• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8 yıllık ilişkim vardı lise ve üniverste zamanı devam eden ailemin istememesi üzerine o ilişkiyi bitirmek zorunda kaldım çünkü ailemin tek evladıyım kimseyi ezemezdim ama inat ettim sizin istediğinizle değil ben önüme ilk çıkanla evlenicem diye tabii bu sıralar 20 yaşında ancayım öylede yaptım nitekim önüme ilk çıkan cocukluk arkadaşımla evlendim 1.5 yıl nişanlı kaldım 3 kez nişan attım eee ben inat ederimde bizimkiler etmezmi onlarda dönmek yok diye inat ettiler evlendim benim çalışmam yasaklandı eşimde 15 gün çalıştı ve işten ayrıldı bir fiil 3 yıl çalışmadı bi daha takı taklavat yedik içtik sonra ben çalışmaya başladım
3 ay sonra kiradaki evimizden atıldık elektrik su doğalgaz hepsi kesik :)) ben sinir krizlerinde 2 gün kalp spazmından hastanede yattım kayınvaldemler annemlere gidip kızınız fazla sigara içmekten kriz geçirdi demişler bide ordan yedik silleyi ule sigara ne demek ekmek bulamıyoz yicek hey allam neyseeee
annemlerin alt katını kalan altınlarla işletip oturduk ben çalışıyom sağasağlam adam yatıyo evde bi çöp poşedine kıyafetlerini doldurdum yolladım anasının evine 1.5 yıl sonra
siz bunu okuyadurun ben devamını bi yazem :KK76:

ay gerçekten çılgınsın hem güldüm hem üzüldüm, kaynanaya bak sapasağlam oğlu çalışmıyor karısı eve bakıyor demiyorda, en korktuğum şeydir iftira. dili dolansın iftira edenin.

sonraaaaa
aile baskısı birleş kocanla çocuk yap biran önceye döndü bu arada adım kısıra çoktan çıktı her doktora gittiğimde kocan gelsin senin bişeyin yok diyip gönderiyodu doktor amcalar ben bunu söylediğimde kaynanacığımmmm önüme dikiliveriyodu onu ben doğurdum bişeyi yok senin ananında 3 yılda zor olmuş çocuğu sorun sizde diye :KK62:

en son yılbaşından önce boşanmayı konuşmak için buluştuk birleşmeye karar verdik tabii hasbama bakan yok evde yatınca kim beslicek koçu iyi tmm dedim 6 veya 8 ay sürdü meğersem adam eski sevgilisiyle iilişkiye başlamış kızda evlenmiş boşanmış 1 tanede çocuğu var oh hazır evlat benim haberim yok tabisi
en son kimseye haber vermeden doktora götürdüm zorla ürolog eğdi kafayı yere spermde canlı hiç yok yumurtalıklarında biri içerde kalmış bir umut varikosel ameliyatı dedi oldu ama faydası olmadı eski eşim boluluydu anası bunları duyunca tutturdu ankarada tedavi görülücek diye rapordanda yararlandık direk aşılama falan olmadan ki zaten şansı yoktu tüp bebek tedavisine başladık işte o kısımlar gerçekten zordu akşam işten çıkınca otobüse biniyodum annemle sabah işlemimimi bitirip öğlen tekrar ankaradan yola çıkıp işe geliyodum akşam 7 de 8 de çalışayımki para kazanayım diye annemlerden borçlanıp toparlıyodum zaten parayı adam hala yatıyo bu arada tedaviye çalşadık rahim filmini anestezii çektiler etlik zübeyde hanım hastanesinde o sıradada rahimde perde bulup onu almışlar 2 gün kendime gelemedim elalemin evinde anam ağladı resmen gel git gel git derken iğnelere başladık 10 gün oldu kontrole gittim annemle gece 12 de benim adamı aradım arkadan bol kahkaha nerdesin dedim annemlerdeyim niyeeee napcaktım evde gece 3 gibi giderim eve dedi bende didimki o saatte anca sokak köpekleri dışarda olur gerenk yok kal gelme
eneeee sabah eve bi geldim hertaraf talan edilmiş az buz kalan altın akçe vardı hepsi götürülmüş eşyaları toplanmış adam s.olmuş gitmiş :KK17:

