Günaydııın yavru benim 22si çatladı 29u akşam bir çizgi gördük 30u da kan verdim 14tü beta
Günaydın canım herşey gönlünce olsun inşallahGünaydın kızlar. Ben doktora gidip kan vereceğim yine sonra ultrason a gireceğim. Burda bazıları yumurtlama testi bağımlısı galiba artık bende hcg ve vajinal ultrason bağımlısı oldumdua edin her sey guzel gitsin
20 temmuz 36 5. Ay
Çok sevindim iyi olmanaÇok şükür iyiyim canım biraz yoğunum eşimin ailesine geldik
Sen nasılsın bu ay müjdeli haberin var mı
Günaydınlar,Günaydın kızlar. Ben doktora gidip kan vereceğim yine sonra ultrason a gireceğim. Burda bazıları yumurtlama testi bağımlısı galiba artık bende hcg ve vajinal ultrason bağımlısı oldumdua edin her sey guzel gitsin
Hangi testle öğrendiniz acaba markası falan neydiGünaydııın yavru benim 22si çatladı 29u akşam bir çizgi gördük 30u da kan verdim 14tü beta
Erkenciiii kuşşşşGünaydııın yavru benim 22si çatladı 29u akşam bir çizgi gördük 30u da kan verdim 14tü beta
Kasette bakmıştın sen dimi kuzuGünaydııın yavru benim 22si çatladı 29u akşam bir çizgi gördük 30u da kan verdim 14tü beta
Ahah kız evet işte inşallah hormonlarda bi soruna işaret değildir yani derdim oBu ne boyle bir dolu bir bos hormonlarin halay cekiyor masallhumarim gebeliktir
laboquickti kuzum sonra sabahına erken gebelik testiyle net gördüm kaset testlerim bitene kadar da takip ettim her gün daha koyu olacak mı diyeeHangi testle öğrendiniz acaba markası falan neydi
Ayy bi umutlandım suanlaboquickti kuzum sonra sabahına erken gebelik testiyle net gördüm kaset testlerim bitene kadar da takip ettim her gün daha koyu olacak mı diyee
İnsallah çok yükselmiştir canım.Kızlar pazartesi günü betahcg 21 çıkmıştı bugün tekrar gittim kan verdim şimdi sonuca gidiyorum dua edin
ama çizgi var fazla idrarla olsa daKızlar selaam. Bu ayki son testimi de istemeden fazla idrar damlatmış olacağım ki hiç ettim.artık yarın hayırlısı ile regl olacağim
O kadar idrarı düz çubuğa damlatsam yine çizgi çıkarama çizgi var fazla idrarla olsa daregl olmıcaksın inşşşşşşşş
Canımmm 348 yazıyoo doktora göstermedim bekliyorum şuan nasıl sizceeİnsallah çok yükselmiştir canım.
Ben anlamiyorum bu işten ama 348 baya çok bir sayı :) gayet sağlıklı ilerliyor sanırım. Kucağına da sağlıkla al insallahCanımmm 348 yazıyoo doktora göstermedim bekliyorum şuan nasıl sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?