Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
başla tabiki inşallah çıkmaya başlar ama çıkmazsa da ümitsizliğe kapılma sakın neticede benim de yumurtlama ve çatlama ovulasyon testinde çıkmadı :) çok şaşırtıcı olabiliyor
Şu an belirtin var mı kuzum göğüslerinde belirgin şişme, karın ağrısı vs. Bende hiç bişey yok da hafif midem bulanır gibi ama klima altınd oturuyorum ishal olmuşum bi de regl öncesi olurum genelde

Kız dayanamadın dimi yarın yapmaya test yapmayanlarrrrrr utanın
Dayanamadmm ama keşke yarın sabah yapsaydım daha cok belli olurduu:) sıvı aldıgım icin cok yansıtamadım.. bata 3 gün var ya ondan. Bat günü olsaydı netleşrdi ikinci idrarda bile.

Canım öncelikle hayırlı olsun .ovu testlerin için program mi kullandın yanlarında düşük yüksek yaziyorda .bende senin gibi kendimde pik goremedim ondan bende kullanayım bu programdan

Dayanamadmm ama keşke yarın sabah yapsaydım daha cok belli olurduu:) sıvı aldıgım icin cok yansıtamadım.. bata 3 gün var ya ondan. Bat günü olsaydı netleşrdi ikinci idrarda bile.
Yarın sabah da yaparsın kuzum nolcak ben test yaptığımda stresim gidiyo biraz da muhtemelen sana da öyle oluyodur biz testçilerr

inşallah pozitif sonuçları görürsün :) benim de ovulasyonda pik ve çatlama hiç görünmedi yani tek başına bence bişey ifade etmez belirtilerin pozitif gösteriyor inşallah öyle olur :)

Şu an belirtin var mı kuzum göğüslerinde belirgin şişme, karın ağrısı vs. Bende hiç bişey yok da hafif midem bulanır gibi ama klima altınd oturuyorum ishal olmuşum bi de regl öncesi olurum genelde
göğüslerde hiçbir belirti yaşamadım ben adet döneminde de yaşamıyordum zaten ama belirgin bir şişkinlik var bişey yiyip içmiyorum ama her zaman giydiğim şeyler dar geliyor beni rahatsız ediyor 2 gündür, bi de adet olacakmışım hissi var ufaktan ishal de vardı 2 gündür bugün yok

Canım öncelikle hayırlı olsun .ovu testlerin için program mi kullandın yanlarında düşük yüksek yaziyorda .bende senin gibi kendimde pik goremedim ondan bende kullanayım bu programdan
teşekkür ederim canım :) evet Femometer diye bir program var onu kullandım oraya yükledim, uygulama sonuçları iyi kötü değerlendiriyor :) pik göremediysen her zamanki döngüne göre ilişki olmasına dikkat et canım ovulasyona çok odaklanınca normal zamanı kaçırabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…