- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
Sağol canımmmmm darısı başınıza inşallahHadi gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımmmmm darısı başınıza inşallahHadi gözün aydın canım
hayırlı olsun canım bebişler geliyor sırayla bakalım kızlar sırada kim varCanım sonuçlar çıktı 904 rahatladım pzt yeniden yaptıracağım ona göre kese için randevulaşabiliriz dedi doktorum
Canım sonuçlar çıktı 904 rahatladım pzt yeniden yaptıracağım ona göre kese için randevulaşabiliriz dedi doktorum
Gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun Rabbim kucana almayi nasip etsin inşallahCanım sonuçlar çıktı 904 rahatladım pzt yeniden yaptıracağım ona göre kese için randevulaşabiliriz dedi doktorum
Amin inşallah canım Allahım isteyen herkese kısmet etsin canım darısı başınıza inşallahGözün aydın arkadaşım hayırlı olsun Rabbim kucana almayi nasip etsin inşallah
İNŞALLAH birtanem Allahım isteyen herkese kısmet etsinGözün aydın cnm hayırlı olsun darısı bizlerin başına
Sağol canım amin inşallah Allahım isteyen herkese kısmet etsinhayırlı olsun canım bebişler geliyor sırayla bakalım kızlar sırada kim var
Canım kaçıncı günün? O Ağrı'lar çok normal! Sen biraz karnını sev kuzummmmmmm ayağını sıcak ve yüksekte tut. Uzan dinlen. Ağır bir şey kaldırma.Kızlar bugün sol kasigimin ağrısından duramiyom sağ da ağrıyo da sol çok fena çok bacagimi komple agritiyo kasiklarim karincalaniyo yaniyo asit dökülmüş gibi
Benim asil dr um asilamanin gecesi bile iliski onerdi ama abarti olmadan baska dr da iliski onermem dediKızlar bişey sorcam çok afedersiniz ama asilamadan sonra ilişki için bişey dedim doktorlariniz yasak koydumu
Benim doktorum hiç bir yasak yok dedi dilediğin gibi hayatına devam ediyorsun.Benim asil dr um asilamanin gecesi bile iliski onerdi ama abarti olmadan baska dr da iliski onermem dedi
7 gunumdu cnm 8 oldu artıkCanım kaçıncı günün? O Ağrı'lar çok normal! Sen biraz karnını sev kuzummmmmmm ayağını sıcak ve yüksekte tut. Uzan dinlen. Ağır bir şey kaldırma.
Kuzum canını sıkma ağrılar çok normal sen yine de dinlenme durumunda kal!7 gunumdu cnm 8 oldu artık
Benim 13 gün ben daha hic hissetmedim :)Benim asilamamda bugun yapildi.. ama ben hicbirsey hissetmiyorum bu normal mi ?
Evet canım o Ağrı'lar normal oluyor endişelenmeSelam arkadaşlar ben 29 temmuzda aşılama yaptırdım ogünden beri karnımda hem biraz ağrı hemde sağ yumurtalık tarafında sertlik var sizde de böyle birşey oldu mu
Bide bende o günden beri aşırı şişkinlik var bekliyorum geçecek diye ama malesef kocaman göbeğim olduoluyor