Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha aynıı valla bende adet olmam gerekirken bir daha yunurtluyorum sanırım akıntı durumu aynı ikimizde de bende yapmıcam en kötü ptesiyi beklicem nasipse
Ayhh hadi inşallah Allah gönlüne göre en güzelini versin canım test sonucunu lütfen paylaş bekliyorumm

Okuyunca yazayım dedim her hamilede ve hamilelikte göğüslerde dolgunluk hassasiyet ilk belirti değildir kızlar, bende olmadı benim göğüslerimin şişmesi hassaslaşması 4. Aydan sonra oldu mesela biraz kuru bir kadınım da tahta kadar olmasa da küçüktür o yüzden kendinize bu belirtiyle eziyet etmeyin

Evet tatlım sağ ol ona zaten artık hiç takılmıyorum çoğu yerde belirtiler en çok kasık bel bacak ağrıları akıntı olarak falan geçiyor sanki. Olmayan şeyleri niye yok diye değil olanları acaba gebelik mi diye takmaya başladım artık mesela normalde haftada 1-2 kez tuvalete anca çıkabilen ben 3 gündür sabah büyük tuvalet varmış gibi uyanıyorum ama yok da yani bütün gün öyle gidiyo anlamadım belime arada sızı giriyo falan daha da 1 hafta var bata

Ben ilk hamileliğimi 10 gün önce farketmiştim ama tabi testte çıkması adet gününü bulmuştu.. Adet gecikene kadar şüphelenmemekte fayda var hoş benim adet de gecikti korunuyorduk da ne cacık ne lahana ne perhiz anlamadım gelen giden yok bat günü kan verdim negatif yani adet gecikse bile de şüphelenme dicem o da tuhaf olacak

Ahahh kız dediğimi yap yaptığımı yapma der gibi oldu 10 gün önce nasıl fark etmiştin peki bebişim tecrübelerden yararlanalım madem testlere güven olmuyooo

Benim bugun yumurtlamanin 11. Gunuydu gebelik testi yaptim ama bombos cikti akinti bel kasik agrisi var regl e 3 gun var goguslerde sisme falan yok bu ay da olmadi sanirim 6 ayin en guzel yumurtlamasini gormustum oysaki

Kızlar günaydınn bu bence gene pik olur gibime geldi hala koyu ikinci cizgim dalgalanmaydı sanırım gecen günkü

Eklentiler

• F43B5676-B9B0-4770-BDFF-04253848CCD1.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 43
Ahahh kız dediğimi yap yaptığımı yapma der gibi oldu 10 gün önce nasıl fark etmiştin peki bebişim tecrübelerden yararlanalım madem testlere güven olmuyooo
Adet belirtileriyle aynı diyoruz ama aslında farklı oluyor hep olan şeyler her zamankinden farklıysa o zaman hamileyim galiba diyebiliyorsun.. Bennde öyleydi hep akıntı gelir ama o ay biraz kötü bir anlatım olacak ama bütün avcumu dolduracak kadar dolu dolu akıntı bir anda geldi sanki içim temizleniyor dedim leğen kemiklerimde ağrım oldu ve en son adet günüm yaklaştıkça sağ kasığımdan çok şiddetli ağrılar girdi 3 gün sürdü ağrıların olduğu 2. Akşam acile gittim beta 0.50lerde çıktı hatta dr iltihap vardır diye antibiyotik verdi ama iptal ettirdim istemedim 2 gün sonra kasık ağrım devam edince bundefa özel bi hastanenin aciline gittim orada beta 49 çıktı evde de erken gebelik testi yapmıştım gitmeden silik çizgi çıkmıştı tam bat günümdü. Benim belirtilerim battan 10 gün önce başlayan yoğun çok fazla beyaz-sarımsı akıntı, leğen kemiklerimde kalçalarımda ağrı ve son 3 gün kasık ağrısıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…