Kuzum sana önce sütler yüklendi sonra bebiş yüklencek heraldeÇook teşekkür ederim bende güzel cümlelerin için daim olsun daha güzel haberlerini alalım inşallahiçimizde umut sonsuz Allah büyük
Evet korunmasam da çok önemli değildoktor diyor da olsa zararı olmaz bencede. Çok üstüne düşmem yinede çok dışına çıkmak istemiyorum dediğinin ilaç alıyorum yumurtlma olmayabilirde demişti. Hertürlü önemsiz bat gelsin bakalım sonrası ne olur. Bayram sonrası tekrar test vereceğim ne oldu sütlerim bakalım
Kuzum sana önce sütler yüklendi sonra bebiş yüklencek heraldeöyle düşünelim ohh hadi bu sefer bebik bekliyoruz süt değil
Hadi insallah duam size kavusursunuz bebeginizeBen bu kasetlerden o kadar cok yaptım ki20 tane vardır. Bu kadar erken ancak erken gebelik çıkarabilir ama tabii herkeste durum farklı ilerliyor, bende pkos var 75 gün sonra yumurtlama gördüm, regliden sonra 21.gündü, belki ondan teste erken yansıdı. 14.gün degildi yumurtlamam. Çıplak gözle görebilmek çok önemli testte, telefonun flashını tutarak bak, bir de ilk idrar önemli. Benim ovulasyon da pik oldu bir de, Hayırlısı olsun inşallah
Adet bittiğinden beridir akıntım var, bugün 12.günümdü henüz yumurtlama göremedim. Bence akıntıya göre hareket etmek hatalı olur. Hatta şimdi düğünden geldim, çamaşırım öyle ıslanmış ki...Canlarım size diyeyim bilgi olarak zaten akıntı olduğu gün yumurtlama olmaz akıntı olduğu gün bilin ki 1 veya 3 gün arasında yumrtlama gerçekleşecek demektirben tecrübeyle sabit denedim araştırdım onayladım L Larissa K kizkizakiz
Adet bittiğinden beridir akıntım var, bugün 12.günümdü henüz yumurtlama göremedim. Bence akıntıya göre hareket etmek hatalı olur. Hatta şimdi düğünden geldim, çamaşırım öyle ıslanmış ki...
İlaç kullanmıyorum, bu ay rahmimde de sürekli batma hissi var. Çok garipCanım akıntı dediğim şey ıslaklık değil o başka durum onu ayırt edelim bunu şundan diyormyumrtlama akıntısı farklı çok uzun sürmez sürekli devam ediyorsa o başka birşey olblr. Bende sürekli akıntı hali var ama yumrtlama akıntısı başka birşey. İlaç alıyorsan belki o da etkilebilir bu durumu. Sen akıntı takip etme testlerine odaklan en iyi sonucu o verecektir.
Yumurtlama akıntısı nasıl oluyo bende bazı aylar uzun bişi bazı aylar sarı akıntı oluyoCanım akıntı dediğim şey ıslaklık değil o başka durum onu ayırt edelim bunu şundan diyormyumrtlama akıntısı farklı çok uzun sürmez sürekli devam ediyorsa o başka birşey olblr. Bende sürekli akıntı hali var ama yumrtlama akıntısı başka birşey. İlaç alıyorsan belki o da etkilebilir bu durumu. Sen akıntı takip etme testlerine odaklan en iyi sonucu o verecektir.
İlaç kullanmıyorum, bu ay rahmimde de sürekli batma hissi var. Çok gariptest yapıyorum akıntıya güvenemediğim için
Yumurtlama akıntısı nasıl oluyo bende bazı aylar uzun bişi bazı aylar sarı akıntı oluyo
Ben hiç dinlemiyorum kendimi çünkü zaten hep sorunlu bi bünyem varYumurta akı kıvamında oluyor canım. Bazen sarı olan akıntı aynı ay içinde aynı o uzayan dönemde olup uzun süre oluyorsa birşeyler yapmaya çalışıyor yani yumurtlman uzuyor olblr kesin birşey denemez. Tek akıntı düşünerek ilişki de olmuyor her ay hep başka şeylerle gelebiliyor vucut bize sağolsundinlemekten kendimizi kimbilir daha neler olur o da var
Bende yumurtalamada oldu. 2 gün sürdü sonra çatlama oldu. Çatlama zamanı şeffaf ama kıvamlıydı akıntı..Oohh günaydın güzel hatunlarbir gün girmedim neler olmuş neler güzel haberlere topluca hayırlı uğurlu olsun darısı tüüm isteyenlerin başına inşallah ben de birşey soracağım yumurtlama akıntısı beyaz, yumurta akı kıvamında koyu mu oluyor ve yumurtlamadan önce mi oluyor yoksa çatlama döneminde mi? TaM ne zaman?
Var canım bir sürü almıştm bu ay bakcam ovuya. Sonra bırakırım kasımda calısmalara basladıgımızda bakarım bide yeter banaCanım elinde ovu testin varsa bence yap sende en azından kaçında yumurtlama nezaman çatlama fikrin olur ama doğal yoldan bence olur seninhormon vs temiz çıkmıştı
Ya benim adet gecikti adetten 4 gün çnce de pembe akıntı geldi su gibi pzrtesi kan testi negatif çıktı hep şeffaf gelirken bu sabah da beyaz bi akıntı gelmiş.. Ağrı, kramp ne varsa kesildi. Adet de olmadım.. Kaldım öyle kafam karışık ne bu anlamadımBende yumurtalamada oldu. 2 gün sürdü sonra çatlama oldu. Çatlama zamanı şeffaf ama kıvamlıydı akıntı..
Yumurtlama zamanında kasıklarda Ağrı yaşanabiliyor. Benim çatlama da ağrım oluyot ama bazı arkadaşlar öncesinde ağrı hissediyorlar. Regl sancısı gibi tarif eden de vardı.Ya benim adet gecikti adetten 4 gün çnce de pembe akıntı geldi su gibi pzrtesi kan testi negatif çıktı hep şeffaf gelirken bu sabah da beyaz bi akıntı gelmiş.. Ağrı, kramp ne varsa kesildi. Adet de olmadım.. Kaldım öyle kafam karışık ne bu anlamadım
Peki adet hiç gelmeden yumurtlama olur mu? 5 gün geçti bugün 6. Gün..Yumurtlama zamanında kasıklarda Ağrı yaşanabiliyor. Benim çatlama da ağrım oluyot ama bazı arkadaşlar öncesinde ağrı hissediyorlar. Regl sancısı gibi tarif eden de vardı.
Kızlar günaydın, işlerim çok yoğun çok sık takip edemiyorum başlığı. Var mı yeni gelişmeler
GünaydııınYa benim adet gecikti adetten 4 gün çnce de pembe akıntı geldi su gibi pzrtesi kan testi negatif çıktı hep şeffaf gelirken bu sabah da beyaz bi akıntı gelmiş.. Ağrı, kramp ne varsa kesildi. Adet de olmadım.. Kaldım öyle kafam karışık ne bu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?