- 26 Temmuz 2016
- 38
- 36
- 3
- 46
Teşekkür ederim cnm geldim evdeyim yatıyorum güzel geçti inşallah sonuda güzel olurHaydi bismillah! Dualarımız seninle. İNŞALLAH her şey yolunda gider canım.
Canımmmmm aşılmadan sonra saymanı tavsiye ederim. Ben de aşılama sonrası özellikle 9/10/11. Günler çok sancı çektim. 13. Gün idrarda çok silik bir çizgi çıktı. Kan verdim 21,7 çıktı. Keşke doktorun dediği tarihi bekleseydim. Sen de idrarda baktıysan henüz erken olabilir zira 20 ml/mu geçmedikçe idrara geçmiyor betahcgKızlar bugün aşılamamın 13. Günü . Tabi aşılama gününü de sayarsak 13gün . Benim kasık ve karın Ağrı'm bel Ağrı'larım var heran adet olacak gibiyim test de de negatif çıktı . sizde de 13-14 günler de Ağrı'larınız oldu mu . Adetime 3 gün kaldı ondan mıdır sizce .
Canımmmmm aşılmadan sonra saymanı tavsiye ederim. Ben de aşılama sonrası özellikle 9/10/11. Günler çok sancı çektim. 13. Gün idrarda çok silik bir çizgi çıktı. Kan verdim 21,7 çıktı. Keşke doktorun dediği tarihi bekleseydim. Sen de idrarda baktıysan henüz erken olabilir zira 20 ml/mu geçmedikçe idrara geçmiyor betahcg
Canım ben de öyle diyordum adet olacakmışım gibi ağrıları hissettim hep. Benim bugün 20. Gün oldu.Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı kan testi vermedim daha negatif çıkınca sonuç yaptırmadım ama sanki heran hasta olcak gibiyim çok Ağrı'm war . Senin kaçıncı gün bugün
Canım ben de öyle diyordum adet olacakmışım gibi ağrıları hissettim hep. Benim bugün 20. Gün oldu.
Benimde 12ci günüm. Ama 5ci günden beri bel karın kasik agrim var. Az önce kan verdim.bakalım hayırlısı.Kızlar bugün aşılamamın 13. Günü . Tabi aşılama gününü de sayarsak 13gün . Benim kasık ve karın Ağrı'm bel Ağrı'larım var heran adet olacak gibiyim test de de negatif çıktı . sizde de 13-14 günler de Ağrı'larınız oldu mu . Adetime 3 gün kaldı ondan mıdır sizce .
Benimde 12ci günüm. Ama 5ci günden beri bel karın kasik agrim var. Az önce kan verdim.bakalım hayırlısı.
Naptin cnm sonuc neGünaydın arkadaşlar yoldayım hastaneye gidiyorum bugün aşılama günü büyük gün geldi dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar bugün aşılamamın 13. Günü . Tabi aşılama gününü de sayarsak 13gün . Benim kasık ve karın Ağrı'm bel Ağrı'larım var heran adet olacak gibiyim test de de negatif çıktı . sizde de 13-14 günler de Ağrı'larınız oldu mu . Adetime 3 gün kaldı ondan mıdır sizce .
Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı kan testi vermedim daha negatif çıkınca sonuç yaptırmadım ama sanki heran hasta olcak gibiyim çok Ağrı'm war . Senin kaçıncı gün bugün
Insaallahh arkadaşım. Ben 41 yaşındayım. Ve cok karışık bir gecmisim var hamilelik adina. Dilerim rabbim yüzümüze gulerAyy inşallah hamilesindir cnm ya Allah hayırlısını versin ... Benim aşılamamın ertesi günden beri yani 12 gündür Ağrı'lar çekiyorum bitmedi Ağrı'lar
Bende 22de oldum asilamamiAaa aynı gün aşılama olmuşuz canım 22 sinde oldun dimi bende aşılama yapılan günü sayiyodum 13. Gün filan diyodum ama 12. Günümüz ozaman bugün. Test yaptinmi sen
Cnm özelden yazdım bakarsın biBende 22de oldum asilamami
Cnm özelden yazdım bakarsın biBende 22de oldum asilamami
Selam canım yapildimi asilamanSlm kızlar inşallah hepimiz pozitifleri görürüz 367 tane msj okudum bu sayfaya gelene kadar
Aaa aynı gün aşılama olmuşuz canım 22 sinde oldun dimi bende aşılama yapılan günü sayiyodum 13. Gün filan diyodum ama 12. Günümüz ozaman bugün. Test yaptinmi sen
Keşke test yapmasydin canım yaa daha çok erken bence hamile olsan bile cikmayabilir çünki bosuna kendini üzmüş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?