Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende özel bir şirkette şube müdürüyüm günboyu aralıksız konusuyorum klimalı ortamda çalışıyorum ama ilk defa temmuz ayında nezle oldum

yinede iyi düşünmeye çalış ben çok umutlandırmıyorum kendimi umudun boş çıktığında yenik düşüyorsun çünkü içimdeki his bebek yok diyor ama ben olmazsa olmasın ne yapar ne eder eşimi tekrar ikna eder bu bebeği bulurum diyebiliyorum

ya seni umutlandırmak istemem ama ben de ilk gebeliğimde grip olmuştum. öğretmenim ben faranjıttenden boğazlarım ağrırdı ve bir öksürük rahmim kasılırdı çocuk olsa düşecek derdim ama ben hiç hamileliktenmi diye düşünmedim çünkü öğretmenim ya sesimi doğru dürüst kullansnadım galiba dediydim. ama ben ilkinde öyle belirtiler ysşadım ki gören hanilesin sen diyordu, grip geçti idrar yolu enfeksiyonu oldum Allah ım nasılbir ağrım ksşıntım olurdu, daha teste varken göğüslerime değil değmek çamaşır hiymekten acizdim uçları bir acırdı, nasıl bel kasık ağrılarım olurdu gece uykudan ıyanırdım. birde kasıkta bilye varmış hissi olurdu 13. günden sonra işte oda oldu bende bazen kendimi yoklardım kemerim fslan varda omu batıyor diye. sonra öğrendim hamileyim ki bir dahaki aşılamakrda hiç belirtim olmadı yada az oldu ve negatıftı işte şimdi bu debepten yok kızlar ys Allah bilir ama brnden size güzel haber yok sanki

birşey daha sorsam sana karnın çok şişmiydi senin benim 4 aylık gibi maşallah

bende özel bir şirkette şube müdürüyüm günboyu aralıksız konusuyorum klimalı ortamda çalışıyorum ama ilk defa temmuz ayında nezle oldum

yinede iyi düşünmeye çalış ben çok umutlandırmıyorum kendimi umudun boş çıktığında yenik düşüyorsun çünkü içimdeki his bebek yok diyor ama ben olmazsa olmasın ne yapar ne eder eşimi tekrar ikna eder bu bebeği bulurum diyebiliyorum

ah canım valla 4. kez aşılama oluyorum çok kısa sürede olsa hamileleiği tattım ama devamı nasip olmadı bir dahada bu duyguyu hiç görmedim o zaman sanmıştımki evet ya tamam oldu bu iş ve bitti bu kadarmış meğer dahası varmış boş gebelik dediler ve aldılar Allah kimseye yaşatmasın. bekle bekle hep negatif biz bu aşılamayıda olmayacaktık doktor ısrarı falan kısmette varmış oldu. ben o kadar yıldımki artık bu sefer lay lay lom la gittim aşılamalara. hastanedeki kızlar söylemeden ben yapıyorum işlemleri falan. hatta diyorlar alıştın artık. eşim hep umutluydu hep olacakta olacak derdi. bu sefer oda diyor valla benim hiç umudum yok falan diye. ben 2. aşılamada çok umutluydum 3. ile 4. de değilde. bir ağladım adet olunca tam bir hafta. o yuzden bilirim ne demek.

birşey daha sorsam sana karnın çok şişmiydi senin benim 4 aylık gibi maşallah
o gazdan canım ya. benimde şişmişti ama gaz sorunu yaşamıştım. daha çok benm test gününe yakın gerilme olmuştu hareket ettikçe gerginlik hissi rahatsız ediyordu. o şişlik gerginliğe dönerse umut vardır belki :)

inşallah hepimiz güzel haberler verelim bugün o kadar kalmadı da progestan da yapabiliyormuş bende onu okudum
kasığımda ağrı batma var daha öncede yaşadım bunu o zaaman griptim üşütmekten öksürmekten sanıyordum
bu arada progestan kullanan var mı bunu rahimden de verebilirsin demişti benim kasap
daha gidesim yok yüzüne
asıl soru progestanı rahimden kullanan var mı ben daha yapamam ağrım var lakin bir kaç güne deneyebilirim sanırım

cabım ben progestan kullanıyorum ama hiç vajınal vermedi benim doktorum hep ağızdan 100 luk verdi ve baş dönmesi deyıncce aklıma ne geldi. eğer araştırma yaparsanız görürsünüz. progestan ilecı içtikten bir süre sonra baş dönmesi ve garip bir halsizlik yapıyor15-20 dk sürüyor sonra geçiyor. bende ilk zamanlar bunu bilmediğim için baya araştırmıştım sonra sitelerde progestanın yaptığını gördüm.