çağırdım 1 hafta sonra geldi 3 gün sonrada ankaraya gidicez ameliyatla sperm alıcaklar yumurta toplama yapılıcak adam demesinmi ben boşanıcam alıcamı aldım diye anlaşmalı 3 dkikada boşandık dedim götürdüğün değerlileri geri getir olmaz onlar benim evlilik hakkım dedi sanki kadın olan o da bana kızlığını teslim etmiş gibi lanet olsun dedim bitti ama arkasından pisliği bitmedi dava açtı babama evi ben yaptım paramı ödemedi diye :cool: ben kıyafetleri hariç hiç bişey vermedim evden zaten o da müddet süresini bitirip 6 ay sonra o kadınla evlendi tabi götürdüğü altınlarla :KK75:
dava celse bile görmeden düştü ama benden yine giden gitti o zaman 5 bin avukat parası ödedim sırf dosyayı takip etsin diye
he evlendide noldu yaramadı 1 sene sonra o kadında attı evden ama ben tam 2 yıl ilaçlarımı sakladım aldığım bebk kıyafetleri hala durur çok zor ama çok çok zor günlerdi geceleri uyurken annemle babam başımda nöbet tutarlardı dilimi yutmıyım diye nelerrrr neler bunlara benzemez 1 yılda 10 yıl yaşlandım saçlarım beyazladı dişlerim döküldü parasız pulsuz kaldım umutlarım dibe vurdu beerduş gibiydim aynı 1 sene en az toparlayamadım kendimi
3 yılda tepindim evlenmizem asla ASLAAAA diye ama oldu işte alın yazısı
hala o bebk telaşım umutlarım aklıma geldiğinde kafayı sıyırcak gibi oluyorum adam resmen yüzüme ben zaman kazanmak için tedaviye başlattım seni dedi ya ondan sonra vay efendim nniye katil oluyon :KK14:

çağırdım 1 hafta sonra geldi 3 gün sonrada ankaraya gidicez ameliyatla sperm alıcaklar yumurta toplama yapılıcak adam demesinmi ben boşanıcam alıcamı aldım diye anlaşmalı 3 dkikada boşandık dedim götürdüğün değerlileri geri getir olmaz onlar benim evlilik hakkım dedi sanki kadın olan o da bana kızlığını teslim etmiş gibi lanet olsun dedim bitti ama arkasından pisliği bitmedi dava açtı babama evi ben yaptım paramı ödemedi diye :cool: ben kıyafetleri hariç hiç bişey vermedim evden zaten o da müddet süresini bitirip 6 ay sonra o kadınla evlendi tabi götürdüğü altınlarla :KK75:
dava celse bile görmeden düştü ama benden yine giden gitti o zaman 5 bin avukat parası ödedim sırf dosyayı takip etsin diye
he evlendide noldu yaramadı 1 sene sonra o kadında attı evden ama ben tam 2 yıl ilaçlarımı sakladım aldığım bebk kıyafetleri hala durur çok zor ama çok çok zor günlerdi geceleri uyurken annemle babam başımda nöbet tutarlardı dilimi yutmıyım diye nelerrrr neler bunlara benzemez 1 yılda 10 yıl yaşlandım saçlarım beyazladı dişlerim döküldü parasız pulsuz kaldım umutlarım dibe vurdu beerduş gibiydim aynı 1 sene en az toparlayamadım kendimi
3 yılda tepindim evlenmizem asla ASLAAAA diye ama oldu işte alın yazısı
hala o bebk telaşım umutlarım aklıma geldiğinde kafayı sıyırcak gibi oluyorum adam resmen yüzüme ben zaman kazanmak için tedaviye başlattım seni dedi ya ondan sonra vay efendim nniye katil oluyon :KK14:
Ay canim inan o kadar uzuldum ki anlatamam.ettigini misliyle ceksin insallah.ne kadar zor gunler gecmiss...Allahim bu esinle seni mutlunetsin omrunuzu berektli eylesin evinizi cocukla neselendirsin insallaj

