- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
O zaman sen 11i akşam yaptır canım. Ertesi gün geceyi beklemek zor gelir sana.Bana kalsa pazartesiye kadar beklerim ne de olsa o arada başlar adetim ama adamlar bizden daha heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sen 11i akşam yaptır canım. Ertesi gün geceyi beklemek zor gelir sana.Bana kalsa pazartesiye kadar beklerim ne de olsa o arada başlar adetim ama adamlar bizden daha heyecanlı
İnşallah cnm inşallah hepimize versin Rabbim inşallahSende canini sıkma canim insallah seninkide belli olucak 2 3 gune
Bence bekle 2 gun daha zor biliyorum ama daha net cikar bence sonucu diger turlu dusuk ciktigi zmn karamsar olursun bnde hemen yapmak istiyorum ama beklemek zorundayiz
Geçen 2 ay önce falan benim 4 küsür çıktı test idrarda da ikinci çizgi silik çıkmıştı ama progestan yüzündenmişBekle cnm sona bnm gibi deli olma
Valla çok pismanim test yaptigima yalan değilEvet daha evvel de yazmıştım aman kızlar erken davranmayın diye ama bir tarafta da anne olma hayali. Ben de hepinize hak veriyorum. Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah diye dua ediyorum sizlere de dua ediyorum kızlar. İnsan şimdi ben hamile miyim diye kendi kendine soruyor
Progestan kullanıyor musunİnşallah cnm inşallah hepimize versin Rabbim inşallah
Canim senin asilama ilemi olduProgestan kullanıyor musun
Evet cnm alttan alıyorumProgestan kullanıyor musun
Evet canımCanim senin asilama ilemi oldu
Hayırlısı diyelim kuzum önce senin için sonra yeğenimiz için.Evet cnm alttan alıyorum
Ben kullanmıyorum ama evet yapıyormuş halsizlik bulantıProgeston kullandiktan sonra halsizlesen oluyormu bn ictikten 2 saat sonra falan sersemlesiyorim
Alttan alma ile icmenin farki nedir bn iciyorum bana hic alttanda alabilirsjn dememistiEvet cnm alttan alıyorum
Sanırım daha az yan etki oluyor vajinal daha etkili oluyor olabilir. Tabi ben pek bilgi sahibi değilim.Alttan alma ile icmenin farki nedir bn iciyorum bana hic alttanda alabilirsjn dememisti
Bn ilk asilamdada kullanmistim ictikten 2 saat sonra hayattan kopuyorsunBen kullanmıyorum ama evet yapıyormuş halsizlik bulantı
Sen ne kullanmisti asilamadan sonraSanırım daha az yan etki oluyor vajinal daha etkili oluyor olabilir. Tabi ben pek bilgi sahibi değilim.
Ben folik asitin dışında bir şey kullanmıyorum canım şimdilik bakalım pzt doktor randevum var belli o bişeyler önerirSen ne kullanmisti asilamadan sonra
Insallah hic bi sıkıntısi olmadan dogar bebegin canimBen folik asitin dışında bir şey kullanmıyorum canım şimdilik bakalım pzt doktor randevum var belli o bişeyler önerir
İnşallah canım benim hepimizinki sıkıntısız doğar.Insallah hic bi sıkıntısi olmadan dogar bebegin canim
Mideye gitmiyo cnm daha etkili oluyo doktorum öyle demistiAlttan alma ile icmenin farki nedir bn iciyorum bana hic alttanda alabilirsjn dememisti
Ben onceki asilama da kullandim ölü gibi uyuyorum başım dönüyodu ayakta duramiyodum alttan almaya başladım bu seferProgeston kullandiktan sonra halsizlesen oluyormu bn ictikten 2 saat sonra falan sersemlesiyorim