Bu bariz pozitif canım çok sevındım hemen kan vermelisin yada 1 test daha yap. Çünkü hamileysen ilk idrara gerek bile olmuyor ilk oğlumda öğlen bir yapayım dedim ve böyle çıkmıştıKızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Bata kaç gün vardı aceba benim 7 gün kaldı artık çok merak ediyorum ama olmayacak diye de alıştırıyorum kendımıçok teşekkür ederim :) inşallah hepimiz alalım güzel haberleri
evimde değilim maalesef en erken çarşamba kan verebilirim canımBata kaç gün vardı aceba benim 7 gün kaldı artık çok merak ediyorum ama olmayacak diye de alıştırıyorum kendımı
bence 7 gün çok erken çıkmaması büyük ihtimal en erken 3-4 gün kala denemeli bence ama yine de sen bilirsin :) olacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun :)Bata kaç gün vardı aceba benim 7 gün kaldı artık çok merak ediyorum ama olmayacak diye de alıştırıyorum kendımı
Canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilesin ne mutlu senden ricam ovulasyon testinin fotoğrafını paylaşman mümkün mü zahmet vermeyeceksem? Bende ovu testi ile takip ediyorum şimdilik olası gebelik durumumu da kuzum.Kızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallaahh kanda da görürsün Allah ın izniyle çok sevindim kuzumKızlr Günaydın
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diyekarnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim senin adına tebrik ederimevimde değilim maalesef en erken çarşamba kan verebilirim canımama gün içinde de yarın da testi muhakkak tekrar edicem :) normalde bat yarın ama 1-2 aydır adetim düzensizleşti son 2 aya göre hesap edersem bata 3-4 gün var diyebilirim
Çok teşekkür ederim canımCanım sağlıkla kucağına al inşallah hamilesin ne mutlu senden ricam ovulasyon testinin fotoğrafını paylaşman mümkün mü zahmet vermeyeceksem? Bende ovu testi ile takip ediyorum şimdilik olası gebelik durumumu da kuzum.
Çok teşekkür ederim canımCanımmm hayırlı olsun çok sevindim senin adına tebrik ederimdarısı bize inşallah..
- Janna - kuzummm ak koyun gibi duruyor buu hadi inşallahhh
Bu akşam ovulasyona ciddili başlayayım 1 hafta var teknik olarak bata varsa bişey çıkmaya başlar yoksa hiç ümitlenmeyeyim :dÇok teşekkür ederim canımne zahmeti ayıp ediyorsun son 1 haftadır ovulasyon testlerimi uygulamaya kaydediyordum ekran görüntüsünü atayım Eki Görüntüle 2878831
Benim de belim ağrıyor =)
başla tabiki inşallah çıkmaya başlar ama çıkmazsa da ümitsizliğe kapılma sakın neticede benim de yumurtlama ve çatlama ovulasyon testinde çıkmadı :) çok şaşırtıcı olabiliyorBu akşam ovulasyona ciddili başlayayım 1 hafta var teknik olarak bata varsa bişey çıkmaya başlar yoksa hiç ümitlenmeyeyim :d
Hamileliği bu şekilde mi öğrendin canımÇok teşekkür ederim canımne zahmeti ayıp ediyorsun son 1 haftadır ovulasyon testlerimi uygulamaya kaydediyordum ekran görüntüsünü atayım Eki Görüntüle 2878831
Ay çook tesekkür ederim önümde örnek teşkil etsin:) BAyağı pozitif çıkıyomuş ovülasyonda maşallahh darısı hepimizin başına inşallahÇok teşekkür ederim canımne zahmeti ayıp ediyorsun son 1 haftadır ovulasyon testlerimi uygulamaya kaydediyordum ekran görüntüsünü atayım (fotoda çok net değilse koyu olan taraf C çizgisi) Eki Görüntüle 2878831
evet canım ben hala pik olacak diye bekliyordum sonra adet ağrısı olmaya başladı dün de kasıklarıma kramp girdi ondan sonra acaba olabilir mi diye düşünmeye başladım bu sabah da test yaptımHamileliği bu şekilde mi öğrendin canım
evet bayağı pozitifmiş ben de pik olacak çatlayacak diye bekliyorum :) inşallah darısı isteyen herkese olsun canımAy çook tesekkür ederim önümde örnek teşkil etsin:) BAyağı pozitif çıkıyomuş ovülasyonda maşallahh darısı hepimizin başına inşallah
Anladım canım ben dün ovu testi yaptım silik çıkıntı ama şuan reglime 2 gün var. Kendimi hamile hissediyorum. 10-15 gündür kasik bel ağrım ara ara vuruyordu. Koku hassasiyet yorgunluk hafif baş dönmesi. Bilmiyorum belli olur 2 gün sonraevet canım ben hala pik olacak diye bekliyordum sonra adet ağrısı olmaya başladı dün de kasıklarıma kramp girdi ondan sonra acaba olabilir mi diye düşünmeye başladım bu sabah da test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?