- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama günü yapıldı doktorum yaptı . Onun için sordum canımYumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini ölçmek için. 10 üzeri değerler iyi anlamına geliyormuş. Adetin 21. Günü yaptırmıştm ben
Sabah vericem canımKan verdin mii sonucun ne çıktı canım
Dr bize 2 adet arası günaşırı değerlendirin dediği için 2 günde 1 biz devam ediyorduk yani eğer yumurtluyorsam da tekrar yine değerlendirmiş oldum ama ne alaka yaa bu kadar uzun arayla yumurtluyor olamam sonumuz hayır olsunAy gercekten sastim kaldim eger yumurtlamaysa kacirdigima mi yanayim gebelik olmadigina mi yanayim bilemiyorum
Bu ay bi sey var demekki sicaktan midir nedir aynen hayir olsun guzelliklerle gelsinDr bize 2 adet arası günaşırı değerlendirin dediği için 2 günde 1 biz devam ediyorduk yani eğer yumurtluyorsam da tekrar yine değerlendirmiş oldum ama ne alaka yaa bu kadar uzun arayla yumurtluyor olamam sonumuz hayır olsun
Ovülasyon stokladım yineİnşallah çok beklemezsin canım kavuşursun çift çizgine
Ben de biraz once siparis verdim yeni donem hazirliklariOvülasyon stokladım yine
Canım bence dene ya şansıni kaçırma pik olmuş baya yarin silik olurKızlar yumurtlama testim şuan böyle aşırı sağ yumurtalığım ağrıyor resmen böbreğime vuruyor ya hiç ilişki yapacak halim yok resmen kasığım patlayacak gibi.
Yumurtlama zamanı böyle belirtileri olan var mı ya
Benim de son iki üç aydır sağ kasığımda çok ağrı oluyor özellikle çatlama döneminde oluyormuş yani araştırma yaptığımda yumurtlama doneminde ağrı çatlamaya işaret diye okumustumKızlar yumurtlama testim şuan böyle aşırı sağ yumurtalığım ağrıyor resmen böbreğime vuruyor ya hiç ilişki yapacak halim yok resmen kasığım patlayacak gibi.
Yumurtlama zamanı böyle belirtileri olan var mı ya
Canım bence dene ya şansıni kaçırma pik olmuş baya yarin silik olur
Değerlendirdik canım aynı benim de sağ ya çok fena oldum. Gaz da var evet bende araştırdım biraz da yumurta büyüdüğü için çatlamaya yakın baskı yapabiliyormuş. Önceden olmazdı böyle ama sanırım korunmadığımız için böyle oluyor.Benim de son iki üç aydır sağ kasığımda çok ağrı oluyor özellikle çatlama döneminde oluyormuş yani araştırma yaptığımda yumurtlama doneminde ağrı çatlamaya işaret diye okumustum
Valla yorucu oluyor ya inşallah yakalarız bu seferDeğerlendirdik canım aynı benim de sağ ya çok fena oldum. Gaz da var evet bende araştırdım biraz da yumurta büyüdüğü için çatlamaya yakın baskı yapabiliyormuş. Önceden olmazdı böyle ama sanırım korunmadığımız için böyle oluyor.
İlişki esnasında da kasıklarım ağrıdı hep özellikle sağ tarafı
Bakalım yarın da değerlendirirz sonra yeter artık vallahi bunaldımmmm
Hemde çok yorucu yaa yıkanması ayrı dert ağrısı ayrı derttt inşallahh bu aydan ümitliyim ama bakalım tedbir bizden taktir AllahtanValla yorucu oluyor ya inşallah yakalarız bu sefer
EveetCanım kızlar sizlere bir kaç tavsiye vermemi ister misiniz 10aydir deneyen biri olarak
Tabiki deCanım kızlar sizlere bir kaç tavsiye vermemi ister misiniz 10aydir deneyen biri olarak
Güzel haberlerini bekliyoruz canım merakla inşallah bu ay görürsün sende çift çizgiyi Rabb'im bekleyen herkesin tez vakitte muradını versinİnşallah çok beklemezsin canım kavuşursun çift çizgine
Sıcaklar da yıkanmasi zor değil aslında soğuklar da daha zor olurdu gün aşırı denedik biz de bu ay ama maalesef adet oldum bile çok umutluydum bu aydan nasip diğer aylara bakalımHemde çok yorucu yaa yıkanması ayrı dert ağrısı ayrı derttt inşallahh bu aydan ümitliyim ama bakalım tedbir bizden taktir Allahtan