Kız helal sana walla bence en garanti gebelik tespiti bu evde basit yolla.Hamile olunca illaki artıyormuş.(hadi bakalım fernaz inşallah canımAteşinizi hiç ölcuyormusunuz .kizlar
Ben kendimi çok çok sıcak hissediyorum her gün ölçme ye başladım
36.3
36.5
36.7
Hergün artarak devam ediyor bu bile umut oluyor bana
hadi canım dualarımız seninle.Ve aklında olsun eğer sonuç negatif bile olacaksa bu senin hayrınadır çünkü hep duamız nasıl hayırlı zamanda dimi.O yüzden hayırlı değilse eğer seni çok üzecek durumlar çıkaracak bir gebelik ya da evlat olacaksa Allahım izin vermesin.İnşallah artık senin hayırlı vaktin gelmiştir.Sakın yıkılma.Kendime hep hatırlattığım gibi şükür hastaneye bile sadece bir kan testi gibi basit işlemler için gidiyoruz,canımızın derdinde değiliz yani bu bile büyük mutluluk nedeni,olsun varsın sonuç negatif olsun kuzumKızlar selam yarın büyük gün kan testi yaptırmak için hastaneye gidecem sonuç inşallah istediğim gibi çıkar sonucu ve düşüncelerimi burda paylaşmayı düşünüyorum tabi çökmediysem... Bu süreci sizlerle geçirmek inanılmaz güzeldi hepiniz de inşallah en yakın zamanda hayalinize kavuşursunuz
Hadi canım insallh hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar ben hastaneye gidiyorum dua edin bizim için İNŞALLAH değerimiz sağlıklı şekilde yükseltmiştir.
Evet canım çok haklısın sağolhadi canım dualarımız seninle.Ve aklında olsun eğer sonuç negatif bile olacaksa bu senin hayrınadır çünkü hep duamız nasıl hayırlı zamanda dimi.O yüzden hayırlı değilse eğer seni çok üzecek durumlar çıkaracak bir gebelik ya da evlat olacaksa Allahım izin vermesin.İnşallah artık senin hayırlı vaktin gelmiştir.Sakın yıkılma.Kendime hep hatırlattığım gibi şükür hastaneye bile sadece bir kan testi gibi basit işlemler için gidiyoruz,canımızın derdinde değiliz yani bu bile büyük mutluluk nedeni,olsun varsın sonuç negatif olsun kuzum
Naptin canım gittin mi hastaneyeKızlar ben hastaneye gidiyorum dua edin bizim için İNŞALLAH değerimiz sağlıklı şekilde yükseltmiştir.
Hadi hayırlısı inşallah canım hamilr kalmaya çalışırız ayrı bi sorun gebe kalırız ayrı bi sorun endişe işte rabbim hakkimizdan hayirlisini versinŞimdi geldim canım tabletin başına tünedim endişeyle bekliyorum sonucumu
Evet canımmmmm sonuç pozitif dendikten sonra da ayrı ayrı endişeler Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallahHadi hayırlısı inşallah canım hamilr kalmaya çalışırız ayrı bi sorun gebe kalırız ayrı bi sorun endişe işte rabbim hakkimizdan hayirlisini versin
Hadi gözün aydın canımCanım sonuçlar çıktı 904 rahatladım pzt yeniden yaptıracağım ona göre kese için randevulaşabiliriz dedi doktorum
GÖzün aydin canım Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli sana bagislasin insallahhhhhCanım sonuçlar çıktı 904 rahatladım pzt yeniden yaptıracağım ona göre kese için randevulaşabiliriz dedi doktorum
İnşallahhhhhhhhhh canım Allahım isteyen herkese kısmet etsinGÖzün aydin canım Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli sana bagislasin insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?