Herşeyin hayırlısı cnm inşallah bi dahakine olucak olana kadar denicez hepimizde Rabbim bize de duyguyu tatdiricak inşallahevet kızlar az önce eşim aradı kocaman bir 0 yazıyormuş değerdeNapalım şindi ağustosta 2.yi deneyecem(iğneli olarak aslında 3.)
Kızlar iğnenin etkisi gecmistir değil mi bugün 13. Gün oldu igneyeAyyy 5 in ustü canım dusuk ama erken yaptığın içindir :) inşallah maşallah
Gecen ayin 30 un da cnm catlatam iğnesi vurulali da 13 gün oldu asilamaya 11 gün oldune zaman olmustu asılaman.
Ay hadi inşallah hayirlisiyla artar degerlerimizamin canim insallah
canim daha cok erken odugu icin sonucun düsük cikmis olabilir iki gün sonra bidaha ver bence pozitif insallah... benimde idrarda hayalet cizgivar ama ben daha kan testi yaptirmadim bekleyecegim
İnşallah cnm inşallah ya ikilemde kaldım bende idrar testi yapıyorum yine çıkıyo ikinci cizgiBnde senin sonucunu bi kac kisiye sordum pozitif olma ihtimali yuksek dediler insallah pozitiftir sonucun
İnşallah balım insallahCnm poztf sanrm 2gun snra tekrarla bakalm ne ckcak
Canım iki gün sonra tekrar edersin Zaten inşallah yükselecek :)Kızlar iğnenin etkisi gecmistir değil mi bugün 13. Gün oldu igneye
benim bu gidişle tüp anca olacak .Olacakmı olmayacakmı oda belli yaValla canim her doktor farkli tedavi uyguluyor bnm doktorum asilama arasinda 1 ay ara veriyor igne kullaniyorum hem vucuy o igneyi atsin diye hemde vucut zaten hazir oluyorya belko kendisi tutar diye
İşte onu diyorum ben de şimdiye kalır mı ki kalmaz ama değer bu kadar düşükten idrarda nasıl çıkıyo ikinci cizgi anlayamadım onu daBencede senin degerlerin yukselcek bi kac gun sonra tekrar yap cunku ignenin etkisi simdiye kadad coktan gecmesi lazum
İlk kanda çıkar cnm kanda çıkıp idrada çıkmayabilirCanim ilk zaten idrarda belli olmuyormu
Yok kana daha erken karışıyor hamilelik hormonu idrara daha sonra karisirCanim ilk zaten idrarda belli olmuyormu
Kacince günün cnm cumartesi gunuBende cumartesi falan idrar testi yapayim diyodum direk kan testi yaptirayim o zmn cok merak ediyorum
Kacince günün cnm cumartesi gunuBende cumartesi falan idrar testi yapayim diyodum direk kan testi yaptirayim o zmn cok merak ediyorum
1 hafta oluyor canim 6 agustosta yaptirdimKacince günün cnm cumartesi gunu
Erken cnm kan testi için iğnenin etkisi çıkabilir en az bi 11 12 gün olsun bak bana kafayı yiycem1 hafta oluyor canim 6 agustosta yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?