Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi uygulama bu, çok beğendim :)
Femometer uygulamanın adı :) ücretsiz bölümünde ovulasyon sonuçlarını, ilişki günlerini filan giriyosun aşağı yukarı yüzde veriyor, bi de ücretli tarafı var da o da sonuçlarını yorumluyor ben ücretsiz kullandım

Ben bugun nobetciyim daha kocisle faaliyette olamadı ancak yarin aksama bise olur oda artık kader kısmet sanirim bu ay elenecem ben

Eklentiler

• SmartSelect_20210628-104828_Gallery.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 69
Etiket nasıl yapılıyor bilmediğim için böyle yazayım dedim ben regl oldum canm

Yaaa Hayirlisi olsun cnm elbet olur birgün cnm Allah büyüktür bende bu ay 2 hafta gecikti belirtilerimde coktu kesin hamileyimdir diye düşündüm kan testi yaptım negatif cıktı 14. Gün adet oldum normalde de adetim düzenlidir 28 günde bir olurum ama kismet
Yok canım yapmıştım test hep negatif çıkıyordu bugün de regl oldum maalesef

Bir şey sorabilirmiyim kızlar yumurtlamadan 14 gün sonra mi adet başlangıcı oluyor yoksa döngüyü mü sayacağız yaaa ?

Arkadaşlar daha öncede bu fotoyu attım ama cevap veren olmamış cevaplarsaniz çok sevinirim bu hapı daha önce kullanan var mı hap bittikten kaç gün sonra adet oldunuz bilgi verebilir misiniz?

Gunaydin hanimlar asidan sonra 2.gun.. Bilgilendireyim Dun hic bir sorun yasamadim asi sonrasi bugun kolum agriyo birazda vucud isim yuksek onun disinda sorun yok Ama sanirim stresten adetim kacti hala olmadim 3.gune gecer insallah hepsi
Canim ası sonrası adette 10 güne kadar gecikme olabiliyormus

3gün sonra adet oldum cnm
Peki cnm daha öncede konuşmuştuk sanırım çikolata kisti filan vardı bnde bı kaç tane ezzaciya sordum da bu hapi bı kaç kullanımda gecirdigini söylediler inşallah faydası olur bugünde doktora randevu alacağım o yüzden sordum cnm inşallah güzel haberlerle gelirim

ay inş faydası olur cnm bu ay yine bende kullanıcam ilacı ,inş güzel haberlerle gelirsin bakalım doktor ne diyecek sana

Canım bu hapı üç ay kullandım ve her seferinde farklı bir süre sonra reglim geldi ilkinde 10 gün sonra geldi sonra 3gün en sonuncusu da 5 gün sonra geldi ben pko yum reglim hep düzensiz olduğu içinmidir bilmem bende böyle oldu gebelik düşünmeye başladığımda doktorum üç ay böyle deneyelim olmazsa sonra hsg çekeriz sorun yoksa da diğer tedavilere geçeriz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…