- 8 Şubat 2018
- 943
- 2.051
- 113
- 35
İnşALLAH iyi haberler almıştır sin canımNe bileyim ya bende temizlik yaparken elime geldi test bı deneyim dedim
Ben ufak Bir çizgi görüyor ama inşallah hamilelik vardırSiyah Beyaz yapınca da işte insan bi acaba diyor.
Yükledim şimdiResim atar misin canim merak ettim
İnşallah ama iki ay önce de buna benzer bişey olmuştu hatta eşime söyledim çizgiden emin olmadığım için o da var dedi sonra inanılmaz üzüldükBen ufak Bir çizgi görüyor ama inşallah hamilelik vardır
Ben onu izlerken sinir oluyorum yaTlc de hamile kaldığımı bilmiyordum programına sardım sabahtan beri
Valla gerçekten ya kadın resmen bebeği tuvalete fırlattıBen onu izlerken sinir oluyorum yadoğumda öğreniyorlar nerdeyse hamile olduklarını hicmi insanın aklına hamilelik gelmez diyorum korunmuyorsun birde anlayamıyorum hamile olduğunu bize o kafadan lazım bence.yumurtlamadan sonra hafızamı kaybetmem lazım unutmak için
Aynen ya bizde işte basım agridi gogsum acıdı acaba falan diye kendimizi sorguluyoruzValla gerçekten ya kadın resmen bebeği tuvalete fırlattışok geçirdim yani hiç mi hissetmedim 9 ay be
Anlaştık cars cuma pazar yapalimçarşambada anlaşalım mı dost işi
bende de ahahha kaset+ erken gebelik testi yaparımAnlaştık cars cuma pazar yapalim3 tane var bende ahahah
Yok cnm oglumdaki belirtiler olunca ozellikle göğsüm cok aciyordu yaptim aninda cıktı. Rabbim herkese nasip eder insallahOvulasyonla mı takip ediyordunuz peki
ben senin için gidip bir kaset test yapayım ajksdhkajhdjaKızlar belirti aramayacağım kendimde diyorum ama dün geceden beri geçmeyen bir mide yanmam var, gaz ağrısı gibi ağrılar girip çıkıyor karnıma yarın bat kafamda deli sorular
Testim yok kız ovulasyon mu yapsam diyorum kendi kendime valla ama onda da net sonuç vermiyor kiben senin için gidip bir kaset test yapayım ajksdhkajhdja
Hadi bak negatif hakkını ben aldım inş sana pozitifler olsuuunTestim yok kız ovulasyon mu yapsam diyorum kendi kendime valla ama onda da net sonuç vermiyor ki
Kız Allah iyiliğini versin senin bide yapmışHadi bak negatif hakkını ben aldım inş sana pozitifler olsuuun
Evde çok var eğlence çıksın bana da işteKız Allah iyiliğini versin senin bide yapmışİnşallah hep birlikte pozitife döneriz canımmm
Ya yaptın miHadi bak negatif hakkını ben aldım inş sana pozitifler olsuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?