Hadi yaa.hamilesin iz. Çok sevindim. Sizin adınıza. Dilerim bende hamileyim dir. Çok acemiyim. Bu kadar slklnti li geçmişe rağmen. Neler yasadiniz belirti adina.ben Garip ki catlatma ignesini akşam 9 da vurdum.sabah 9da hastaneye gittik .sperm transferine. 36 saati beklemediler. Artı 5gune kadar hiç bişey hissetmedim. Sonra sagdaydi yumurtam. Orda sancılar oldu.arti karinda dolgunluk hissi. Batma lar. Bel ağrısı karın ağrısı. 5ci günden bu yana 1gun gidiyor 2ci gün geliyor. Hiç bole olmamistim tuplerde. Gelismeyen bebegimde de kan sonucundan sonra bu belirtileri yaşadım. Adet gününe kadar hiçbişey hissetmemistim.Bel ve kasik agrisi asilamadan sonraki her gun bende oldu iki hafta kadar surdu sonuc pozitifti
Teşekkür ederim canım aradığım buydu :))Koagu
Koagulasyon testi demen gerekir canim
8 haftada 6 haftalik gibi görünüyordu. Minimum kalp atışını gördük. Sonra balon gibi söndü. Sonra zaten kurtajKac aylikken gelisme durdu
İğnenin etkisi teste negatif mi pozitifmi yansıyor[/QUOTE][QUOTE="Usagimoon, post: 47485837, member: 769148"? ]Arkadasla
Arkadaslar benim 7.8. gun cok hafif cizgi vardi hala ama 9.gunde iyice siliklesirken 10.gunde yeniden belirginlesti bilginize ..7 ve 8. Gunle hala catlatma ignesinin etkisi
Öylemi. Bi bakayım.Test sonucunu yuklesene canım ben artık uzman oldum arastira arastira testinde heterozigot ya da homozigot yaziyomu
Evet doğru. 22.07de asilamam oldu. 23.07 de progestan başladım. Burdaki adı ultragest. Ve 5ci güne kadar hiç bişey hissetmedimProgestani asilamadan iki gun sonra aldigini varsayarak konusuyorum progestsnin etkisi değildir..olsa bile progestan aldiginin ayni gunu agrin baslardi..
Baktın mi canimÖylemi. Bi bakayım.
Dosyaya baktım bu şekil yaziyo.Da bei der o.g. patienten heterozygotie für das 675 4G-allel und für das 844 A-allel nachgewiesen wurde. İst von einer leihten erhohung des thromboserisikos
Burda hafif tromboz riski var diyo. Ama o heterozygotie nekiDosyaya baktım bu şekil yaziyo.
Canim bende suruyo. Yalanmi soluyorumİgnenin etkisi kesinlikle o kadar uzun surmuyor arkadaslar maximum 9gun
BaktimBaktın mi canim
Günaydın canım Allah yardımcın olsunGünaydın arkadaşlar yoldayım hastaneye gidiyorum bugün aşılama günü büyük gün geldi dualarinizi eksik etmeyin
İnş herşey yolunda gider ve güzel haberler alırsınGünaydın canım Allah yardımcın olsun
Inşallah cnm teşekkür ederim heycanla bekliyorumİnş herşey yolunda gider ve güzel haberler alırsın
Haydi bismillah! Dualarımız seninle. İNŞALLAH her şey yolunda gider canım.Günaydın arkadaşlar yoldayım hastaneye gidiyorum bugün aşılama günü büyük gün geldi dualarinizi eksik etmeyin
İnş canım..sen de aşılama mı yaptrdın[/QUOTE][QUOcanım fernaz, post: 47490200, member: 635880"]Slm kızlar inşallah hepimiz pozitifleri görürüz 367 tane msj okudum bu sayfaya gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?