o gazdan canım ya. benimde şişmişti ama gaz sorunu yaşamıştım. daha çok benm test gününe yakın gerilme olmuştu hareket ettikçe gerginlik hissi rahatsız ediyordu. o şişlik gerginliğe dönerse umut vardır belki :)
gergin zaten karnım taş gibi birde tuvalet problemim var gaz değilde belkide ondan oluyordur :/

en garip tarafıda o zaten bile bile vücudumuza eziyet sırf meleklerimiz olsun diye seve seve razı geliyoruz hemde
Rabbim mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşallah eziyetler ödül olarak geri döner bize hamiş oluveririz
:anneadayı:

Benim aşılama sonrası 3.günüm hiçbir belirti yok bugün inanılmaz stresli bir gün geçirdim tum gun sinirimden ağladım bağırdım cagirdim olacaksa da bu stresin üstüne olmaz artik

Benim aşılama sonrası 3.günüm hiçbir belirti yok bugün inanılmaz stresli bir gün geçirdim tum gun sinirimden ağladım bağırdım cagirdim olacaksa da bu stresin üstüne olmaz artik
deme öyle deme deme. iyi düşün, stres maalesef hayatımızın bir parçası oldu. bazen elinde olmuyor insanın. ama sen umudunu kaybetme . bak benim kaçıncı aşılamam stres olmadı hiç bugüne kadar tuttumu yok neerdeeee. bende geçen pazar çok ciddi şekilde üzüldüm katdeşim kpss girecekti bir talihsizlik yaşadı Allah ım kabus gibi bir gündü. ama yinede bekliyorum umutla. lütfen böyle üzüp kendini sakın daha fazla stres olma

deme öyle deme deme. iyi düşün, stres maalesef hayatımızın bir parçası oldu. bazen elinde olmuyor insanın. ama sen umudunu kaybetme . bak benim kaçıncı aşılamam stres olmadı hiç bugüne kadar tuttumu yok neerdeeee. bende geçen pazar çok ciddi şekilde üzüldüm katdeşim kpss girecekti bir talihsizlik yaşadı Allah ım kabus gibi bir gündü. ama yinede bekliyorum umutla. lütfen böyle üzüp kendini sakın daha fazla stres olma
olmayacağını bile bile umutlanmak bana saçma ve daha üzücü geliyor iyi degilim yaaa :KK43:

ah canım valla 4. kez aşılama oluyorum çok kısa sürede olsa hamileleiği tattım ama devamı nasip olmadı bir dahada bu duyguyu hiç görmedim o zaman sanmıştımki evet ya tamam oldu bu iş ve bitti bu kadarmış meğer dahası varmış boş gebelik dediler ve aldılar Allah kimseye yaşatmasın. bekle bekle hep negatif biz bu aşılamayıda olmayacaktık doktor ısrarı falan kısmette varmış oldu. ben o kadar yıldımki artık bu sefer lay lay lom la gittim aşılamalara. hastanedeki kızlar söylemeden ben yapıyorum işlemleri falan. hatta diyorlar alıştın artık. eşim hep umutluydu hep olacakta olacak derdi. bu sefer oda diyor valla benim hiç umudum yok falan diye. ben 2. aşılamada çok umutluydum 3. ile 4. de değilde. bir ağladım adet olunca tam bir hafta. o yuzden bilirim ne demek.
Peki tup bebek neden denemiyorsunuzki :KK43:

olmayacağını bile bile umutlanmak bana saçma ve daha üzücü geliyor iyi degilim yaaa :KK43:
bana bak sana kızarım ben öleyim o zaman. şimdi olmazsa üzülmek için çok vaktin oluyor bu kadar aceleye getirme üzülme işini. tamsm hayatınıda olacakmış gibi yaşama ama nötr ol sadece merakla bekle. üzme kendini bu kadar daha erken. yaaaa biz bir gün snne olacağız bunda olmaz başkasında olur hayırlısı ile. forumlarda neler var nelerle uğrsşıyorlar. bizim bir arkadsşın rahminde perde var mesela. doktor demiş süreç uzun 2 yıldan fazla sürer erken bekleme. dua et yer gök dua ile.

