- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
Canım karnım belim ağrıdı hep sivilcelerim de fışkırmıştı.Benimde dünden beri Karnım belim fena agriyo adet olcagimi düşünüyorum yüzümde de sivilceler çıktı sende böyle bişey varmiydi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım karnım belim ağrıdı hep sivilcelerim de fışkırmıştı.Benimde dünden beri Karnım belim fena agriyo adet olcagimi düşünüyorum yüzümde de sivilceler çıktı sende böyle bişey varmiydi canm
Kuzum ne çıktı sonucunTamam cabim yazıcam kesin
Canim sordum bn kac gunde gecer igenin etkisi diye 7 gunde gecer dediBen su an da sadece hiç yukselmis mi yoksa azalmismi onu görmek isyiyorum cnm ignenim etkisi olmadığını anlamak icin
Inşallah adet ağrıları değildir bunlar inşallah benimkide senin gibi olur bide isywrindeyim sürekli ayaktayim korkuyorumCanım karnım belim ağrıdı hep sivilcelerim de fışkırmıştı.
Korkma canım inşallah gebeliktendir. Fırsat buldukça otur en azından akşamları uzan.Inşallah adet ağrıları değildir bunlar inşallah benimkide senin gibi olur bide isywrindeyim sürekli ayaktayim korkuyorum
İnşallah haberler güzeldir ondan geç cevap verecektir diye ümit ediyorum.nazarnur cnm sonucn ne merak ettk
Bende insallahİnşallah haberler güzeldir ondan geç cevap verecektir diye ümit ediyorum.
Daha çıkmadı cnm 3 30 da çıkacakmış bekliyorum oylenazarnur cnm sonucn ne merak ettk
İnşallah cnm ya jnsallah gebeliktendir inşallah meleğim gobusumdedirCanim sordum bn kac gunde gecer igenin etkisi diye 7 gunde gecer dedi
3 30 da çıkacak cnm bekliyorum oyleKuzum ne çıktı sonucun
Cok gec 3 30da ya bzi haberdar et cnm3 30 da çıkacak cnm bekliyorum oyle
Evet catliycam yaCok gec 3 30da ya bzi haberdar et cnm
Insallah canim 3 bucukta guzel haberlerinj bekliyoruzİnşallah cnm ya jnsallah gebeliktendir inşallah meleğim gobusumdedir