Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sana önce sütler yüklendi sonra bebiş yüklencek heralde öyle düşünelim ohh hadi bu sefer bebik bekliyoruz süt değil

Kuzum sana önce sütler yüklendi sonra bebiş yüklencek heralde öyle düşünelim ohh hadi bu sefer bebik bekliyoruz süt değil

Ama buna kahkaha attım ha bu saatte. Sütler varken bebiş yüklenmesi imkansız çünkü ben zaten hamişim diyolar sütüm var nayn yok sana gebelik diyorlar engelliyorlar hamileliğimi bende bu ilaçtan sonra sütün s si kalmamıştır diye düşünüyorm bayramı bir edelim de göreceğim neler olacak bayram sonrası adet haftam

Hadi insallah duam size kavusursunuz bebeginize Aynen oyle sabirsizlik ele geciriyo insani ama sizin isiniz daha zormus utandim suan hayiflandigima.. Kafayi dagitmak sart valla aksam dedim kalk koca konser bulup gidelim ben kafayi siyircam yoksa diye dagittik bi guzel daha iyi hissediyorum

Adet bittiğinden beridir akıntım var, bugün 12.günümdü henüz yumurtlama göremedim. Bence akıntıya göre hareket etmek hatalı olur. Hatta şimdi düğünden geldim, çamaşırım öyle ıslanmış ki...

Canım akıntı dediğim şey ıslaklık değil o başka durum onu ayırt edelim bunu şundan diyorm yumrtlama akıntısı farklı çok uzun sürmez sürekli devam ediyorsa o başka birşey olblr. Bende sürekli akıntı hali var ama yumrtlama akıntısı başka birşey. İlaç alıyorsan belki o da etkilebilir bu durumu. Sen akıntı takip etme testlerine odaklan en iyi sonucu o verecektir.

İlaç kullanmıyorum, bu ay rahmimde de sürekli batma hissi var. Çok garip test yapıyorum akıntıya güvenemediğim için

Yumurtlama akıntısı nasıl oluyo bende bazı aylar uzun bişi bazı aylar sarı akıntı oluyo

İlaç kullanmıyorum, bu ay rahmimde de sürekli batma hissi var. Çok garip test yapıyorum akıntıya güvenemediğim için

Akıntı adetten sonraya kadar olmazdı yumurtlma özellikle. Batma hissi de varsa enfeksiyon olblr başka bir durum kasılmalar da yapabilir bunun için tekrar ederse doktora gitmen iyi olur anlatman durumu. Bu akıntıyı fark edemezsin karışabilir anlaman zor olur zaten. Yumrtlama akıntısı bir iç çamaşırına sulu islaklık vermez daha çok koyudur yumrta akı kıvamında.

Yumurtlama akıntısı nasıl oluyo bende bazı aylar uzun bişi bazı aylar sarı akıntı oluyo

Yumurta akı kıvamında oluyor canım. Bazen sarı olan akıntı aynı ay içinde aynı o uzayan dönemde olup uzun süre oluyorsa birşeyler yapmaya çalışıyor yani yumurtlman uzuyor olblr kesin birşey denemez. Tek akıntı düşünerek ilişki de olmuyor her ay hep başka şeylerle gelebiliyor vucut bize sağolsun dinlemekten kendimizi kimbilir daha neler olur o da var

Ben hiç dinlemiyorum kendimi çünkü zaten hep sorunlu bi bünyem var yumurtam çatlayamadı 9 günde dediğin gibi sarı akıntı demek ondan oldu teşekkür ederimmmmm

Oohh günaydın güzel hatunlar bir gün girmedim neler olmuş neler güzel haberlere topluca hayırlı uğurlu olsun darısı tüüm isteyenlerin başına inşallah ben de birşey soracağım yumurtlama akıntısı beyaz, yumurta akı kıvamında koyu mu oluyor ve yumurtlamadan önce mi oluyor yoksa çatlama döneminde mi? TaM ne zaman?

Bende yumurtalamada oldu. 2 gün sürdü sonra çatlama oldu. Çatlama zamanı şeffaf ama kıvamlıydı akıntı..

Canım elinde ovu testin varsa bence yap sende en azından kaçında yumurtlama nezaman çatlama fikrin olur ama doğal yoldan bence olur senin hormon vs temiz çıkmıştı
Var canım bir sürü almıştm bu ay bakcam ovuya. Sonra bırakırım kasımda calısmalara basladıgımızda bakarım bide yeter bana

Bende yumurtalamada oldu. 2 gün sürdü sonra çatlama oldu. Çatlama zamanı şeffaf ama kıvamlıydı akıntı..
Ya benim adet gecikti adetten 4 gün çnce de pembe akıntı geldi su gibi pzrtesi kan testi negatif çıktı hep şeffaf gelirken bu sabah da beyaz bi akıntı gelmiş.. Ağrı, kramp ne varsa kesildi. Adet de olmadım.. Kaldım öyle kafam karışık ne bu anlamadım

Yumurtlama zamanında kasıklarda Ağrı yaşanabiliyor. Benim çatlama da ağrım oluyot ama bazı arkadaşlar öncesinde ağrı hissediyorlar. Regl sancısı gibi tarif eden de vardı.

Günaydııın Önceki ay ovu testi yapmış mıydınız belki geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…