Evet canım yani anlayacağın Allah verirse oluyor o an.. yani onların bize gelecegi bir zaman var ve o zamandan önce istediğini yap gene gelmiyorGerçekten çok karışık işler canım
Kesinlikle öyle canım, biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahiEvet canım yani anlayacağın Allah verirse oluyor o an.. yani onların bize gelecegi bir zaman var ve o zamandan önce istediğini yap gene gelmiyorBekleyecegiz bakalım sen iğne vurulalı kaç gün geçti?
Dur bakalım daha bir sey belli değil sen doktorun dedigi iliskiden sonra bence 2 güne bir devam et gene:)Kesinlikle öyle canım, biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahiben daha dün oldum iğnemi canım
o zaman benden de sana hayırlı uğurlu olsun gelsiin mi sonundaaa ço ksevindim canıııım ağustos annelerinde gördüüümMerhabalar herkese bu ara çok koşturmaca giremedim zahrada bebiş mi var bu ay kimler gebis hadi güzel haberler verin bana
ya temmuzdaki bebiklerr yerim hayırlı olsun kızz şimdi gördüüm hamişmişsiiin hayırlı uğurlu olsuuuunnnnBebisim hosgeldin degerinin artmasına sevindim inşallah böyle güzel ilerler
ya temmuzdaki bebiklerr yerim hayırlı olsun kızz şimdi gördüüm hamişmişsiiin hayırlı uğurlu olsuuuunnnn
ayy canım benim ya inşallah duyacaksın kalp atışınıı pıt pıt pıt annesiii videoya almaya unutmaaAyy canim zahradaSaol bebisim ewet çok sukur nasip oldu çarşamba gününü de bi atlatsam streslerdeyim
Dileyen herkese Rabbım güzel hamilelikler nasip etsin
Sen nasilsin arada girip bakıyorum mesajlarına napiosun diye
Merhaba bir masajdan bahsetmişsiniz.bu sitede çok yeniyim hiçbir şey bilmiyorum ve hamilelik için 6 aydır uğraşıyoruz. Doktorlar herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve hiçbir ilaç ya da tedavi yöntemi gerekmez dedi. Sadece folik kullanıyorum. Sanırım hamilesiniz ne gibi yöntemler kullandınız bu masajdan bahseder misiniz rica etsemDoğru yaptığına eminsen bişey diyemicem ama o kadar işe yaradı ki herkes faydalansın istiyorum Rabbim sağlık şifa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Kuzum burda isim veriliyor mu bilmiyorum ama instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanim orda yumurtlama masajı hakkinda bilgi paylaşıyor ben adetliyken orada bahsettigi masaji yaptim adet bitiminde de yumurtlama testi ile takip ettim ve yumurtlama günlerini degerlendirdim. Sonrasi hamile olduğumu ogrenene kadar hep uzandim ayaklarimi kaldirdim iş yapmadim idare ettim.. bazılarımızın bünyesi hareketi kaldirmayabilir ben de yaklaşık 1 yıl sonra tam anlamiyla dikkat edip uzandigim hic iş yapmadigim ay gebeliğimi öğrendim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinMerhaba bir masajdan bahsetmişsiniz.bu sitede çok yeniyim hiçbir şey bilmiyorum ve hamilelik için 6 aydır uğraşıyoruz. Doktorlar herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve hiçbir ilaç ya da tedavi yöntemi gerekmez dedi. Sadece folik kullanıyorum. Sanırım hamilesiniz ne gibi yöntemler kullandınız bu masajdan bahseder misiniz rica etsem
1 yilin sonunda tedavisiz hamile kaldim seni cok iyi anliyorum o 1 yil acaba hic olmazmi diye dusunmekten delirdim bende pco vardi rahim filmi icin gittigim gun supheli kan sonucuyla gebeligimi ogrendim vardir bir zamani zamsna birak birde c life kullanmistim o ay ve one more bant arastirabilirsinÇok teşekkür ederim dedikleriniz uygulayacağm sayfayı buldum çok sağolun.
Cok ozur dilerim yanlis gruba yazmisim farketmeden kusura bakmayin nolur hakkınızı helal edinGubaydin Biz bugun cinsiyet ogrenmeye gidicez bakalim umarim belli olur
Bende katılabilir miyim mart ayında bebeğim karnında öldü rahim filmi cektiricem nageçmiş olsun canım kaç haftalıkdı? neden rahim filmi?
Cok ozur dilerim yanlis gruba yazmisim farketmeden kusura bakmayin nolur hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?