- 14 Aralık 2023
- 817
- 254
- 28
İnşallah çok beklemezsin canım kavuşursun çift çizgineHayır neden olmaz ki kist vs hiç bir şey yok. Ovülasyonı da pik gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok beklemezsin canım kavuşursun çift çizgineHayır neden olmaz ki kist vs hiç bir şey yok. Ovülasyonı da pik gördüm
Kan verdin mii sonucun ne çıktı canımTabiki de herkese canı gönülden yaparım
Yaptım maalesef negatifSebo03 test yaptın mı
Geciktin mi canımYaptım maalesef negatif
Yok aslinda 3 gun var yaptigim da erken gebelikti ama adet gecikmesinde yapiniz yaziyormus kismet artikGeciktin mi canım
Evet canım gecikince yaparsın ben cuma yapmayı düşünüyorum regl olmazsamYok aslinda 3 gun var yaptigim da erken gebelikti ama adet gecikmesinde yapiniz yaziyormus kismet artik
Aslinda ben de oyle yapacaktim ama dayanamadimEvet canım gecikince yaparsın ben cuma yapmayı düşünüyorum regl olmazsam
Bende kendime pek güvenmiyorum ama 1 gün kaldı bugün bitti artıkAslinda ben de oyle yapacaktim ama dayanamadim
1 günde bile beta artıyor ama bence bekleyin daha gecikmeniz olmamışBen de hala regl olmadım bugün regl günümdü. Ovulasyonum da pik çıkıyor 2 gün önce kanda beta negatif gelmişti. Neden ovulasyon pik çıkıyor anlamıyorum.
Keşke olsa.. bakalım kısmet1 günde bile beta artıyor ama bence bekleyin daha gecikmeniz olmamış
Rabbim bize nasip etsinKeşke olsa.. bakalım kısmet
Regl tarihiniz nedir? Bende de şu an pik çıkıyor bugün adet olmam lazımdıKizlar ciddi anlamda tekrardan yumurtladim sanirim 3 gun boynca pik cikan bugun koyu cikmadi testim, gercekten ilginc bi dongu yasiyorum
Persembe olmam gerekiyor, 14.gunde yumurtlamayi da gormustumRegl tarihiniz nedir? Bende de şu an pik çıkıyor bugün adet olmam lazımdı
Ben de aynen 7 temmuzda yumurtlma gordum 8 de çatlama, bugün regl olmalıydım düne kadar hep silikti ovulasyon testleri. Bu sabah itibariyle pik yine. Ne yaşıyoruz?Persembe olmam gerekiyor, 14.gunde yumurtlamayi da gormustum
Yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini ölçmek için. 10 üzeri değerler iyi anlamına geliyormuş. Adetin 21. Günü yaptırmıştm benKızlar progesteron testi niye yapılır
Ay gercekten sastim kaldim eger yumurtlamaysa kacirdigima mi yanayim gebelik olmadigina mi yanayim bilemiyorumBen de aynen 7 temmuzda yumurtlma gordum 8 de çatlama, bugün regl olmalıydım düne kadar hep silikti ovulasyon testleri. Bu sabah itibariyle pik yine. Ne yaşıyoruz?