- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Doğru dedin bir bize bir bayram şekeri lazım haftaya hepimizin Nur topu gibi sağlıklı gelişecek embriyoları olsunİnşallah canım hepimize bu ay kımset olur Bayram hediyesi gibi şeker olur valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru dedin bir bize bir bayram şekeri lazım haftaya hepimizin Nur topu gibi sağlıklı gelişecek embriyoları olsunİnşallah canım hepimize bu ay kımset olur Bayram hediyesi gibi şeker olur valla
Yok canim Malesef normal adet kanamasiAaa... Ben şok.. Belki yerleşmedir?
Ayyy bende olurum o zaman kesin benim de sizinki gibi cikmisti testim hayirlisi insaAllah
İnsallah siz Hayirli Haberler alirsiniz Ben Bu ayda Hüsrana uğradimAyyy bende olurum o zaman kesin benim de sizinki gibi cikmisti testim hayirlisi insaAllah
Allah iyisini güzelini sağlıklısını nasip etsin inşallah bir ay sonra güzel haberlerini alırızYok canim Malesef normal adet kanamasi
Ben de sizinle aynı durumdayım ben de 14, 15 temmuzda pik 16 temmuzda catlama gordum. 14 ünü değerlendirdik 15 ini degerlendirmedik 16 sı aksam değerlendirdik bat 30 temmuz beklemedeyim İlk ovulasyon denemem. sizin de tahmini bat 31 temmuz gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim ayni durumdayız.Kızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?Eki Görüntüle 2889766
Benim de 2 gun var bata ama ben de umitlenmek istemiyorum kendimi yine kotusune hazirladim nasip bakalim dun normal testte kuruma cizgisi gibi cizgi olusmustu suya tuttum yine gozukuyodu sabah erken gebelik testi aldirip yaptim sizinki gibi cikmisti nasip bakalim Rabbim herkese hayirlisini versin insaAllahİnsallah siz Hayirli Haberler alirsiniz Ben Bu ayda Hüsrana uğradim
Bende bilmiyorum aşko çürük çıktı bizim yumurtalar galiba andjdjdKiz biz niye yumurtlayamioz
Stres yapmaaa her ay aynı günde yumurtlama olucak diye bi şey yokki kuzu bekle sabırla yapmaya devam et :) daha erkenYine silik bu ya acaba bi ara koyuydu pik değildi o ara mı kaçırdım 12.gun oldu yine yumurtlamadim acaba yumurtlamicam mi hep 11 de yumurtluyordum 2 aydır pof
Valla canım ilk defa böyle erken gördüm, geçen ay 22-23.gün görmüştüm.Sizin yumurta 14 Güncü maşallah
Ya öyle tüm ay gün aşırı yapamam ben yaBen bu ay gün aşırı eksiksiz devam ediyorum Hiç ustuste olmadi
Bende 3 gun once ve bugun yaptiğimi suya tuttum kaybolmadi burdan fikir almistim yine. Sizin kaset testte ciktiysa daha ümitlisiniz bence. Galiba artik guvenmiyorum erken testlereBenim de 2 gun var bata ama ben de umitlenmek istemiyorum kendimi yine kotusune hazirladim nasip bakalim dun normal testte kuruma cizgisi gibi cizgi olusmustu suya tuttum yine gozukuyodu sabah erken gebelik testi aldirip yaptim sizinki gibi cikmisti nasip bakalim Rabbim herkese hayirlisini versin insaAllah
Aynı günleri değerlendirmisiz sizinle benim de 10. Gun 11. Gun yumurtlama 12. Gun catlama gordum 8. Günü 10. Günü ve 12. Gunu degerlendirdim. Ve ben de 2. Yumurtlama gununu degerlendirmedik diye acaba olmaz mi diyorum bat 30 temmuz beklemedeyim simdiKızlar benim 13-14 pik 15 çatlama oldu.
11-13-15 i değerlendirdim. Dün baya patlayacak gibi pikti ama değerlendirme olmadı. Bir yanım değerlendir dedi bir yanım ise gün aşırı olsun dedi çünkü doktorlar hep gün aşırı öneriyor. Ne diyorsunuz?
Ya ben 2 gun gecmeden falan yapmazdim test ama merak ettim aksam oyle olunca yaptim en iyisi takmadan dusunmeden adet gecmesini beklemek baska turlusu insani yoruyo ya ne guzel 2 3 aydir takmiyodum bu ay yine umitlendimBende 3 gun once ve bugun yaptiğimi suya tuttum kaybolmadi burdan fikir almistim yine. Sizin kaset testte ciktiysa daha ümitlisiniz bence. Galiba artik guvenmiyorum erken testlere
Fikir olmasi icin buda 3 gun once yaptigim ve 1.77 beta cikan testimBenim de 2 gun var bata ama ben de umitlenmek istemiyorum kendimi yine kotusune hazirladim nasip bakalim dun normal testte kuruma cizgisi gibi cizgi olusmustu suya tuttum yine gozukuyodu sabah erken gebelik testi aldirip yaptim sizinki gibi cikmisti nasip bakalim Rabbim herkese hayirlisini versin insaAllah
Acaba kimyasal mi oldu canimFikir olmasi icin buda 3 gun once yaptigim ve 1.77 beta cikan testim
Bu da cok belirgin cunkuFikir olmasi icin buda 3 gun once yaptigim ve 1.77 beta cikan testim
Bende bugun artik aynisini dusundum cunku vucudum bata 15 gun onceden farkli sinyallar verdi bu ay Anlamadim gercekten Bayramdan sonra Doktoruma gözükücem NasipseAcaba kimyasal mi oldu canim