daha buna benzemez neler nelerrr
hayat insanlar için ne yazıkki hep mücadele gerekiyo şimdi kimseye eyvallahım yok acımamda yok sadece çocuk kısmı benim canımı alıyo işte çok fevriyimdir meselea kolay kolay sinirlenmem şirketin elmanların gözde müdüresiyimdir bu yüzden ama sinirlendimmide kafamın kesileceğini bilsem geri dönmem silleyi tekmeyi çok yedim kimseye tahammülüm yok bu yüzden

Ay canim inan o kadar uzuldum ki anlatamam.ettigini misliyle ceksin insallah.ne kadar zor gunler gecmiss...Allahim bu esinle seni mutlunetsin omrunuzu berektli eylesin evinizi cocukla neselendirsin insallaj
sağol canım benimmmm kimse yuvasını yıkmak istemez hep derim beterin beteri vardır diye annannem ilkin mülkündür derdi bana onun sayesinde 3 yıl sabrettim zaten ama olmayınca gerçekten olmuyo hayatınızda eşiniz dostunuz komşunuz akrabanız size zarar veren kim varsa gözünün yaşına baklayın atıl ömrünüzden yoksa olan size oluyor tüm dünya arkanızdan tüh desede bi halta yaramıyor malesef

emmaannn çekiyolar zaten denizliye sığınamadılar borçtan harçtan oğullarının ikisininde çocuğu olmuyo benimki zaten 2 kez evlendi 2 kez atıldı :D babaları ağır kalp hastasıydı felç geçirdi boluya taşındılar kuyrukları düzelmedi hala ki düzelmesinde inşallah

emmaannn çekiyolar zaten denizliye sığınamadılar borçtan harçtan oğullarının ikisininde çocuğu olmuyo benimki zaten 2 kez evlendi 2 kez atıldı :KK70: babaları ağır kalp hastasıydı felç geçirdi boluya taşındılar kuyrukları düzelmedi hala ki düzelmesinde inşallah
Allahim bundan sonra keder vermesin insallah.evet hayatimizdan ise yaramazlari cikarmaliyoz ama iste cogu zaman yapamiyoruz cekiyoruz kahirlarini.ama Allahim kotuye firsat vermesin

Denizlilisrsy Denizlilisrsy varya tam örnek slınacak kadınsın çok güçlüsün çok. dönüp dönüp okuyup ibret almak lazım. bizde ay aşı tutmadı offf, ay şöyle olmadı da böyle niye oldu pöfff abuk sabuk şeylerin derdindeyiz. sana birşey diyimmi Onlar sana ettiklerini daha çok çekerler, mazlumun ahı çıkar, öyle kimsenin hayatımı mahvedip çıkıp mutlu olacam diyemezsin. maaşallah sana mis gibi hayata başlamıssın. alnından öpmek lazım Rabbim bizden önce sana bersin çiftr çifter inşallah.

