Doktorumla konuştum canım yumurta boyutuna göre hesapladim dedi ona guvenmekten başka çarem hayırlısı bakalim canım 24 ile 48 saat arasi değişir yumurta boyutuna göre dediAsilama gunun ne zaman 36. Saatte yapiyorlar asilamayi ona gore catlatma igneni yap bakk
Catladiktan sonra 48 saat kaliuorCanım yumurta catladiktan sonra Zaten en fazla ne kadar surede kalıyor ki 12 saat falan yine tutuyor benimki :)
Güveniyorum doktoruma çok iyi bi doktor inşallah Rabbim nasip eder de biz de evlat sahibi oluruz canımCatladiktan sonra 48 saat kaliuor
Doktorun kim cnm İstanbul da mi?Güveniyorum doktoruma çok iyi bi doktor inşallah Rabbim nasip eder de biz de evlat sahibi oluruz canım
canım sen günseli hanıma devam edıyor musun ?Doktorun kim cnm İstanbul da mi?
Yok cnm bn tokattayimDoktorun kim cnm İstanbul da mi?
Aminnn cnm yumoslarin gelismis cogalmis mi inşallah hepimize rabbim hayirli evlatlar verirMerhaba arkadaşlar bugün bende gittim yumurta takibine salı günü aşılama olucak inşallah heycan sardı beni Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Merhaba canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun. Benden iki gün öncesin bende bu belirtilerin hiçbiri olmadı. Göğüs hassasiyeti ve iştah artışı var bende..Merhaba kızlar b. ende adetimin 5. Günü klomen kullandım daha sonra iğne kullandım 21 de aşılama yapıldı bugün 8. günüm ama 7 gündür kasık ağrısı bel karın ağrısı karın bölgemde gerilme ödem oluştu bide bunlar normal mı !
Merhaba canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun. Benden iki gün öncesin bende bu belirtilerin hiçbiri olmadı. Göğüs hassasiyeti ve iştah artışı var bende..
Yumurtalar cogalmamis hala bitane ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi hayirlisiyla bakalım neler olcakAminnn cnm yumoslarin gelismis cogalmis mi inşallah hepimize rabbim hayirli evlatlar verir
Bizim salı günü olucak pazar günü çatlatma ignemi yapıcam iğneden 2 saat önce bize ilişki önerdiler zAten geriye sadece bi gün kalıyo o gün ilişki yasak sadeceKizlar doktor eşinize kac gun cinsel perhiz verdi aşılama icin
Inşallah hamilesindir de ondan artmıştır istahinBana aşılamadan sonra JEL verdi Dr onu kullanıyorum prospektüsünde hassasiyet yapabileceğini yazıyor ama iştahım neden arttı bilmiyorum.
Ayyy inşallah canım yaaa hepimiz çift çizgiyi görürüz inşallahInşallah hamilesindir de ondan artmıştır istahin
Evet cnm doktorum Günseli hanım ama aşılama yapamadık malesef bu ay tekrar işte ilk ve son kez deneyecegeim eğer bir olay daha çıkmazda aşılama yapabilirsen :)canım sen günseli hanıma devam edıyor musun ?
yanlış hatırlamıyorum dımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?