Insaallahh arkadaşım. Ben 41 yaşındayım. Ve cok karışık bir gecmisim var hamilelik adina. Dilerim rabbim yüzümüze guler
Güzel geçti cnm ama acayip ağrı çektim ilk bi saat şimdi ıyim çok şükür fitil verdiler artık beklemedeyimNaptin cnm sonuc ne
aşılaman hayırlı olsun sonucu bebiş olsun inşallah hayırlısıylaGünaydın arkadaşlar yoldayım hastaneye gidiyorum bugün aşılama günü büyük gün geldi dualarinizi eksik etmeyin
Bende gonol f igne kullandim 14 gun sonra ovitrelle asilamasiz denedik bu ayİnş canım..sen de aşılama mı yaptrdın
Evet canım ben 13. Günden beri biliyorum betahcg ama sağlıklı katlanarak artması gerekiyor. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Erkenden umutsuzluk yapma.E Ozamn senin hamile olup olmadığın belli olmuştur benden öndesin inşallah hamilesindir cnm ya
Sen iki. Üç gün dinlen canım Ağrı'n olması normal canım kendini sıkma. Güzel düşün canımGüzel geçti cnm ama acayip ağrı çektim ilk bi saat şimdi ıyim çok şükür fitil verdiler artık beklemedeyim
gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahEvet canım ben 13. Günden beri biliyorum betahcg ama sağlıklı katlanarak artması gerekiyor. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Erkenden umutsuzluk yapma.
Nerde cnm yarin ise gidicem Allaha bıraktım inşallah güzel olucakSen iki. Üç gün dinlen canım Ağrı'n olması normal canım kendini sıkma. Güzel düşün canım
aminnn canim insallahNerde cnm yarin ise gidicem Allaha bıraktım inşallah güzel olucak
Aman dikkat et arkadaşım geçmiş olsunGünaydınherkese. Bugün ben de bi üşüme var yaaa bu sıcakta hasta olmam inş uyurken bi kaç kere titreyerek uyandım
Sağol canısıAman dikkat et arkadaşım geçmiş olsun
eger asılama veya hap tedavisi gördüysen ben ilk hamileliğimi asırı üsüme ve halsizlikle ogrenmiştim tutunurken olurmuşGünaydınherkese. Bugün ben de bi üşüme var yaaa bu sıcakta hasta olmam inş uyurken bi kaç kere titreyerek uyandım
Aşılamın 11.günü bugün inş bu sebebden dolayıdır. Genelde üşütüp hasta olacağım zaman böyle olur ama bilemeyorum şu an da bi kırgınlık var üstümde.ferngünş46261 .!.:eger asılama veya hap tedavisi gördüysen ben ilk hamileliğimi asırı üsüme ve halsizlikle ogrenmiştim tutunurken olurmuş
benimde 10 günüm ama çatlatma ignesi gününü saymazsak 9 günüm hiç bi belirti yok dün yaptım idrar testi sırf silikte olsa görüyüm die oda silik cıktı güzel bi duyguymuş yapmacıkta olsa :)Aşılamın 11.günü bugün inş bu sebebden dolayıdır. Genelde üşütüp hasta olacağım zaman böyle olur ama bilemeyorum şu an da bi kırgınlık var üstümde.
Inşallah olur da tam çizgi çıkar Allahın izniylebenimde 10 günüm ama çatlatma ignesi gününü saymazsak 9 günüm hiç bi belirti yok dün yaptım idrar testi sırf silikte olsa görüyüm die oda silik cıktı güzel bi duyguymuş yapmacıkta olsa :)
amin inşallah hepimizin canımInşallah olur da tam çizgi çıkar Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?