bana bak sana kızarım ben öleyim o zaman. şimdi olmazsa üzülmek için çok vaktin oluyor bu kadar aceleye getirme üzülme işini. tamsm hayatınıda olacakmış gibi yaşama ama nötr ol sadece merakla bekle. üzme kendini bu kadar daha erken. yaaaa biz bir gün snne olacağız bunda olmaz başkasında olur hayırlısı ile. forumlarda neler var nelerle uğrsşıyorlar. bizim bir arkadsşın rahminde perde var mesela. doktor demiş süreç uzun 2 yıldan fazla sürer erken bekleme. dua et yer gök dua ile.
Tamam denerim :KK43: hayirlisi olsun herkes icin

Peki tup bebek neden denemiyorsunuzki :KK43:
son iki seferdir doktora tüp diyerek gidiyorum nasıl bir kararlıyım ama görsen beni bir. 3. de eşim tutturdu bidaha bidaha diye. kıyamadım ona nasıl ünsnıyor olacağına doktorda bende inanıyorum deyince iyi dedim tabi sonuç hüsran bu seferde diyorum kesin tüp eşime. oyalama beni diyorum kararlar alıyorum kendi kendine, ayy bu seferde doktor tutturdumu tüp için erken senin tüplük durumun yok ısrar , ısrar, ısrar sonra tlfnde beni bir hastayla konuşturdu 1 saatten fazla sonkez beni dinle ne kaybedersin deyip durdu. onada tmm dedim ama buda tutmazsa kesin tüp sonra eşim dediki ya tüp olmazsa son durak ve anladımki o benden korkuyor olmazsa yıkılıtım diye. ve evliliğimin en güzel zamanları ağlamakla zırlamakla geçiyordu ogünden sonra dedim dik duracağım en azından eşim için.

Tamam denerim :KK43: hayirlisi olsun herkes icin
aminnnn. iyi olacak Allah sağlıklı hayorlı evlatlar versin sonra isteyip isteyip ana babasına hayatı zindan eden evlatlar olursa ne gelir elimizden. Allah evlat sahibi olmakla sınıyorsa bir gün evlat verecektir inşallah. Rabnim hayırsız evlatla sınamasın. kıyamam sana.

aminnnn. iyi olacak Allah sağlıklı hayorlı evlatlar versin sonra isteyip isteyip ana babasına hayatı zindan eden evlatlar olursa ne gelir elimizden. Allah evlat sahibi olmakla sınıyorsa bir gün evlat verecektir inşallah. Rabnim hayırsız evlatla sınamasın. kıyamam sana.
Amin ama ne kadar çok istediğimi anlatamam sağlıklı sıhhatli bi çocuğum olsun onu kokliim bağrıma basiim sağlıkla sıhhatle hayırla insallah

Amin ama ne kadar çok istediğimi anlatamam sağlıklı sıhhatli bi çocuğum olsun onu kokliim bağrıma basiim sağlıkla sıhhatle hayırla insallah
seni çok çok iyi anlıyorum. rüyalarımda bebek görüyorum seviyorum öpüyorum nasıl hasretle bakıyorum. olacak canım inşallah olacak topiklerde eski üyelerden bizim gibi aynı duyguları yazanlar olmuş ve çoğunda bebek resmi falan var. atma hiçbirseyi içine üzülsende sevinsende paylaş bizimle. belki iyi gelir

cabım ben progestan kullanıyorum ama hiç vajınal vermedi benim doktorum hep ağızdan 100 luk verdi ve baş dönmesi deyıncce aklıma ne geldi. eğer araştırma yaparsanız görürsünüz. progestan ilecı içtikten bir süre sonra baş dönmesi ve garip bir halsizlik yapıyor15-20 dk sürüyor sonra geçiyor. bende ilk zamanlar bunu bilmediğim için baya araştırmıştım sonra sitelerde progestanın yaptığını gördüm.
bende ikinci defa kullanıyorum araştırmalarım baş dönmemin progestan kaynaklı olduğunu gösteriyor :mad:ilk gebeliğimde düşük riski vardı yattım 1.5 ay başım dönmemişti böyle sonra kalbi durdu yine kaybetmiş olduk Allah herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin bir de garip tanıdıklar var insanı çileden çıkartan şimdiye doğmuştu diyen çok ağır geçti zaten
şimdi aşılamayı söylemedim o tanıdıkları görmüyor konuşmuyorum
bugün 6. gün gaz problemi gerginlik bel ağrısı
benim bir arkadaş sürekli midesi bulanır çıkarırdı o doğum yaptı bende bir iki defa hariç öyle olmadı
sizde var mıo_O

X