Kan da kesin çıkar diye düşünüyorum ama bilmiyorum yine de sadece bu heyecan bitsin istemiyorum korkuyorum 0 ile başlayan sonuç almaktan12. Günde bile çıkmayan var cnm bide simfi moralini bozma erken yapıp haklisin insan dayanamıyor
Cnm igne vurulali yarın 13 gün oluyo etkisi gitmiştir herhalde asilamaya da 11 gün oluyo bilemiyorum yaCnm az kalms 12.gun yaptr kan tahlilni insallah guzel haberler verrsn bze
Cnm bende asilamann 12. Catlatmann 14.gun yaptrms oldm sonuc 33.6ydi 12.gun yaptr 2gun kalms azck daha sabrCnm igne vurulali yarın 13 gün oluyo etkisi gitmiştir herhalde asilamaya da 11 gün oluyo bilemiyorum ya
Sözünü dinliycemCnm bende asilamann 12. Catlatmann 14.gun yaptrms oldm sonuc 33.6ydi 12.gun yaptr 2gun kalms azck daha sabr
Supersn guzel haberni beklyrmSözünü dinliycemcarsamba yaptiricam inşallah
Merhba cnm kacnci gunundesnBu iğne ve ilaçlardan bütün ağrı sanci kramp duygularımı kaybettim
Test negatif ama adet ağrıMDA yok hiç bi tarafimda
Kaçıncı günün du seninBu iğne ve ilaçlardan bütün ağrı sanci kramp duygularımı kaybettim
Test negatif ama adet ağrıMDA yok hiç bi tarafimda
hayirli sabahlar kizlar bende daha test yapmadim daha bu sefer baya azimliyim bekliyorum 29 temmuzdu asilama zamanim
Evde test yaptım silik çizgi çıktı kana gittim sonuç 7.64 ne şimdi buSupersn guzel haberni beklyrm
Cnm bekle biraz daha olabilir 14. Günü tam doldur bi bakalim sıkıntı yapmaNe diyosunuz kızlar bu işe ya
Merhaba cnm hoş geldin hayırlı olsun asilaman inşallah geliyodur bebeğinBurada birbirinizi cok destekliyorsunuz bnde katilmak istedim bnde 6 agustosta 2. asilama yaptirdim. Ilk asilamamda agrim olmadi hic akintim oluyordu. Ama bu asilamamda kasiklarimda ara ara agrim oluyor akintim olmadi gogus uclarim buyudu ve dokunamiyorum insallah tutmustur
Hayırlısi bakalım :/Cnm bekle biraz daha olabilir 14. Günü tam doldur bi bakalim sıkıntı yapma
Cnm poztf sanrm 2gun snra tekrarla bakalm ne ckcakEvde test yaptım silik çizgi çıktı kana gittim sonuç 7.64 ne şimdi bu
Hosgeldn cnm insallah tutnmstr bebsn benmde gogus agrm cok erken baslamstiBurada birbirinizi cok destekliyorsunuz bnde katilmak istedim bnde 6 agustosta 2. asilama yaptirdim. Ilk asilamamda agrim olmadi hic akintim oluyordu. Ama bu asilamamda kasiklarimda ara ara agrim oluyor akintim olmadi gogus uclarim buyudu ve dokunamiyorum insallah tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?