Cnm 12. Gün kan tahlilinde cikabilyo diyo arkadaşlar ama bende sabredemiyorum 10. Gün bi kan tahlili vermeyi düşünüyorumBen 29 temmuzda yaptırdım aşılamayı 31in gecesinden beri progestan kullanıyorum 12 Ağustos ta test yaptır dedi daha önce belli Olmaz mı acaba sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor
Progestan sonucu etkiliyor diye biliyorum cumaya kadar sabretmeye çalışıcam ama çok zorC
Cnm 12. Gün kan tahlilinde cikabilyo diyo arkadaşlar ama bende sabredemiyorum 10. Gün bi kan tahlili vermeyi düşünüyorum
Kaç yumurtan var canımBende çarşamba günü aşılama olacağım kısmetse :)
2 tane ikisi de soldaKaç yumurtan var canım
Canım bende zaten rezerv azlığı var kendimi paralasam o kadar çıkmaz belki doz yüksek olursa :) ancaa bi tane olsun tutsun valla o bile bölünüp ikiz oluyor inşallah tutar bizimde :)Hayırlısı olsun canım bende 5 6 tane vardı doktor yapmak istemedi çoklu gebelik olabilir diye ama ben yine de yaptırdım çok heycanlıyım
Yok canım beklemedeyim ama adet sancıları geliyo sanki umudum gitti gibi karışık duygular içindeyim goguslerime el suremiyorum çok canımı yakiyo üstüne bile yatamiyorum inşallah bu sefer olmusturnazarnur naptin cnm varmi bi gelisme yoksun bayadir merak ettim
Aynı durumdayız bizde 2 senedie uğraşıyoruz bir sene zaten bekleyin dediler bisey yapamadık bir senedir de tedaviyle uğraşıyoruz ama ilk aşılamam olacakAynen bir olsun bizim olsun inşaallah 2 senedir bekliyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy canım o stres de zor iyi dayanmissin valla inşallah güzel sonuçlar alirsinBugün asilamamin 10. Günüydü yarın 11 oluyo catlatma iğnesi vurulali da 12 gün oldu yarın 13 oluyo kan versemmi diye düşünüyorum ama bi yanımda bu heyecanı biraz daha yasiyim be diyo bilemiuorum
Allahtan doktorum çok iyi içim o konuda rahat önce Allah sonra oAynı durumdayız bizde 2 senedie uğraşıyoruz bir sene zaten bekleyin dediler bisey yapamadık bir senedir de tedaviyle uğraşıyoruz ama ilk aşılamam olacak
Hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuçlanırBende çarşamba günü aşılama olacağım kısmetse :)
Inşallah o sancılar bebek sancisidir tutacağı zamanda olurmuş öyle ağrılar inşallah öyledir cnm iyi sabrettin bugüne kadar istersen bi gün daha bekleYok canım beklemedeyim ama adet sancıları geliyo sanki umudum gitti gibi karışık duygular içindeyim goguslerime el suremiyorum çok canımı yakiyo üstüne bile yatamiyorum inşallah bu sefer olmustur
Bilmiyorum ki cnm 11 gün kan da çıkmaz mi kiInşallah o sancılar bebek sancisidir tutacağı zamanda olurmuş öyle ağrılar inşallah öyledir cnm iyi sabrettin bugüne kadar istersen bi gün daha bekle
11. Gün kan da çıkar mı ki kan versem yarinAyy canım o stres de zor iyi dayanmissin valla inşallah güzel sonuçlar alirsin
12. Günde bile çıkmayan var cnm bide simfi moralini bozma erken yapıp haklisin insan dayanamıyor11. Gün kan da çıkar mı ki kan versem yarin
Cnm az kalms 12.gun yaptr kan tahlilni insallah guzel haberler verrsn bze11. Gün kan da çıkar mı ki kan versem yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?