hani belki şimd dersiniz madem bu kadar sorunluydu adam niye evlendin diye diyen olur ama öyle olmuyo işte insanın alnına ne yazıldıysa onu yaşıyor tam 8 yıldır bebek hasreti çekiyorum her bayram sabahında önce bi hüngür hüngür ağlıyorum elimi öpen evladın hasretinden sonra kendime gelip eşimle falan bayramlaşıyorum rabbim herkeze hayırlı geçim nasip etsin evlat hasretiyle yakmasın yürekleri
dertlendim uleyn yakem bi sigara :KK14:

hani belki şimd dersiniz madem bu kadar sorunluydu adam niye evlendin diye diyen olur ama öyle olmuyo işte insanın alnına ne yazıldıysa onu yaşıyor tam 8 yıldır bebek hasreti çekiyorum her bayram sabahında önce bi hüngür hüngür ağlıyorum elimi öpen evladın hasretinden sonra kendime gelip eşimle falan bayramlaşıyorum rabbim herkeze hayırlı geçim nasip etsin evlat hasretiyle yakmasın yürekleri
dertlendim uleyn yakem bi sigara :KK14:
Insan bilse boyle olacak atese atar mi kendini bile bile..amiin insallah Rabbim daha fazla aratmaz da hayirlisiyla kavusuruz bebislerimize

Denizlilisrsy Denizlilisrsy varya tam örnek slınacak kadınsın çok güçlüsün çok. dönüp dönüp okuyup ibret almak lazım. bizde ay aşı tutmadı offf, ay şöyle olmadı da böyle niye oldu pöfff abuk sabuk şeylerin derdindeyiz. sana birşey diyimmi Onlar sana ettiklerini daha çok çekerler, mazlumun ahı çıkar, öyle kimsenin hayatımı mahvedip çıkıp mutlu olacam diyemezsin. maaşallah sana mis gibi hayata başlamıssın. alnından öpmek lazım Rabbim bizden önce sana bersin çiftr çifter inşallah.

allahım hazinesine bizleride sığdırsın varlığından suhal olunmaz hepimize hayırlı azada noksansız evlatlar sağlıklı hamilelikler nasip etsin dünyanın derdi çok çekmeye gelince kimseye çekemeyeceği yükü yüklemiyor yaradan mevlam duanız dilinizden düşmesin hiç içiniz kötü olmayınca her pislik anca sıçrıyo üstünüze sonra temizleniyor çok dua edin kızlar çok

annem bugün bile dedi bana fal baktırdım bebişimiz olcak dedi aman yaaaa of püs anne geç artık bunları ben hedefleri tutturamıyorum hem olmasa nolucak en azında daha genç cenazem olur diyip geçtim güldü yazık ne desinki olmazsa olmaz hem hayırlı olmıcaksa zaten olmasın rabbim acısıyla yakıcana hasretiyle yaksın

seçimdi hükümetti bayramdı derken işler kötü hedefler tutmuyo akıl bunlarla meşgül ne güzel
benimde evde puzzle galan vakit geçirecem artık, okullar açılsaydı öğrencilerle çok çabık vakit geçiyor, bide sabah grubu öğretmeniyim ben öğleden sonra bulduğum kurslara gideyim diyorum bunalttı artık bu çocuk mevzu gerçekten

:KK53:değişim herzaman iyidir aklımızı bu konudan ne kadar uzak tutarsak bizim için o kdr iyi
puzzle ne deseninde ozgskne2011 ozgskne2011 bende mutluluğun resmini yapmıştım :oops:
tam olarak nedir bilmiyorum ama e olarak benim hayal ettiğim ve yaşamak istediğim dar bir sokağındaki renkli panjurları olan sevimli küçük evlerinin camından sarkan çiçeklerin bulunduğu bir resim. baktıkça içim açılıyor

daha buna benzemez neler nelerrr
hayat insanlar için ne yazıkki hep mücadele gerekiyo şimdi kimseye eyvallahım yok acımamda yok sadece çocuk kısmı benim canımı alıyo işte çok fevriyimdir meselea kolay kolay sinirlenmem şirketin elmanların gözde müdüresiyimdir bu yüzden ama sinirlendimmide kafamın kesileceğini bilsem geri dönmem silleyi tekmeyi çok yedim kimseye tahammülüm yok bu yüzden

kızlarrrrr çok uzun yazamıyorum şimdi :) ama pıt pıt pıt atışları duydummm döncemm sizee seviyorum hepiniziii

Back