüyorum yorma kendini hiç iyiyim bende canım yumurtlama günüm bugün gerekeni yaptık gerisi sperm ve yumurtaya kaldık artıkBiraz sikintili geciyor canim, kahverengi akintim var iki uc haftadir, Turkiyedeki doktorum yat hicbir sey yapmadan riskli dedi, yatiyorum haftaya buradaki doktorla randevum var, onu bekliyorum. Sen nasilsin?
Aaa bozuk baska marka yok mu onunla denesenTest o kadar saçma bişey ki idrarım sonuç penceresinde damla şeklinde toplandı ahaha ilk kez böyle bişey gördüm softtec markası
Antalyadayım anneme geldim canım çarşıya inersem alıcam yarın falanAaa bozuk baska marka yok mu onunla denesen
Sanırım test bozukTest o kadar saçma bişey ki idrarım sonuç penceresinde damla şeklinde toplandı ahaha ilk kez böyle bişey gördüm softtec markası