Şu an belirtin var mı kuzum göğüslerinde belirgin şişme, karın ağrısı vs. Bende hiç bişey yok da hafif midem bulanır gibi ama klima altınd oturuyorum ishal olmuşum bi de regl öncesi olurum geneldebaşla tabiki inşallah çıkmaya başlar ama çıkmazsa da ümitsizliğe kapılma sakın neticede benim de yumurtlama ve çatlama ovulasyon testinde çıkmadı :) çok şaşırtıcı olabiliyor
Akıntı gebelik ve regl ortak belirtisi.akıntım da var yaaa geliyor kan revan heralde
Kız dayanamadın dimi yarın yapmayaPredictor early testimde pozitif cıktı ama ikinci idrar diye sanırım çizgiyi tam yansıtamadım kamerayla. Ama ben gözümle gayet görüyorum .birde iş yerindeyim fazla bakamıyoeum
Dayanamadmm ama keşke yarın sabah yapsaydım daha cok belli olurduu:) sıvı aldıgım icin cok yansıtamadım.. bata 3 gün var ya ondan. Bat günü olsaydı netleşrdi ikinci idrarda bile.Kız dayanamadın dimi yarın yapmayatest yapmayanlarrrrrr utanın
Canım öncelikle hayırlı olsun .ovu testlerin için program mi kullandın yanlarında düşük yüksek yaziyorda .bende senin gibi kendimde pik goremedim ondan bende kullanayım bu programdanÇok teşekkür ederim canımne zahmeti ayıp ediyorsun son 1 haftadır ovulasyon testlerimi uygulamaya kaydediyordum ekran görüntüsünü atayım (fotoda çok net değilse koyu olan taraf C çizgisi) Eki Görüntüle 2878831
Benim çok az var ya böyle damla damla gibi beyazakıntım da var yaaa geliyor kan revan heralde
Yarın sabah da yaparsın kuzum nolcak ben test yaptığımda stresim gidiyo biraz da muhtemelen sana da öyle oluyodur biz testçilerrDayanamadmm ama keşke yarın sabah yapsaydım daha cok belli olurduu:) sıvı aldıgım icin cok yansıtamadım.. bata 3 gün var ya ondan. Bat günü olsaydı netleşrdi ikinci idrarda bile.
az önce yeni bişey öğrendim ilk idrarı kaçırıyorsan 4 saat sıvı almadan gebelik testini yapmak gerekiyomuşşş hiç bilmezdiim hiççYarın sabah da yaparsın kuzum nolcak ben test yaptığımda stresim gidiyo biraz da muhtemelen sana da öyle oluyodur biz testçilerr
Aynen stresimi alıyor rahatlıyorum vallaYarın sabah da yaparsın kuzum nolcak ben test yaptığımda stresim gidiyo biraz da muhtemelen sana da öyle oluyodur biz testçilerr
inşallah pozitif sonuçları görürsün :) benim de ovulasyonda pik ve çatlama hiç görünmedi yani tek başına bence bişey ifade etmez belirtilerin pozitif gösteriyor inşallah öyle olur :)Anladım canım ben dün ovu testi yaptım silik çıkıntı ama şuan reglime 2 gün var. Kendimi hamile hissediyorum. 10-15 gündür kasik bel ağrım ara ara vuruyordu. Koku hassasiyet yorgunluk hafif baş dönmesi. Bilmiyorum belli olur 2 gün sonra
Bende sıvı aldım bir sürü yaptım ondan öyle olduaz önce yeni bişey öğrendim ilk idrarı kaçırıyorsan 4 saat sıvı almadan gebelik testini yapmak gerekiyomuşşş hiç bilmezdiim hiçç
Resmi atsana canımAynen stresimi alıyor rahatlıyorum vallayarın da yaparım tabi ayıpsın
göğüslerde hiçbir belirti yaşamadım ben adet döneminde de yaşamıyordum zaten ama belirgin bir şişkinlik var bişey yiyip içmiyorum ama her zaman giydiğim şeyler dar geliyor beni rahatsız ediyor 2 gündür, bi de adet olacakmışım hissi var ufaktan ishal de vardı 2 gündür bugün yokŞu an belirtin var mı kuzum göğüslerinde belirgin şişme, karın ağrısı vs. Bende hiç bişey yok da hafif midem bulanır gibi ama klima altınd oturuyorum ishal olmuşum bi de regl öncesi olurum genelde
teşekkür ederim canım :) evet Femometer diye bir program var onu kullandım oraya yükledim, uygulama sonuçları iyi kötü değerlendiriyor :) pik göremediysen her zamanki döngüne göre ilişki olmasına dikkat et canım ovulasyona çok odaklanınca normal zamanı kaçırabiliyoruzCanım öncelikle hayırlı olsun .ovu testlerin için program mi kullandın yanlarında düşük yüksek yaziyorda .bende senin gibi kendimde pik goremedim ondan bende kullanayım bu programdan
İnşallah seni de tebrik ederiminşallah pozitif sonuçları görürsün :) benim de ovulasyonda pik ve çatlama hiç görünmedi yani tek başına bence bişey ifade etmez belirtilerin pozitif gösteriyor inşallah öyle olur :)
Çok teşekkür ederimİnşallah seni de tebrik ederimhayırlı olsun
benim bata 6 7 gün var kuzu dün baya regl sancısı çektim göğüslerime dokunamıyorum acıdan bebik belirtisi için erken heralde bildiğin adet cinleriyle beraber yaklaşıyorum diyorAkıntı gebelik ve regl ortak belirtisi.
Sonucunu biliyorsun nede olsa gönül rahatlığıyla yap gitsin fazla test göz çıkartmazAynen stresimi alıyor rahatlıyorum vallayarın da yaparım tabi ayıpsın
bat gününüz lavi hanıım ne zaman görcez testtttSonucunu biliyorsun nede olsa gönül rahatlığıyla yap gitsin fazla test göz çıkartmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?