Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ignenin etkisi gecmistir canimKızlar iğnenin etkisi gecmistir değil mi bugün 13. Gün oldu igneye
idrar testini evde yaptim ama kan icin beklemeyi düsünüyorum sabredebilirsem pazar edemezsem yarin sabah veririmBende 29 temmuzda yaptırdım aşılamayı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun test yaptırmayı
insalalh ben daha fazla beklemeyi düsünüyorum canim hayirlisi olsn
Benmde olmstu cnm pekte taklma ama son zmnlarda bi tek gogus acisi kalmsti umudm btmstiInsallah canim kasik agrisi olmamisti once bakalim bunda agrim falam oluyor insallah olur
Bugunde kan verdim hayırlısı bakalim canım azıcık yükseldiğini gorursem igne etkisi olmadığını anlarım içim rahat eder en azındanYaa tebrikler kizz :) cok sevindim ama bence pozitif cunki bi dr a sormustum 13. Gun catlatma ignesinin etkisi kalmiyor demisti dolayisiyle bu senin dollenen yumurtanin saldigi hcg olmali kesinlikle inaniyorum
Evet gün boyu iç camasirimi degistiriyorum günlük pedler rahatsız ediyo beni kullanamıyorum mecbur iç camaşiri degistiriyorum biyere giderken yanıma 3 4 tane iç çamaşırı alıyorum kötü oluyo bi anda islaniyoAlttan koku yaoiyor ve cikiyor diye onerilmiyor
Ben su an da sadece hiç yukselmis mi yoksa azalmismi onu görmek isyiyorum cnm ignenim etkisi olmadığını anlamak icinCanim keske yarin veya cuma gunu yapsaydin biraz daha bekleyipte hem daha fazla yukselirdi
Sonucun çıkınca yaz hemen buraya bekliyoruz.Ben su an da sadece hiç yukselmis mi yoksa azalmismi onu görmek isyiyorum cnm ignenim etkisi olmadığını anlamak icin
Cnm ben asilamadan sonra hep fitil kullandığım için akıntı oluyo fitilden dolayi ama başka türlü bişey varsada bilemiyorum senin kaçıncı gününduKizlar birsey soracakatim asilamadan sonra akintisi olan varmi
Evet canım benim halden devam ediyor akıntılarımKizlar birsey soracakatim asilamadan sonra akintisi olan varmi
Benimde dünden beri Karnım belim fena agriyo adet olcagimi düşünüyorum yüzümde de sivilceler çıktı sende böyle bişey varmiydi canmEvet canım benim halden devam ediyor akıntılarım
Kasigimda agri var ama bnm daha yeni canim bnm adette cok sukur agrim olmaz o yuzden agriya pek anlam veremiyorimBenimde dünden beri Karnım belim fena agriyo adet olcagimi düşünüyorum yüzümde de sivilceler çıktı sende böyle bişey varmiydi canm
Dünden beri bekliyorum adet oldum olcam diye olmuyorum da ama agrimda geçmiyo nasıl is anlamadımKasigimda agri var ama bnm daha yeni canim bnm adette cok sukur agrim olmaz o yuzden agriya pek anlam veremiyorim
Tamam cabim yazıcam kesinSonucun çıkınca yaz hemen buraya bekliyoruz.
Insallah hamilesindirde onun agrisidirDünden beri bekliyorum adet oldum olcam diye olmuyorum da ama agrimda geçmiyo nasıl is anlamadım
Inşallah cnm yaInsallah hamilesindirde onun agrisidir