bende idrarda silik görüp test yaptırmıştım 1,79 cıkmıstı. sonra adet oldumKan testi sonucum 12.gun 2.21
Bunun yukselme ihtimali artik yok sanirim rüya bitti.....
Evet burdan bir arkadaşım tavsiye etmişti tutunmasına yardımcı oluyormuş.Tesekkur ederim insallah sozde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.
Ananas neden acaba ozel bi sebebi varmi yani coxugun tutunmasina falanmi yardimci oluyor eger oyleyse bende yemeye baslayayim hemen
Canım şu an değerine göre negatif maalesef ama adet olmazsan tekrar etmelisin.Kan testi sonucum 12.gun 2.21
Tesekkur ederimEvet burdan bir arkadaşım tavsiye etmişti tutunmasına yardımcı oluyormuş.
Canım malesef sonuç negatif ama üzülerek söylüyorum benimde geçenlerde 1.90 çıktı ve ertesi gün adet oldum inşallah yükselir seninki ne olursa olsun ümidini kesmeKan testi sonucum 12.gun 2.21
ÇOK zor cnm biliyorum ama yapcak bişey yok doktorun dediyse bekle inşallah yükselir Rabbim bizede nasip etsin artık hayirlisiylaSabah cok uzgundumde simdi gecti. Doktor da 2 gun sonra tekrar yapmami istedi ama ne alaka anlamadim 2.21 sonuc nekadar yukselir ki ? 5 filan olsa neyse umitlenip baktirayim 2 gun sonra amaan oyle iste heyecan stres 12 gun gecti bitti..
ÇOK zor cnm biliyorum ama yapcak bişey yok doktorun dediyse bekle inşallah yükselir Rabbim bizede nasip etsin artık hayirlisiyla
Asilamaniz hayirli olsun bende az once yaptirdim sizdede sizi oldumu acaba bende asilamayi yapinca kasiklarimda sanki biseyler kosuyormus gibi olduBende bugün ilk aşılamamı oldum bakalım hayırlısı inş tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin forumda yazılanları okudum başka tavsiye edebileceğiniz birşey var mı nelere dikkat etmem gerekiyot
Merhaba benim asilamadan sonra kasiklarimda yanma ve sizi oldu 6 saattir halada devam ediyor sizdede oldumu acabaEvet burdan bir arkadaşım tavsiye etmişti tutunmasına yardımcı oluyormuş.
Basınç gibi bir rahatsızlık hissi oldu gerginlik gibi ve bu iki gün sürdü. Ama sızı gibi değildi.Merhaba benim asilamadan sonra kasiklarimda yanma ve sizi oldu 6 saattir halada devam ediyor sizdede oldumu acaba
bende hem o basınç var hemde sızı bırde azda olsa kanama varBasınç gibi bir rahatsızlık hissi oldu gerginlik gibi ve bu iki gün sürdü. Ama sızı gibi değildi.
Bana 1 hafta ilişkiye devam edin dedi cnm benimde bugün 7. Gun geçen hafta aşılama oldumbende hem o basınç var hemde sızı bırde azda olsa kanama var
dr asılamadan sonra ilişkiye girmenın şansı arttıracağını soyledı sizede soylendımı acaba bu
Doktorum bana ilşki konusunda yasak yok dedi ama biz istemedik. Bir kaç damla kanama oldu kahverengi ilk gün.bende hem o basınç var hemde sızı bırde azda olsa kanama var
dr asılamadan sonra ilişkiye girmenın şansı arttıracağını soyledı sizede soylendımı acaba bu
çok teşekkür ediyorum bilgilendirme içinBana 1 hafta ilişkiye devam edin dedi cnm benimde bugün 7. Gun geçen hafta aşılama oldum
bendekide normal ozaman sıkıntı yok demekkıDoktorum bana ilşki konusunda yasak yok dedi ama biz istemedik. Bir kaç damla kanama oldu kahverengi ilk gün.
İNŞALLAH hiç bir sıkıntı olmadan bebiş müjdesi verirsin bize canımbendekide normal ozaman sıkıntı yok demekkı
Günler Nasıl geçiyor canım? Az kaldı sabırla büyüsün mucizen yerleşsin annesine.Bana 1 hafta ilişkiye devam edin dedi cnm benimde bugün 7. Gun geçen hafta aşılama oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?