- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm öncelikle kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır çocuk istiyosun cvp verebilmek için bunları bilmem gerek ben 5 yıllık evliyim sadece bir defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonra doktorum artık 5 sene olduğu için aşilamaya geçelim dedi ve geçtik cnmKızlar merhaba :) ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum:) sorum şu olucak aşılamaya çatlatma iğnesiyle başarıya ulaşamayınca mı geçiliyor acaba?
Merhaba canım :) 1 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk klomen ve iğne kullandım:)Merhaba cnm öncelikle kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır çocuk istiyosun cvp verebilmek için bunları bilmem gerek ben 5 yıllık evliyim sadece bir defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonra doktorum artık 5 sene olduğu için aşilamaya geçelim dedi ve geçtik cnm
Devlet te aşılama yapılması için 3 senelik evli olman ve 23 yaşını doldurmuş olman gerekiyo cnm yada geçerli bi problemin olması gerekiyo rapor çıkarıyorlar ve ona göre yapiyolar onun dışında özelde yaptirabilirası kendi maddi imkanlarinlaMerhaba canım :) 1 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk klomen ve iğne kullandım:)
Tamam Can'ım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) inş tez Zaman'da kavuşuruz bebişlerimize :)Devlet te aşılama yapılması için 3 senelik evli olman ve 23 yaşını doldurmuş olman gerekiyo cnm yada geçerli bi problemin olması gerekiyo rapor çıkarıyorlar ve ona göre yapiyolar onun dışında özelde yaptirabilirası kendi maddi imkanlarinla
Rica ederim cnm inşallahTamam Can'ım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) inş tez Zaman'da kavuşuruz bebişlerimize :)
Test yapmadinmi cnm normalde bu şekilde adet falan olmuyosan bebek olduğu için olabilir bi baktirsanKızlar bugün 14. Gün ve sol kısık tarafımdaki ağrı sol bacağıma vuruyo normal mi sizce ya
Test yapmadinmi cnm normalde bu şekilde adet falan olmuyosan bebek olduğu için olabilir bi baktirsan
Kızlar merhaba :) ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum:) sorum şu olucak aşılamaya çatlatma iğnesiyle başarıya ulaşamayınca mı geçiliyor acaba?
Kızlar bugün 14. Gün ve sol kısık tarafımdaki ağrı sol bacağıma vuruyo normal mi sizce ya
Bende size katılıyorum gebelik olup olmadığını anlamak için 14. Gün yeterli diye düşünüyorum inşallah bebis yapiyodur bu sancılarıMerhaba. kasık ağrısı normal. Hatta iyiye işaret gibi. bugün kan testi yaptırıp net olarak sonucu öğrenebilirsiniz.
Merhaba Belit89. Bende aşılamamın 11. gününde idrar testinde negatif çıktı. ertesi gün kan testinde pozitif çıktı. Kesinlikle idrar testlerine güvenmeyin. Onlar yanıltıyor. Kan testi yaptırın. 12. gün kan testinde belli oluyor. Benim 12. gün pozitifti 10 du değerim. sonra iki günde bir kan testi yaptırdım. Her testte değerler artmaya başladı. Hatta ikizmiş. Ancak 9. haftada kalp atışlarını duyamadığımız için alındı. Bende bu ay adet olmayı bekliyorum. Tekrar aşılama yaptıracağım. Aşılamadan sonraki en büyük belirtim göğüslerdeki inanılmaz şişme ve gerginlikti.
Merhaba. kasık ağrısı normal. Hatta iyiye işaret gibi. bugün kan testi yaptırıp net olarak sonucu öğrenebilirsiniz.
Bi senedir korunmadığımız halde gebelik olmadığı için doktora gitmiştik. Benim de eşimin de bi problem çıkmadı testlerinde çok şükür. Bu ay ilk defa klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum ilişki önerdi aynen. Sizin de mi 14 gün sonra test yapılıyo canım?Çatlatma iğnesini aşılamadan 36 saat önce yaptım ben. Yani bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkiye girilmesi veya aşılama olması gerekiyor. İlişki ile aşılama arasında hiçbir fark yok. Sadece aşılama bir tık daha direk rahime enjekte edildiği için şansı arttırıyor olabilir. Tabiki sağlık sorununun ne olduğuda tedavide çok önemli. Yani enden çatlatma iğnesi kullanıyorsun mesela.. Genelde yumurtaları büyütmek ve sonrasında çatlatmak için. Sonrasında aşılamada yapılabilir.
Bende size katılıyorum gebelik olup olmadığını anlamak için 14. Gün yeterli diye düşünüyorum inşallah bebis yapiyodur bu sancıları
Çok geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm walla Allah hayırlısını versin inşallah tekrar hamile kalırsın ve kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın. Yarın adet günüm çok Ağrı'm war inanılmaz akıntı su gibi . Göğüs şişkinlik ve Ağrı'lar önceden oldu ama geçti ayaklarım şiş sanki adet olacak gibiyim bugün hep sol kasığım ağrıdı . Hayırlısı bakalım beklemedeyim
Neyse cnm yarin adet gununse bekle madem inşallah pozitiftir hayırlısı olsun hakkımızdaAy inşallah ben 11. Gün idrar testi yapınca moralim bozuldu kan testini de veremedim korktum açıkcası
Bi senedir korunmadığımız halde gebelik olmadığı için doktora gitmiştik. Benim de eşimin de bi problem çıkmadı testlerinde çok şükür. Bu ay ilk defa klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum ilişki önerdi aynen. Sizin de mi 14 gün sonra test yapılıyo canım?