Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de bata 8 gün var yarın 7 umarım allah sesimizi duyar benim de akıntım var birde gögüslerim karıncalanıyor

Canım benim de bata 8 gün var yarın 7 umarım allah sesimizi duyar benim de akıntım var birde gögüslerim karıncalanıyor
Kızlar yumurtlama döneminde akıntınız nasıl oluyor, ovu testleriyle takip eden arkadaşlar özellikle acaba beyaz kremsi mi oluyor? Ve sürekli mi geliyor yoksa bir kez felip kesiliyor mu? Benim bugün bembeyaz krem gibi geldi ama akiam şeffaf a döndü de ne olduğunu anlamaya çalışıyorum

Eee napcaz cidden geç döllenme olduysa ne zaman çıkar idrar testinde
Ahh bilsem N Noonameee ... Bugün bi de beyaz krem gibi akıntı geldi sonra akşam şeffafa döndü adet olmam gereken tarihlerde bir daha mı yumurtluyorum yoksa hamile miyim milyonda bir ihtimal beni mi tuttu diye dolanıp duruyorum. Ben test olayını bayramdan somraki hafyaya attım o zamana kadar daha olmazsam sonraki adet döngümü beklerim o zaman da olmazsam test yaparım dedim inat değil mi bende de var inat

Yarın sabah 9 da yapsam anlarmıyım? 10-16 arası diyor ama dışarıdayım hep iş var malum yapabilirmiyim bilemedim. Yumurtlama dahil 3 gün deniyor ya hani tutturmakta zor pik mi değil mi diye
İlk idrar olmaması önemli... Çatlama takibi yapacağın için akşam da yapmalısın..

İlk idrar olmaması önemli... Çatlama takibi yapacağın için akşam da yapmalısın..
Doğrı diyorsun canım, dünü değerlendirdik ama ben yinede bugünü de değerlendireyim. Yarın da sabah ilk idrardan sonrakiyle testi yapayım akşamda eve gelince yapayım. Yoksa ben kaçırıcam gibi

Kızlar o kadar üzgünüm ki arkadaşımın 2 aylık bebeği kanser ve sarmış her yerini gerçekten bebek istiyoruz ama lütfen eksik dua etmeyelim sağlıklı bi bebek isteyelim
Yaaa ille de çocuk diye tutturuyoruz bazen ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allah

İnşallah canım ya benim memelerde bişi yok çok nadir bi iki gündür arada sızı giriyo gibi oldu ama inşallah kendimizi yormuyoruzdur belirti aramaktan rabbim sesimi duyar inşallah sağlıkla nasip olsun bizlere de

Kizlar hep akıntıdan bahsetmissiniz gebelik belirtilerinden biri mıdır akinti?

Ben çizgi görüyorum silik
Merhabba cevabınız ıcın cok tesekkkur ederim çizgim ince bordo bir çizgi kamerada malesef bellı olmuyor elde cok net hele ustune bıde ısık tutuncu cok net görunuyor fakat bu erken gebelık testını yapmadan once yaptıgım ıkı kast testtede silik olarak cıktı ama dun artı med sanırım marka bı kast test denedim hıc bısey cıkmadı acıkcası bende anlamadım . Bata ıkı gun kaldı 18 i bazen bır gun one veya bır gun erkene gelebılıyor beklıyorum bakalım ya olursa sürpriz olucak sadeece varmı bılmıyorum psıkolojkmi bılmıyorum midem iyi degıl gıbı dun ve oncekı gunde cok belim agrıdı normalde ben reglıye bı kac gun kala lekelenmeye baslardım öyle bıseyde olmadı ıkı gun kalmasına ragmen yalnız baya konusmaya ıhtıyacım varmıs ıcımı doktum

Adete yakin seffaf ve beyaz akinti oluyor ben de her ay

Bu ne boyle bir dolu bir bos hormonlarin halay cekiyor masallh umarim gebeliktir

Hahaha aynıı valla bende adet olmam gerekirken bir daha yunurtluyorum sanırım akıntı durumu aynı ikimizde de bende yapmıcam en kötü ptesiyi beklicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…