- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
Bize de ertesi gün sonraki gün ilişki olsun dedi ama şimdi insan ya hamileysem bişey olur mu diye içi rahat etmiyo işte sizde de aynı duygu var mıyok canım aksine ertesi gün ve takibi günü çalışmaya devam demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de ertesi gün sonraki gün ilişki olsun dedi ama şimdi insan ya hamileysem bişey olur mu diye içi rahat etmiyo işte sizde de aynı duygu var mıyok canım aksine ertesi gün ve takibi günü çalışmaya devam demişti
tatlım sende boşver oh ne güzel tadını çıkar.Tatilimi mahvetti walla.Hadi dedik tatilde bu işi halledelim ama olan tatile olduKızlar bendemi bi tuhaflik var ağrım falan yok çünkü herkesin ağrısı sancısı var bende tik yok
Yok canım o bariz bariz adet güzelim.Önceden göbeğime bakıp ''bebişim geldinmi sen?'' diye içimden konuşurdum göbek altı batmalar başlayınca ama artık adetimle konuşur oldum''biliyom biliyom yine geldin sen , uyuz''Gebelik belirtisidir belki canım kasik ağrıları gebelik belirtisi de olabiliyor
o duyguyu bilmem mi haklısın insan kendini suçluyor acaba düşmesine neden olurmu diye ,özelliklede adete yakın tarihlerde.Benimkide bişey olmaz diyor ama artık yazık oda alıştı dinliyor beniBize de ertesi gün sonraki gün ilişki olsun dedi ama şimdi insan ya hamileysem bişey olur mu diye içi rahat etmiyo işte sizde de aynı duygu var mı
Benim üst tarafta kıyametler kopuyo alt tarafta tık yokKızlar bendemi bi tuhaflik var ağrım falan yok çünkü herkesin ağrısı sancısı var bende tik yok
Tam tersi canım ilişki önerdi bizeKızlar bişey sorcam çok afedersiniz ama asilamadan sonra ilişki için bişey dedim doktorlariniz yasak koydumu
sorma sorma o psikolojiyle her ay aynı şeyleri yaşıyorum acaba tuttu da düşük mu yapıcam diye kafayı yicemo duyguyu bilmem mi haklısın insan kendini suçluyor acaba düşmesine neden olurmu diye ,özelliklede adete yakın tarihlerde.Benimkide bişey olmaz diyor ama artık yazık oda alıştı dinliyor beni
Biliyorum canım ama işte yüreğim rahat etmiyo insan hemen korumaci anne rolüne giriyo ya hamileysem ya bişey olursa diye ben kendim yasakladim ilişkiyiKızlar Dr lar hamileliğin son haftalarına kadar yasaklamıyor ilişkiyi gebelikte bi anomali yoksa tabi..
Artık ben o test yapmaları (hatta çok yapınca ellerin titreye tireye nefesin kesile kesile bekliyorsun aletin başında)bıraktım.Artık hamile olsamda o negatif çıkacakmış gibime geliyor.Kızlar bu arada dr neden kan testi yapın diyorlar 15-14. günde.Acaba gebelik varsa tayin edip sonra düşükmü yaşıyor bu kadın diye bakmak için mi acaba?('' her seferinde hamile kaldığıma inanıp arkasındanda her seferinde de düşük yaptığımı düşünme'' psikolojisinin sonucu oluşan bi soru mu oldu ne?)Kızlar bugün 12.günü devirdim salı günü çenemde bi sivilce çıkmıştı bugün söndü normalde adetten önce çıkar ve olana kadar sönmez orda durur bu bana ümit oldu ve bilin bakalım ne yaptım... Evet test yaptım ama yine negatif şu an göğüslerimdeki ağrılar gitti bi ağırlık çöktü bizimkilere.. Benden bu kadar..
Kızlar bişey sorcam çok afedersiniz ama asilamadan sonra ilişki için bişey dedim doktorlariniz yasak koydumu
Pes etmek yok ikinci çizgiyi görene dek her yol mübakArtık ben o test yapmaları (hatta çok yapınca ellerin titreye tireye nefesin kesile kesile bekliyorsun aletin başında)bıraktım.Artık hamile olsamda o negatif çıkacakmış gibime geliyor.Kızlar bu arada dr neden kan testi yapın diyorlar 15-14. günde.Acaba gebelik varsa tayin edip sonra düşükmü yaşıyor bu kadın diye bakmak için mi acaba?('' her seferinde hamile kaldığıma inanıp arkasındanda her seferinde de düşük yaptığımı düşünme'' psikolojisinin sonucu oluşan bi soru mu oldu ne?)
Kan testi daha erken sonuç veriyo idrartestinde görünmeyebiliyo ama kan testi dsha güvenilirArthcgben o test yapmaları (hattdaha güvenilirk y ellerin titreye tireye nefesin kesile kesile bekliyorsun aletin başında)bıraktım.Artık hamile olsamda o negatif çıkacakmış gibime geliyor.Kızlar bu arada dr neden kan testi yapın diyorlar 15-14. günde.Acaba gebelik varsa tayin edip sonra düşükmü yaşıyor bu kadın diye bakmak için mi acaba?('' her seferinde hamile kaldığıma inanıp arkasındanda her seferinde de düşük yaptığımı düşünme'' psikolojisinin sonucu oluşan bi soru mu oldu ne?)
işte her ay yasadigim şey tam da bu manyaklastim iyiceArtık ben o test yapmaları (hatta çok yapınca ellerin titreye tireye nefesin kesile kesile bekliyorsun aletin başında)bıraktım.Artık hamile olsamda o negatif çıkacakmış gibime geliyor.Kızlar bu arada dr neden kan testi yapın diyorlar 15-14. günde.Acaba gebelik varsa tayin edip sonra düşükmü yaşıyor bu kadın diye bakmak için mi acaba?('' her seferinde hamile kaldığıma inanıp arkasındanda her seferinde de düşük yaptığımı düşünme'' psikolojisinin sonucu oluşan bi soru mu oldu ne?)
Evet Can'ım o Ağrı'lar çok normal.Kızlar benim aşılama yapıldığından beri hep karnımda şişlik var.Saçma ama aşılama sonrasında da sanki devamlı yumurta gelişiyormuş gibi sırayla bir sağ bir sol yumurtalığım ağrıyor.Böyle olan var mı aranızda.
ay maşallah sen hamilesin Allah tontişini sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin inşallah.Bayılıyorum kızlar ya şu Hamilelik Taririne Allah inşallah bizede nasip eder.Bu arada canım sende de varmıydı bütün bu süreç boyunca bu anlattıklarımız,sıkıştıralım biraz seniEvet Can'ım o Ağrı'lar çok normal.
Can'ım amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin ben hep böyle dua ediyorum. Gebe olanlara a sağlıkla kucaklamak kısmet olsun inşallah. Aslında ben bir kaç sayfa geride yazdım belirtilerimi ama siz istediğinizi sorun Canımmm ben seve seve cevaplarım.ay maşallah sen hamilesin Allah tontişini sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin inşallah.Bayılıyorum kızlar ya şu Hamilelik Taririne Allah inşallah bizede nasip eder.Bu arada canım sende de varmıydı bütün bu süreç boyunca bu anlattıklarımız,sıkıştıralım biraz seni