- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim merakla bekliyoruz ama hala haber yokAy meraktn geldm daha haber yokmu
Ay insallah yukselmstrde sevncden yazmamstr ama ynede cabk gelsn yahuYok canim merakla bekliyoruz ama hala haber yok
Sen gece 2 aliyormussun o dahada agir olur bm 1 sabh 1 aksam aliyorum
2 tanede gercekten agir olur amaAynen oyle canm kafam allak bullak oluyor ve cok sinirli oluyorum
Bende cumartesi sabahi hasta oldum canım nasip degilmis diyelim hakkimizda hayırlısı inşallahCumartesi sabahı hasta oldum cnm beklediğim bişiydi anladım hasta olacağımı sen ne durumdasın
Bende cumartesi sabahi hasta oldum canım nasip degilmis diyelim hakkimizda hayırlısı inşallah
Evet canım yine başladım ilaca cuma bitiyo ilacım pazartesi günü yumurta takibine gidicem bu ayın 19 unda yapılır herakde diye düşünüyorum sen ne yapacaksınAynen öyle tekrar mı aşılama yapılcak sana
Evet canım yine başladım ilaca cuma bitiyo ilacım pazartesi günü yumurta takibine gidicem bu ayın 19 unda yapılır herakde diye düşünüyorum sen ne yapacaksın
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olur dua edelim . Doktor bu ay aşılama yapmıcam dedi bitkisel ilaç verdi bunu kullan eğer gene olmazsa eylül de ikinci aşılamayı yaparım dedi
Günaydın cnm yok daha gelmemiş hiç inşallah kötü bişey yokturGunaydin kizlar nazarnur dan haber alabilen yokmu
Gelince bi sopa atarızInsallah cok merak ettim
Seydadgnkrgz tekrar tedaviye baslamissin cnm inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır dualarimiz seninle cnm