Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ayın 2 haftası hamileyiz hepimiz hatta regl baslayinca da bi sure hamile olabiliriz yerlesme kanamasi mi falan diye. Hatta hamile oldugu halde adet gorenler konulari aratiliyor bile olabilir ilk gun
Ya ama 2 damla kanı görünce o heyecanımı unutamıyorum ayy dedim kıyamam yerleşiyo bebeğim......... Ahh ahh

Benim kanamam da yoğunn ya değilim tabii ama şimdi de kimyasal gevelik geçirdiğime kendimi ikna ettiğimden seviniyorum
Benim bu ay baya pihtili oldu niye bilmiyorum ama belki benimde kimyasaldi adetle gitti

Her ayın 2 haftası hamileyiz hepimiz hatta regl baslayinca da bi sure hamile olabiliriz yerlesme kanamasi mi falan diye. Hatta hamile oldugu halde adet gorenler konulari aratiliyor bile olabilir ilk gun
Ahahahha aynen öyle kesinlikle umut hic bitmiyor

Benim bu ay baya pihtili oldu niye bilmiyorum ama belki benimde kimyasaldi adetle gitti
Beyaz pıhtılı geçiriyorum bende ilk defa gördm beyaz pıhtı lanet. Kız google a yerleşme kanaması yazdım milletin pedlerine kusa kusa bile baktım hahahaha

Beyaz pıhtılı geçiriyorum bende ilk defa gördm beyaz pıhtı lanet. Kız google a yerleşme kanaması yazdım milletin pedlerine kusa kusa bile baktım hahahaha
Yok ya benim baya koyu siyah gibi beyaz pihtili hic görmedim. Oyyy hic bakamam ben öyle ya

Topigin hayırlı olsun Ayaklarını havaya diken kız herhalde bende bu topige transfer olacam haftaya

Kizlar aranızda hsg çekilen varmı? 4 hazirana randevu aldım tavsiye üzerine aşılama öncesi hsg çeker diyorlar.tek tüp le olunca diğer tüp de tıkanıklık olabilir dedi bir başka doktor.bu ay yine Belimiz kopucak 1 senedir cupcupdan soğudum valla bu bu kez şansa birakmicam iki günde bir devam.temmuz listesinde herkesi hamiş görmek dileğiyle

Halayın bası bende

Kızlar merhaba, bu kimyasal gebelik nasıl oluyor sebebi ne ben daha yeni yeni bu meselelere girş yaptım da hamilelik için yumurtalama günlerinin takip edilmesi gerektiği filan yeni öğrendim o yüzden biraz çok soru sorabilirim kusura bakmayın

Yeni gecirmis biri olrak yumurta dolleniyor fakat sagliksiz bebek oldugu icin hcg fazla yukselmeden dusmeye basliyor rahim dollenmeye calisan yumurtayı adet seklinde vucuttan atiyor yani bi nevi erken düşük

Ebru ceylanın videosunu yapıcam bende daha erken regl olmak için. Normalde 35-39 günde oluyorum. Tahmini regliden 3 gün önce mi yapmam gerekiyor masajı tam anlamadım videoda

Ebru ceylanın videosunu yapıcam bende daha erken regl olmak için. Normalde 35-39 günde oluyorum. Tahmini regliden 3 gün önce mi yapmam gerekiyor masajı tam anlamadım videoda
Öyle diyor bebek olmadığına eminseniz eğer 3 4 gün önce başlayın yapmaya diyee

benide ekler misin ? BAT : 12 HAZİRAN , 2 AYDIR DENİYORUZ YAŞ 27

Beni de ekler misiniz bat 5 temmuz 23 yaşındayım 7 aydır istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…