Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, doktordan şimdi çıktım. Çok güzel gelişmiş yumurtalar iğne yapalım dedi, birazdan iğne olacağım. Bu ay hamile kalırsın sen dedi ay inşallah dedim
Canım sana tavsiyem catlamadan 36 saat sonra 3 gün iliskiye girip bir anda iliskiyi kesme yapmayın. Biz geçen ay aynı hatayı yaptık olmadı. 3 gün+ 1 hafta daha gün aşırı devam edin

Ne guzel bir gün. Pozitiflerimiz bol olsun

Canım sana tavsiyem catlamadan 36 saat sonra 3 gün iliskiye girip bir anda iliskiyi kesme yapmayın. Biz geçen ay aynı hatayı yaptık olmadı. 3 gün+ 1 hafta daha gün aşırı devam edin
Bu bütün ilişkilerde böyle di mi? Ben geçen iki ay test yapmadığım halde takvime göre 14. Günlerde tamamen kesmiştim

Selam kızlar, doktordan şimdi çıktım. Çok güzel gelişmiş yumurtalar iğne yapalım dedi, birazdan iğne olacağım. Bu ay hamile kalırsın sen dedi ay inşallah dedim
Kuzu sen özele mi gidiyosun? Yumurtalarınınnboyutu nasıl? Hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah

Canım bişey sorucam adetlerin kaç günde bir nezaman pik gordun acaba

Benim 26 Temmuz ama henüz yumurtlama görebildiğimi sanmıyorum. 9. Gün test yapmaya başlamıştım, dün döngü 13de yumurtlama göremedim şu ana kadar en koyu 9. Gündü
Devam devam nerdeyse bata yakin pik goren oluyo ki her dongude farklilasabiliyor

Benim bugunde yumurtlama olmadı bende test yaptim belki erken yumurtladım diye o da yok. Cizgi var gibi ama net bi cizgi degil. Sizce ?

Ay bugun testler pzitif pozitif maşallah kan ver canım emin ol seninde benim gibi pıhtilasma bozuklugun vardi galiba ihmal etme
Evet canım doğru var. Hastanedeyim şuan kan verip ona göre doktorla görüşeceğim

Bugün bahsi geçen 14. Gün bakalım ovülasyonda ne göreceğim. Adetim düzenlidir 27 günde bir gelir diye iki ayda 14. Gün ilişkiyi bırakmıştık tamamen..
Ayni sayiliriz 26 gun benimde 6 gun kadar regl suruyo ben reglden hemen sonra yani dongunun 7.gunu basladim 10.gunu pik 11.gun catlama oldu cok kisa bi sure aslinda ama oncesinde daha orta hatta sonlara dogru gordugum oldu
Bu ay tek farkli olarak ebru ceylanin dogurganlik masajini yaptim ve resmen sol yumurtaligimda yumurtlama hissettim utanmasa elime gelicekti Tavsiye ederim biraz daha cabuklastiriyo bence ovulasyonu

Evet canım doğru var. Hastanedeyim şuan kan verip ona göre doktorla görüşeceğim
Hayırlısı olsun canım bende iğne yuzunden günunün gecmesini felan bekleyemiyorum ne kadar erken ogrenirsek o kadar iyi kaçlik igne verdi doktorun

Canım doktor iğneyi bugün yapalım, yarın yani salı günü, perşembe günü be cumartesi günü günaşırı ilişki dedi. Üç gün üst üste demedi. Ben yine cumartesiden sonra pazartesi de çalışırım
Kuzu sen özele mi gidiyosun? Yumurtalarınınnboyutu nasıl? Hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah
Hayır canım devet, burada doktorum ilgili sağolsun özele gitmeye gerek kalmıyor. Gebelik durumu olursa belki özele devam ederim ☺ kuzum sağda 2 solda 3 tane 18-20 mm arası değişiyor çok iyi dedi, hamile kalırsın bu ay dedi umut doldum bakalım. Şimdi iğne olacam birazdan heyecan yaptım

Ya benim devlette gittiğim doktorlar 1 sene dolmadan hiçbir şey yapmıyorlar ya. Ne güzel senin doktorun ilgiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…