Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yok ama bugün bi kaç kişi çikolata kistinden bahsediyodu onlar için çektim ekran görüntüsünü, hiç kimse moralini bozmasın yaniii :KK45:bakın doktorlar bile böyle diyor💕
Teşekkür ederiz cnm benim çok moralim bozuluyor çikolata kistim var diye

Ya ebru ablada yumurtlama gördünmü başla değerlendirmeye diyorda, ben gormedende gün aşırı gidiyorum sanki yumurtlarımda kaçırırım diye bi korku siz öncesi gün aşırı mı değerlendiriyorsunuz🤔
Ben bu sefer 20 21 pikti 22 sabah çatladı. 19 20 21 22 23 hepsini 5 gün değerlendirdim. Öncesi sonrası 2 şer gün pik günleri birde bugun değerlendirme yapacağım sonra kapalıyız yazısı asacağım 😂

Ben bu sefer 20 21 pikti 22 sabah çatladı. 19 20 21 22 23 hepsini 5 gün değerlendirdim. Öncesi sonrası 2 şer gün pik günleri birde bugun değerlendirme yapacağım sonra kapalıyız yazısı asacağım 😂
Ey maşallah 😀🙈 bence de as valla duşa girmekten soguyo insan saclarimi kısacık kesmeyi düşündüm sırf bu yüzden 👻

Evet ben ebru taktiğiyle yapayim diyorum onun sayfasindakileri okudun mu kaç kişi hamile kalmış bi kaç ay o taktikle gidiyim diyorum. Daha 12 gundeyim yumurtlama görünce yardırcam heralde 😂 3 gün peş peşe olayını bende doğru buluyorum bide doggy gidicem bu ay bakalım kısmet 😛
Ay canım yine tekrarlıcam ama geçen ay ben öyle hamile kalmıştım.. Haftada 2 gün oldu birliktelik yumurtlama da yumurtlama pik ve çatlama olarak sürdü yanlış hatırlamıyor isem 3 gün peşpeşe yaptım ve çatlama günü doggy pozisyonu denedim daha sonrasında eşim rahatsızlandı birliktelik olmamıştı baya 😊 İlişkinin var olması kadar sık olmaması da önemli bence 😊

Ey maşallah 😀🙈 bence de as valla duşa girmekten soguyo insan saclarimi kısacık kesmeyi düşündüm sırf bu yüzden 👻
Benim saçlar uzun birde bende yıldım ama ne yapayım birde sık olsun belki tutar 🤩2 temmuzda erken gebelik yapacağım 6 temmuz bat inşallah bu ay nasip olur 🤲

Teşekkür ederiz cnm benim çok moralim bozuluyor çikolata kistim var diye
Hiç bozulmasın canım bak bu gerçekten iyi bi doktor, böyle diyorsa vardır bi bildiği 😍 onlar bu işin eğitimi almış yıllardır yapan insanlar, kendi düşüncelerimizle kendimizi aşağı çekmek yanlış 👍🏼 Pozitif ol testte pozitifi gör :halay:

Benim saçlar uzun birde bende yıldım ama ne yapayım birde sık olsun belki tutar 🤩2 temmuzda erken gebelik yapacağım 6 temmuz bat inşallah bu ay nasip olur 🤲
Benim de 6 temmuz ben 30 haziranda yapıcam daha da dayanamam :işsiz:çizgi göremezsem tekrarlamaya devam ederim :KK53::KK53::KK53:

Hiç bozulmasın canım bak bu gerçekten iyi bi doktor, böyle diyorsa vardır bi bildiği 😍 onlar bu işin eğitimi almış yıllardır yapan insanlar, kendi düşüncelerimizle kendimizi aşağı çekmek yanlış 👍🏼 Pozitif ol testte pozitifi gör :halay:
İnşallah canım isteyen herkes pozitifi görür 🙏😊

İnsallah benımde bu ağrı yerleşme ağrısıdır🤭🤣🤣
İnşallah canım
Allahım birde resim çizmiş göstermiş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kızlar amh sonucum çıkmış . Yaş 37 sanki düşük geldi bana bakarmisiniz
Bende 37yaşındayım canım...
Ben 31yaşındayken amh ım 0.5 idi ikinci denemede hamile kaldım..
Şuan 0.1
Seninki de düşük evet.. Ama düzenli yumurtluyorsan hamile kalabilirsin..
Doktorun ne der bilemiyorum her doktorun bakış açısı farklı.. Çalıştığı yerde tüp bebek merkezi varsa hastane yönetiminde de baskı varsa tüp bebek yaptır diyebilir..

