Canım attm sabah zaten:)Canım resmi atsana bakalım
Aa evet 10 temmuz adet10 Temmuz mu?
14 gün sonraaBir şey sorabilirmiyim kızlar yumurtlamadan 14 gün sonra mi adet başlangıcı oluyor yoksa döngüyü mü sayacağız yaaa ?
ay bi tane de kaset test yapsana tontirik ne çıkacak yaBenm kasıklarıma ve karnıma çok ağrı giriyor bugüninsallah adet olmam
Yarın sabah yapcam asko cok sıvı aldım ya olsa bile cıkmaz yemin ederimay bi tane de kaset test yapsana tontirik ne çıkacak ya
Benim bugün 15 günüm hadi hayırlısı yaaa14 gün sonraa
Sen ne zaman test yapmayı düsünüyon acaba dayak geliyorBenim bugün 15 günüm hadi hayırlısı yaaa
Birileri takıp ediyor benibat gününüz lavi hanıım ne zaman görcez testttt
Cnm hadi test yapsana artık kaç gündür seni merak içindeyimBenim bugün 15 günüm hadi hayırlısı yaaa
Halanız tam nasıl yapmış bi sorup yazabilirmisiniz yani yumurtasını takip ettirmiş mi doktoraMerhaba canım onu bende duydum benim halam kadın doğum hemşiresi bana demiştiki kız erkek istiyorsan yani cinsiyetini belirlemek istiyorsan tam yumurtladığın gün ilişki yaşarsan erkek olur diğer günler ilişki yaşarsan yumurtlama günü değil ondan önce ve sonra olursa kız olur demişti halamında 2 oğlu var kız istiyordu bana dediği gibi yaptı şuan kız çocuğu oldu :)
Kızım sendede var bir şeyler tekrarlasana testiiiiBirileri takıp ediyor benicanım cuma günü erken gebelik testi yaptım bugün de bat günüm çok şükür gelen giden yok onun yerine bebek gelir İnşALLAH bak bakım iki gün önce yaptığım teste birşey gözüküyor mu
ya valla görmek istediğimden mi yoksa hayal mi görüyorum bilmiyorum ama var sanki bişeyler bugün neden yapmıyosunnBirileri takıp ediyor benicanım cuma günü erken gebelik testi yaptım bugün de bat günüm çok şükür gelen giden yok onun yerine bebek gelir İnşALLAH bak bakım iki gün önce yaptığım teste birşey gözüküyor mu
Canım attığın predictor early mi bilemedimCanım attm sabah zaten:)
Cnm sanki hayalet görüyor gibiyim çok yakınlaştırınca inş vardırBirileri takıp ediyor benicanım cuma günü erken gebelik testi yaptım bugün de bat günüm çok şükür gelen giden yok onun yerine bebek gelir İnşALLAH bak bakım iki gün önce yaptığım teste birşey gözüküyor mu
Yaaa ağzında bal damlıyorKızım sendede var bir şeyler tekrarlasana testiiii
Bir kaç gün geçmesini bekliyorum canım inşallah dediğin gibi İnşallah çıkarCnm sanki hayalet görüyor gibiyim çok yakınlaştırınca inş vardırtesti yenilesene inş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?