- 26 Temmuz 2016
- 38
- 36
- 46
Ne güzel umutlanabilrsininbenimde 10 günüm ama çatlatma ignesi gününü saymazsak 9 günüm hiç bi belirti yok dün yaptım idrar testi sırf silikte olsa görüyüm die oda silik cıktı güzel bi duyguymuş yapmacıkta olsa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel umutlanabilrsininbenimde 10 günüm ama çatlatma ignesi gününü saymazsak 9 günüm hiç bi belirti yok dün yaptım idrar testi sırf silikte olsa görüyüm die oda silik cıktı güzel bi duyguymuş yapmacıkta olsa :)
Inşallah olur da tam çizgi çıkar Allahın izniyle
İnş hamişsindirbenimde 10 günüm ama çatlatma ignesi gününü saymazsak 9 günüm hiç bi belirti yok dün yaptım idrar testi sırf silikte olsa görüyüm die oda silik cıktı güzel bi duyguymuş yapmacıkta olsa :)
iğnenin etkisi eminimNe güzel umutlanabilrsinin
Ben 7.gün test yaptım negatif. Bende hiç bi belirti yok. Benimde soldaydı yumurta ama hiç bi şekilde hissetmedimiğnenin etkisi eminim
benim sag tarafımda yumurta vardı ama bir haftadır solda kramp agrı sızı var neden acaba
Her hamilelik bir olmaz canım.inş Allah bir daha yaşatmasın.benim bir buçuk yıl once karnımda 4 aylık bebegimin kalbi durdu ölü dogum yaptırdı dr
ondaki belirtilerin hiç biri yok o yuzdende anlayabiliyorum
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım benim inşallah hayırlı olsun asilaman insallahGüzel geçti cnm ama acayip ağrı çektim ilk bi saat şimdi ıyim çok şükür fitil verdiler artık beklemedeyim
Hayırlı günler canım kızlar durumlar nasıl ağrı sancı belirti neler var anlatın bakım :*hayirli günler herkese...
Bende duymuştum üşüme de bi tür belirti oluyomus bazı kadinlardaAşılamın 11.günü bugün inş bu sebebden dolayıdır. Genelde üşütüp hasta olacağım zaman böyle olur ama bilemeyorum şu an da bi kırgınlık var üstümde.
İnş canım ya ..ben de şaşırıyorum bu sıcakta üşütmeyi nasıl başardım diye eğer hamile değilsem bi oskarı hakederim yaniiBende duymuştum üşüme de bi tür belirti oluyomus bazı kadinlarda
Hamişsende bi kurlamayi hak edersin yaniİnş canım ya ..ben de şaşırıyorum bu sıcakta üşütmeyi nasıl başardım diye eğer hamile değilsem bi oskarı hakederim yanii
KutlamayiHamişsende bi kurlamayi hak edersin yani
Kasık agrilarim devam ediyo canım yatinca geçiyo biraz ayağa kalkınca basliyo vajinanın üstünde bi baskı var sanki o şekilde sizliyo bunun dışında bişey yok zaman geçmiyonazarnur senin nasıl gidiyo cnm durumun nasıl
Arastirildi mi peki nedenibenim bir buçuk yıl once karnımda 4 aylık bebegimin kalbi durdu ölü dogum yaptırdı dr
ondaki belirtilerin hiç biri yok o yuzdende anlayabiliyorum
İnşallah hamilesin canım insallaahhhhhhh rabbim duysun sesimizi hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin insallah en kisa zamandaİnş canım ya ..ben de şaşırıyorum bu sıcakta üşütmeyi nasıl başardım diye eğer hamile değilsem bi oskarı hakederim yanii
Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli sana bagislasin insallahhhhh canım allah razı olsun bizimle paylastigin için belirtilerini bizlere de umut oluyosunKızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun. Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti. Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerle doldu vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Ayrıca ayaklarım üşüyordu ama vücudum çok sıcaktı. Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım. Yalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çok sancım oldu. 15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım. 16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu? 17.gün 78,6 çıktı oh dedim. 20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür! Ayaklarım halen üşüyor. Allah hepimizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.
Bir günlük tuttum canım umut olsun diye! SonuçRabbim evladını sağlıklı sıhhatli sana bagislasin insallahhhhh canım allah razı olsun bizimle paylastigin için belirtilerini bizlere de umut oluyosun
Kızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun. Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti. Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerle doldu vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Ayrıca ayaklarım üşüyordu ama vücudum çok sıcaktı. Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım. Yalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çok sancım oldu. 15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım. 16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu? 17.gün 78,6 çıktı oh dedim. 20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür! Ayaklarım halen üşüyor. Allah hepimizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.