Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm kasıklarıma ve karnıma çok ağrı giriyor bugün insallah adet olmam

bat gününüz lavi hanıım ne zaman görcez testttt
Birileri takıp ediyor beni canım cuma günü erken gebelik testi yaptım bugün de bat günüm çok şükür gelen giden yok onun yerine bebek gelir İnşALLAH bak bakım iki gün önce yaptığım teste birşey gözüküyor mu

Eklentiler

• IMG_20210626_073935.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 81
Halanız tam nasıl yapmış bi sorup yazabilirmisiniz yani yumurtasını takip ettirmiş mi doktora

Hali cnm inş senle beraber tüm arkadaşlar hamiş olurda mart annelerine gelirsiniz çok sessiz oralar ve burdaki tablo takibin çok güzel inş orda da bir tablo yaparsın

Kızım sendede var bir şeyler tekrarlasana testiiii

ya valla görmek istediğimden mi yoksa hayal mi görüyorum bilmiyorum ama var sanki bişeyler bugün neden yapmıyosunn

Cnm sanki hayalet görüyor gibiyim çok yakınlaştırınca inş vardır testi yenilesene inş çıkar

Cnm sanki hayalet görüyor gibiyim çok yakınlaştırınca inş vardır testi yenilesene inş çıkar
Bir kaç gün geçmesini bekliyorum canım inşallah dediğin gibi İnşallah çıkar ben ilk ay çocuk demememiz de 9 gün gecikti ve sonuç 00.1 çıktı akşama hasta oldum o kadar üzülmüştüm ki inşallah yine öyle bişey olmaz

tabloda bunlar çoğalıyor cok üzücü ya valla ben umutlanayim diye tabloya bakıyorum hergun artıyor cok üzülüyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah en gec agustosta herkes anne olsun Rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın herkese bu duyguyu tattirsin görsün çabalarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…