Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bariz pozitif canım çok sevındım hemen kan vermelisin yada 1 test daha yap. Çünkü hamileysen ilk idrara gerek bile olmuyor ilk oğlumda öğlen bir yapayım dedim ve böyle çıkmıştı

Bata kaç gün vardı aceba benim 7 gün kaldı artık çok merak ediyorum ama olmayacak diye de alıştırıyorum kendımı
evimde değilim maalesef en erken çarşamba kan verebilirim canım ama gün içinde de yarın da testi muhakkak tekrar edicem :) normalde bat yarın ama 1-2 aydır adetim düzensizleşti son 2 aya göre hesap edersem bata 3-4 gün var diyebilirim

Bata kaç gün vardı aceba benim 7 gün kaldı artık çok merak ediyorum ama olmayacak diye de alıştırıyorum kendımı
bence 7 gün çok erken çıkmaması büyük ihtimal en erken 3-4 gün kala denemeli bence ama yine de sen bilirsin :) olacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun :)

Canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilesin ne mutlu senden ricam ovulasyon testinin fotoğrafını paylaşman mümkün mü zahmet vermeyeceksem? Bende ovu testi ile takip ediyorum şimdilik olası gebelik durumumu da kuzum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallaahh kanda da görürsün Allah ın izniyle çok sevindim kuzum

Canımmm hayırlı olsun çok sevindim senin adına tebrik ederim darısı bize inşallah..
- Janna - kuzummm ak koyun gibi duruyor buu hadi inşallahhh

Çok teşekkür ederim canım ne zahmeti ayıp ediyorsun son 1 haftadır ovulasyon testlerimi uygulamaya kaydediyordum ekran görüntüsünü atayım (fotoda çok net değilse koyu olan taraf C çizgisi)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım ne zahmeti ayıp ediyorsun son 1 haftadır ovulasyon testlerimi uygulamaya kaydediyordum ekran görüntüsünü atayım Eki Görüntüle 2878831
Bu akşam ovulasyona ciddili başlayayım 1 hafta var teknik olarak bata varsa bişey çıkmaya başlar yoksa hiç ümitlenmeyeyim :d

Bu akşam ovulasyona ciddili başlayayım 1 hafta var teknik olarak bata varsa bişey çıkmaya başlar yoksa hiç ümitlenmeyeyim :d
başla tabiki inşallah çıkmaya başlar ama çıkmazsa da ümitsizliğe kapılma sakın neticede benim de yumurtlama ve çatlama ovulasyon testinde çıkmadı :) çok şaşırtıcı olabiliyor

Ay çook tesekkür ederim önümde örnek teşkil etsin:) BAyağı pozitif çıkıyomuş ovülasyonda maşallahh darısı hepimizin başına inşallah

Predictor early testimde pozitif cıktı ama ikinci idrar diye sanırım çizgiyi tam yansıtamadım kamerayla. Ama ben gözümle gayet görüyorum . birde iş yerindeyim fazla bakamıyoeum

Kızlar bu pik mi ya? Pikse davul, zurnayla kutlıycam 75.gün yumurtasız , regliden 23.gün. yalnız yaptıktan yarım saat sonra böyle koyuya döndü.Tekrarlarım bugün

Eklentiler

• 1624864335520264610470.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 56
Ay çook tesekkür ederim önümde örnek teşkil etsin:) BAyağı pozitif çıkıyomuş ovülasyonda maşallahh darısı hepimizin başına inşallah
evet bayağı pozitifmiş ben de pik olacak çatlayacak diye bekliyorum :) inşallah darısı isteyen herkese olsun canım

evet canım ben hala pik olacak diye bekliyordum sonra adet ağrısı olmaya başladı dün de kasıklarıma kramp girdi ondan sonra acaba olabilir mi diye düşünmeye başladım bu sabah da test yaptım
Anladım canım ben dün ovu testi yaptım silik çıkıntı ama şuan reglime 2 gün var. Kendimi hamile hissediyorum. 10-15 gündür kasik bel ağrım ara ara vuruyordu. Koku hassasiyet yorgunluk hafif baş dönmesi. Bilmiyorum belli olur 2 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…