tatlım bende aynı şeyleri ysşadım hep, eltim 37 yaşında bizim evlilimizin ilk yılı kadın 3. doğurdu ve düşün üzerimdeki baskıyı, eşimim ona olan ilgisini sevgisini. o anları gördükçe içim içimi yer hep. bide ne oldu sana anlatayım sabaha karşı bir gün eşim döndü sarıldı karnıma elini koydu seviyor bende o dönünce uyandım birşeyler hımırdıyor napıyorsun canım dedim, ağzından bir evlat istiyorum artık gibi birşey çıktı çıktığın an bir açtı gözünü fırladı yataktan uyur uyanık arasımıydı, rüyamı görüyordu artık ama ağzından çıkanı oda farketti ama ben ağladım ağlıycam arkamı döndüm hızlıca ve yinemi sayıklıyordun hep beni uyandırıyorsun dediğin anlaşılsa bari falann gibi şeyleerle kızıyorum, yat uyu falan diyorum bir kapadım gözlerimi smsıku uymuşum öyle ağlamadan sma kaç gün çıkmadı içimden ki benim eşim öylesine normal karşılardıki tüm süreci neredeyse olmasa ne olur havasında. ama meryemcim bu yol bize uzun, kötü bir evliliğimiz olabilirdi, çocuğumuz olur eşimiz cani olurdu yada başımızda dermandız bir hastalık olurdu, bizde bunlar yok bizdede çocuk problemi var kaldıki git senin çocuğun olmaz denilmiyor bugün bana %10 sans verildi ama mucizesi de peşinden çıktı geldi son anda döllenen yumurta toplandığı günden beri döllenmiyorrdu, döllenende 2 ye bölümdü durdu doktor yarım saatte bir kontrol ettim diyor kimsede kıpırdama yoktu biz içerde konuşurken olmuş ne olduysa döllenmiş bide bölünmüş 3e. yani kısacık sürede2 günlük embriyoyu bile geçmiş. biz dik durucaz en kötüsünüde yaşadak daha kötüsü olmadı diye şükredecez. silkelen ve kendine gel ve ben bugun farkettim kun fe yekün duasının arapçasını ve türkçe mealini oku sanırsın bize sesleniyor. şöyle bir göz gezdir. sakinleş eşinin gözlerinin içine bakarak yiyim haxırım de, iyi gelecekse bir ay dinlen. biz burda her birimiz Allah ın izniyle burdan vereceğiz bu haberi ve sende onlardan biri olacaksın. meryemim zamanı var belli zamansız geldi benimki aldılar, öyle olacağına vaktinde, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bize.