- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
Kuzum tebriklerKızlar ben bugun dayanamadım evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim sonucum 7.64 çıktı ne şimdi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum tebriklerKızlar ben bugun dayanamadım evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim sonucum 7.64 çıktı ne şimdi bu
Bende 29 temmuzda yaptırdım aşılamayı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun test yaptırmayıhayirli sabahlar kizlar bende daha test yapmadim daha bu sefer baya azimliyim bekliyorum 29 temmuzdu asilama zamanim
Ben klomen kullandım cnmBeklemek cok zor allah bize sabir versjn canim sen hangi igneleri kullandin
Bir gece daha sabret annesi 12 ağustosta gör yavrunu.Doktor bana 12 Ağustos ta test yaptır dedi perşembe gece yaptırsam olmaz mı ki acaba
Bence bekle 2 gun daha zor biliyorum ama daha net cikar bence sonucu diger turlu dusuk ciktigi zmn karamsar olursun bnde hemen yapmak istiyorum ama beklemek zorundayizDoktor bana 12 Ağustos ta test yaptır dedi perşembe gece yaptırsam olmaz mı ki acaba
Evet beklemeye çalışın kızlar. Ben de sabredemediğimden ilk günler acaba acaba diye diye endişe içinde geçirdim.Bence bekle 2 gun daha zor biliyorum ama daha net cikar bence sonucu diger turlu dusuk ciktigi zmn karamsar olursun bnde hemen yapmak istiyorum ama beklemek zorundayiz
Bekle cnm sona bnm gibi deli olmaDoktor bana 12 Ağustos ta test yaptır dedi perşembe gece yaptırsam olmaz mı ki acaba
Hayirli olsun siz bu stresleri atlatmissiniz allah bebeginizi sag salim kucaginiza almayo nasip etsinBir gece daha sabret annesi 12 ağustosta gör yavrunu.
Su an seni o kadar iyi anlıyorum kiEvet beklemeye çalışın kızlar. Ben de sabredemediğimden ilk günler acaba acaba diye diye endişe içinde geçirdim.
Sende canini sıkma canim insallah seninkide belli olucak 2 3 guneBekle cnm sona bnm gibi deli olma
Amin canım benim inşallah. Allah isteyen herkese kısmet etsin İnşallahHayirli olsun siz bu stresleri atlatmissiniz allah bebeginizi sag salim kucaginiza almayo nasip etsin
Evet daha evvel de yazmıştım aman kızlar erken davranmayın diye ama bir tarafta da anne olma hayali. Ben de hepinize hak veriyorum. Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah diye dua ediyorum sizlere de dua ediyorum kızlar. İnsan şimdi ben hamile miyim diye kendi kendine soruyorSu an seni o kadar iyi anlıyorum ki
Eşim çalıştığı için ya 11 i gece ya da 12 si gece gidicez test yaptırmaya ufff ne zor yaBir gece daha sabret annesi 12 ağustosta gör yavrunu.
Bana kalsa pazartesiye kadar beklerim ne de olsa o arada başlar adetim ama adamlar bizden daha heyecanlıEvet beklemeye çalışın kızlar. Ben de sabredemediğimden ilk günler acaba acaba diye diye endişe içinde geçirdim.
Stres tutunmayı zorlaştırır bizler anne adayı olarak güçlü sabırlı umutlu olalım Canım.Doktorlad kafaya takmayin diyo ama mumkum degil her an acaba hamilemiyim acaba bu sefer oldumu diye dusune dusume insan kafayi yiyecek