- 9 Ağustos 2016
- 114
- 40
- 28
Bnde senin sonucunu bi kac kisiye sordum pozitif olma ihtimali yuksek dediler insallah pozitiftir sonucunNe diyosunuz kızlar bu işe ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde senin sonucunu bi kac kisiye sordum pozitif olma ihtimali yuksek dediler insallah pozitiftir sonucunNe diyosunuz kızlar bu işe ya
amin canim insallahHadi bakalım kızlar inşallah bebislrr vardır. Arkadan gelen bizlere umut olun :)
canim daha cok erken odugu icin sonucun düsük cikmis olabilir iki gün sonra bidaha ver bence pozitif insallah... benimde idrarda hayalet cizgivar ama ben daha kan testi yaptirmadim bekleyecegimKızlar ben bugun dayanamadım evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim sonucum 7.64 çıktı ne şimdi bu
Insallah canim kasik agrisi olmamisti once bakalim bunda agrim falam oluyor insallah olurHosgeldn cnm insallah tutnmstr bebsn benmde gogus agrm cok erken baslamsti
ne zaman olmustu asılaman.Kızlar ben bugun dayanamadım evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim sonucum 7.64 çıktı ne şimdi bu
Ayyy 5 in ustü canım dusuk ama erken yaptığın içindir :) inşallah maşallahKızlar ben bugun dayanamadım evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim sonucum 7.64 çıktı ne şimdi bu
Hoşgeldin canım daha yeniymis seninde hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olurBurada birbirinizi cok destekliyorsunuz bnde katilmak istedim bnde 6 agustosta 2. asilama yaptirdim. Ilk asilamamda agrim olmadi hic akintim oluyordu. Ama bu asilamamda kasiklarimda ara ara agrim oluyor akintim olmadi gogus uclarim buyudu ve dokunamiyorum insallah tutmustur
Bende çarşamba günü aşılama olacağım kısmetse :)
Canım hoş geldin.Bende de aynı ağrı olmuştu canım galiba yumurtlama ağrısı o ama sonra bende kalmamıştıBurada birbirinizi cok destekliyorsunuz bnde katilmak istedim bnde 6 agustosta 2. asilama yaptirdim. Ilk asilamamda agrim olmadi hic akintim oluyordu. Ama bu asilamamda kasiklarimda ara ara agrim oluyor akintim olmadi gogus uclarim buyudu ve dokunamiyorum insallah tutmustur
Canım benimde 2 gündür var sanki aynı durum benim bugün 15. günüm.Test yaptırdım eşim almaya gitti,ama umudum yok yine aynı sonuç olacak.Kızlar ben bugün adet olcam gibi hissediyorum ya benim başından beri ağrım sancım olmadı ama bu sabahtan beri Karnım ve belim de ağrı yüzümde sivilce de çıktı çok moralim bozuldu bugün ya sinirim den oturdum ağladım resmen
Benim yumurtlama zamaninda ve catlamada agri falam olmamisti igne kullanmistim ama asilamadan sonra fazlalasti doktorumda yumurta fazla oldugu icin olur normal dedi agriyi senin tutmadimiHayırlısı olsun canım hadi inşallah
Canım hoş geldin.Bende de aynı ağrı olmuştu canım galiba yumurtlama ağrısı o ama sonra bende kalmamıştı
Hadi guzel haberlerini bekliyoruz canim allah kimsenin kucagini bos koymasin herkezin yuzunu guldursunCanım benimde 2 gündür var sanki aynı durum benim bugün 15. günüm.Test yaptırdım eşim almaya gitti,ama umudum yok yine aynı sonuç olacak.
Bu arada nazarnur'cum erken yapmışsın bence testi,bence de artabilir sakin ol
amin canım amin ama ne bileyim işte .....İnşallah bu ay sizden güzel haberler alırızda umutlanır seviniriz.Benim temmuz ayı serüvenim bitti.Bende hiç göğüs ağrısı yoktu sadece kasık batmalrım oluyordu o da zaten adetmişHadi guzel haberlerini bekliyoruz canim allah kimsenin kucagini bos koymasin herkezin yuzunu guldursun
Asilamada ara vermiyor musunuz 1 ayevet kızlar az önce eşim aradı kocaman bir 0 yazıyormuş değerde Napalım şindi ağustosta 2.yi deneyecem(iğneli olarak aslında 3.)
Hayirlisi olsun canim hic canini sıkma herseyde bir hayir vardir insallah bunda tutar. Olucak oldumu asilamdan sonrada oluyor kendisiamin canım amin ama ne bileyim işte .....İnşallah bu ay sizden güzel haberler alırızda umutlanır seviniriz.Benim temmuz ayı serüvenim bitti.Bende hiç göğüs ağrısı yoktu sadece kasık batmalrım oluyordu o da zaten adetmiş
öyle mi yapılıyorki benimki ara verecekmiş gibi gelmedi adetim gelsin arayacam doktoru inşallah vermez ya.Yoksa diğer ayda kaynıyor benim çok kötü olur.Şu crinone jel beni delirtiyor adet geçiktiriyor her seferindeAsilamada ara vermiyor musunuz 1 ay
Bnm bi tanidigim 3 kere asilama yaptirdi 3 de tutmadi sonra tup bebek yaptircaklardi 2 ay ara verdiler ilk ayda hamile kalmis kendisiHayirlisi olsun canim hic canini sıkma herseyde bir hayir vardir insallah bunda tutar. Olucak oldumu asilamdan sonrada oluyor kendisi
ay keşke meldakeski keşke ya, o şanslı kişilerden olsam ama ne biliyim işte fazla hayal kurmak gibi bişey benim için,öyle hissediyorum artık.İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz tez zamandaHayirlisi olsun canim hic canini sıkma herseyde bir hayir vardir insallah bunda tutar. Olucak oldumu asilamdan sonrada oluyor kendisi
Valla canim her doktor farkli tedavi uyguluyor bnm doktorum asilama arasinda 1 ay ara veriyor igne kullaniyorum hem vucuy o igneyi atsin diye hemde vucut zaten hazir oluyorya belko kendisi tutar diyeay keşke meldakeski keşke ya, o şanslı kişilerden olsam ama ne biliyim işte fazla hayal kurmak gibi bişey benim için,öyle hissediyorum artık.İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda