• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya valla görmek istediğimden mi yoksa hayal mi görüyorum bilmiyorum ama var sanki bişeyler bugün neden yapmıyosunn
Ben hiç görmedim buraya attım bir kaç kişi var hayal mayal var deyince bu sefer bende fark ettim inşallah aklımdan çizmiyorum dur 🥺🤲🏻 yarın da ayaktayım da ondan sonra inşallah🤲🏻

🙁 tabloda bunlar çoğalıyor 😭 cok üzücü ya valla ben umutlanayim diye tabloya bakıyorum hergun 🙁 artıyor cok üzülüyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah en gec agustosta herkes anne olsun Rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın herkese bu duyguyu tattirsin görsün çabalarımızı 🙏
Amin İnşALLAH 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım attığın predictor early mi bilemedim 😇
Yok predictor early ikinci idrarla yaptım ya cok belli etmedi bat günüm değil diye kuzum. Ama genede atayım bişeyler gözüküyor tabi

Eklentiler

• 7AA40577-872C-4C97-BDF9-8736E8D922D3.jpeg
    7AA40577-872C-4C97-BDF9-8736E8D922D3.jpeg
    185,8 KB · Görüntüleme: 121
Anaa kız bize bişey oldu bende cumartesinden beri pik görüyorum bu sabah anca eşitlenmiş ama hala tam silinmemişti testim, 🤔 bende ilk defa 2 gün pik gördüm sende ilk defa geç yumurtladın heralde
Erken yumurtlamak daha güzel yaa. Döngü çabuk bitiyor o zaman 😅 bu ay uzun süre pik görenler çok oldu. Neden bilmiyorum.

Hali Hali cnm inş senle beraber tüm arkadaşlar hamiş olurda mart annelerine gelirsiniz çok sessiz oralar ve burdaki tablo takibin çok güzel inş orda da bir tablo yaparsın 😍😍
Hehe tesekkur ederim canım Allah verir inşallah sagliklica bir bebis=)

klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah

Kızlar Dr gitmiycem diyip dayanamadım yine Dr dan çıktım . 😁
Miyonlarim için ameliyat demişti Dr ama devlet hastanesi ne gittim çok ilgilendi vee ameliyat edilecek bir durum yok dedi hamile kalmana engel değil dedi .ama amh düşük biz 1.1 altına tüp öneriyoruz dedi .ama hamile kalmanız da imkansız değil dedi bu şekilde düşük olup kalanlarda var dedi 😁

Kizlar Dr gitmiycem diyip dayanamadım yine Dr dan çıktım . 😁
Miyonlarim için ameliyat demişti Dr ama devlet hastanesi ne gittim çok ilgilendi vee ameliyat edilecek bir durum yok dedi hamile kalmana engel değil dedi .ama amh düşük biz 1.1 altına tüp öneriyoruz dedi .ama hamile kalmanız da imkansız değil dedi bu şekilde düşük olup kalanlarda var dedi 😁
Sevindim canım adına inşallah olur en kısa sürede, bende bugün gttim smear vermek için.bana hiç iyi konuşmadı zaman kaybetme dedi bir an önce tüp bebek merkezi bulunan hastanelere basvur dedi kağıt verdi elime malesef.bende düşündüm taşındım zaman kaybetmek istemiyorum çocuğum yok çünkü benim daha.zaman kaybedersem hic olmaz diye korkuyorum.rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah.

Merhaba canım onu bende duydum benim halam kadın doğum hemşiresi bana demiştiki kız erkek istiyorsan yani cinsiyetini belirlemek istiyorsan tam yumurtladığın gün ilişki yaşarsan erkek olur diğer günler ilişki yaşarsan yumurtlama günü değil ondan önce ve sonra olursa kız olur demişti halamında 2 oğlu var kız istiyordu bana dediği gibi yaptı şuan kız çocuğu oldu :)

Şunu da unutmamak lazım o halanın eşinde sprem x de y de varmış. Şansına tutmuş şimdi eşimde x hormonu yoksa kız için lazım xx o sebeble x yoksa boşuna sallama ilişki olur bu yüzden bunun açıklamasını burada doğru yapalım. Yani adam da erkek çocuk kromozonu yoksa hangi gün yaparsan yap o çoçuk olmayacaktır. 👍 Bunu şansına denemesi bilmesi biraz mucize yoksa yıllarca dene dur istersen yumrtlamadaki ilişki erkek olacak diye yap asla yumrtlama ilişkin tutmayacaktır demek oluyor 😉

klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah
canım inşallah seni yanıltmıyorumdur ama senin birçok belirtin gebeliği gösteriyor :) hepsi de psikolojik olamaz heralde

Back