Ay canım yine tekrarlıcam ama geçen ay ben öyle hamile kalmıştım.. Haftada 2 gün oldu birliktelik yumurtlama da yumurtlama pik ve çatlama olarak sürdü yanlış hatırlamıyor isem 3 gün peşpeşe yaptım ve çatlama günü doggy pozisyonu denedim daha sonrasında eşim rahatsızlandı birliktelik olmamıştı baya 😊 İlişkinin var olması kadar sık olmaması da önemli bence 😊
Evey doğru bu canım doggy bende etkili buluyorum
ben artık duş muş hak getire ya pis pis işe bile geldiğim oldu yapacak bir şey yok yıldım allah affetsin :KK70:
😂 ay işte çok yoruluyor insan bu çektiklerimize değsin bebislerimiz gelsin inşallah

İnşallah canım

Allahım birde resim çizmiş göstermiş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bende 37yaşındayım canım...
Ben 31yaşındayken amh ım 0.5 idi ikinci denemede hamile kaldım..
Şuan 0.1
Seninki de düşük evet.. Ama düzenli yumurtluyorsan hamile kalabilirsin..
Doktorun ne der bilemiyorum her doktorun bakış açısı farklı.. Çalıştığı yerde tüp bebek merkezi varsa hastane yönetiminde de baskı varsa tüp bebek yaptır diyebilir..
Şimdi geldim kontrolden bişey demedi sevmedim zaten bu Dr . Yumurtlama iyi demişti geçen miyonlarim vardı onu sordum imkansız değil hamile kalman dedi ama ameliyat ile daha kolay kalırsın dedi amh düşük dedi takviye vitamin kullan dedi prowomen önerdi üç ay sonra geldi . Yumurtlama takibi falan yapacaktı ama bu sefer amh düşük diye 3 ay sonra dedi anlamadım

Benim anlayamadigim şu aslında tamam amh düşük yaşimda var ama onun dışında bir sorunum yoksa yumurtlama takibi klomen vs tedavisi yapmıyorlar mi

Şimdi geldim kontrolden bişey demedi sevmedim zaten bu Dr . Yumurtlama iyi demişti geçen miyonlarim vardı onu sordum imkansız değil hamile kalman dedi ama ameliyat ile daha kolay kalırsın dedi amh düşük dedi takviye vitamin kullan dedi prowomen önerdi üç ay sonra geldi . Yumurtlama takibi falan yapacaktı ama bu sefer amh düşük diye 3 ay sonra dedi anlamadım
Bende protime kullanıyorum canım..
Bende amh düşüklüğü harici birşey yok.. Ama amh da çook düşük tabi benim o yüzden de bu ay son denemenizi.. Bakalım sonucu ne olacak

Evey doğru bu canım doggy bende etkili buluyorum

😂 ay işte çok yoruluyor insan bu çektiklerimize değsin bebislerimiz gelsin inşallah
Sende yumurtlama oldu mu benim bugün 14 günüm. Bugünden sonra değerlendiremicem o yüzden olmaz diye geriliyorum :KK43:

Benim anlayamadigim şu aslında tamam amh düşük yaşimda var ama onun dışında bir sorunum yoksa yumurtlama takibi klomen vs tedavisi yapmıyorlar mi
Doktora göre değişiyor o..
Benim son gittiğim doktor kolomen tarzı ilaçların faydasının olmadığı görüşündeydi.. Kolomen le hamile kaldığını söyleyenler zaten hamile kalacaktır kolomene denk gelmiştir diyor.
Aşılamauıda önermiyor..
Kendin doğal yollarla dene olmazsa tüp bebek diyor..

Sende yumurtlama oldu mu benim bugün 14 günüm. Bugünden sonra değerlendiremicem o yüzden olmaz diye geriliyorum :KK43:
Benimde 12.günüm. 10.Gün degerlendirdik. Bugün 4te test yapıcam. Her türlü yapicam bu gece ilişki adamı besledim durmuyor ya 😅🤭 bugünüde pas geçemem. Senin bugün yumurtlama olmuştur canm 14.gün yarın olsa bile bugünküler gider oraya merak etme 😉 ovulasyon kullanıyor musun

X