- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.521
8 yıllık ilişkim vardı lise ve üniverste zamanı devam eden ailemin istememesi üzerine o ilişkiyi bitirmek zorunda kaldım çünkü ailemin tek evladıyım kimseyi ezemezdim ama inat ettim sizin istediğinizle değil ben önüme ilk çıkanla evlenicem diye tabii bu sıralar 20 yaşında ancayım öylede yaptım nitekim önüme ilk çıkan cocukluk arkadaşımla evlendim 1.5 yıl nişanlı kaldım 3 kez nişan attım eee ben inat ederimde bizimkiler etmezmi onlarda dönmek yok diye inat ettiler evlendim benim çalışmam yasaklandı eşimde 15 gün çalıştı ve işten ayrıldı bir fiil 3 yıl çalışmadı bi daha takı taklavat yedik içtik sonra ben çalışmaya başladım
3 ay sonra kiradaki evimizden atıldık elektrik su doğalgaz hepsi kesik :)) ben sinir krizlerinde 2 gün kalp spazmından hastanede yattım kayınvaldemler annemlere gidip kızınız fazla sigara içmekten kriz geçirdi demişler bide ordan yedik silleyi ule sigara ne demek ekmek bulamıyoz yicek hey allam neyseeee
annemlerin alt katını kalan altınlarla işletip oturduk ben çalışıyom sağasağlam adam yatıyo evde bi çöp poşedine kıyafetlerini doldurdum yolladım anasının evine 1.5 yıl sonra
siz bunu okuyadurun ben devamını bi yazem
ay gerçekten çılgınsın hem güldüm hem üzüldüm, kaynanaya bak sapasağlam oğlu çalışmıyor karısı eve bakıyor demiyorda, en korktuğum şeydir iftira. dili dolansın iftira edenin.