- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.561
kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zati koydum d..ne Rahvan gitsin bacim biz de kuzumla annanemizin şefkatli kollarında yiz :) bugün kanım da verdim rutin tetkikler için inşallah bir sorun çıkmaz artık kendimi hamile gibi hissediyorum :)@mrym5579 cancazım sakın bi hamile kalsam diye dua etme benim gibi sonra rabbim acısıyla sınıyor sen fsh yaptırdınmı bu arada ben bugün dr a söyledim fsh tek başına bir işe yaramaz dedi ama bayramdan sonra yinede yapalım dedi
herşeyin bir zamanı vardır herşey insanlar için sıkıntı üzüntü sevinç başarı veya başarısızlık
hepsi birer sınav sabretmeyi şükretmeyi bildikten sonra neler neler atlatıyor insan
olucaktır elbet birgün mutlaka olucaktır bugün hastanede beklerken hamile bi kadınla konuştum 18 yııl sonra kendiliğinden hamile kalmış hiç bir tedavi işe yaramamış hap tüp ve şimdi bebeğini kaybetmekle yüzyüze acıların daha beterinden korusun rabbim
azıcık polyannacılık oynamak lazım hayatla yoksa kafayı sıyırmak içten değil ben hep öyle yaptım son 8 10 yıldır hep beterin beterini düşünüp kendi kendimi sakinleştirebildim ne diyim kızlar yaşanıcak herşeyi yaşıyıcaz tevekkül bizden ödülü yüce rabbimden bol bol duaaaa mübarek günleri boş geçmeyin J jasmine7676 artık lütfen dikkat bırak kim anasına gidiyosa gitsin kaynana kısmında sendede problem var belliki benimki hala zorla konuşuyo benimle kendim düşürdüm ya ben çocuğu bile bile teeee allammmm yaw sen strese girme bırak kim ne halt yerse yesin bebişine odaklan gerisini bırak akışına
ozgskne2011 sıra sende ikiz haberleri alıcaz inşallah nur topu gibi bebişleri olucak bu topiğin
mavi zeyus fsh yaptırın arkadaşlar tüp e geçmeden önce muhakkak tahlillerini araştırma hastanesinde ücretsiz yaptır tatlım ozgskne2011 yi örnek alın bu konuda lütfen ihmal etmeyin etmeyinki ne cebiniz ne canının nede ruhunuz daha fazla acımasın
Geçenlerde bende mantar gibi oldum 1 litrelik suyun içine 2 çorba kaşığı sirke koydum onunla yıkadım birkackere şak diye k3stikızlar günaydın ayyyhhh bi yazamadım tlfn sürekli donuyor sitede virüs var burdan yetkililere duyuruyorum yapın şunun bi mobil uygulamasını yaaaa, yazana kadar işkence. ne diycektim ben çok kötüyüm doktoru aradım hafif hafif vsjınal ksşıntım vardı tahriş oldu herhalde dedim ama geçmedi dün gece uyutması anam bir kötü oluyorki oranın kaşınması kaşı bir türlü kaşımayınca kıvran dur, eşim güldü hep bana. doktor krem verdi birazdan getircek eşim inşallah iyi gelir, o kadar kurcalayınca patladı.
benimde krem geldi ama geceye kadar geçmezse yatmadan defiğini yapayım o zaman. iyiymiş bu, hamileyken mi oldun senGeçenlerde bende mantar gibi oldum 1 litrelik suyun içine 2 çorba kaşığı sirke koydum onunla yıkadım birkackere şak diye k3sti
Evet canım geçen hafta basibenimde krem geldi ama geceye kadar geçmezse yatmadan defiğini yapayım o zaman. iyiymiş bu, hamileyken mi oldun sen
Canim asilamadan sonra agrin sizin akintin oldu mu?herhangi bi belirtiZati koydum d..ne Rahvan gitsin bacim biz de kuzumla annanemizin şefkatli kollarında yiz :) bugün kanım da verdim rutin tetkikler için inşallah bir sorun çıkmaz artık kendimi hamile gibi hissediyorum :)
@mrym5579 cancazım sakın bi hamile kalsam diye dua etme benim gibi sonra rabbim acısıyla sınıyor sen fsh yaptırdınmı bu arada ben bugün dr a söyledim fsh tek başına bir işe yaramaz dedi ama bayramdan sonra yinede yapalım dedi
herşeyin bir zamanı vardır herşey insanlar için sıkıntı üzüntü sevinç başarı veya başarısızlık
hepsi birer sınav sabretmeyi şükretmeyi bildikten sonra neler neler atlatıyor insan
olucaktır elbet birgün mutlaka olucaktır bugün hastanede beklerken hamile bi kadınla konuştum 18 yııl sonra kendiliğinden hamile kalmış hiç bir tedavi işe yaramamış hap tüp ve şimdi bebeğini kaybetmekle yüzyüze acıların daha beterinden korusun rabbim
azıcık polyannacılık oynamak lazım hayatla yoksa kafayı sıyırmak içten değil ben hep öyle yaptım son 8 10 yıldır hep beterin beterini düşünüp kendi kendimi sakinleştirebildim ne diyim kızlar yaşanıcak herşeyi yaşıyıcaz tevekkül bizden ödülü yüce rabbimden bol bol duaaaa mübarek günleri boş geçmeyin J jasmine7676 artık lütfen dikkat bırak kim anasına gidiyosa gitsin kaynana kısmında sendede problem var belliki benimki hala zorla konuşuyo benimle kendim düşürdüm ya ben çocuğu bile bile teeee allammmm yaw sen strese girme bırak kim ne halt yerse yesin bebişine odaklan gerisini bırak akışına
ozgskne2011 sıra sende ikiz haberleri alıcaz inşallah nur topu gibi bebişleri olucak bu topiğin
mavi zeyus fsh yaptırın arkadaşlar tüp e geçmeden önce muhakkak tahlillerini araştırma hastanesinde ücretsiz yaptır tatlım ozgskne2011 yi örnek alın bu konuda lütfen ihmal etmeyin etmeyinki ne cebiniz ne canının nede ruhunuz daha fazla acımasın
canım bende genelde çok az olurdum, kürtajdan sonraki adetim afedersin gece üzerime geçmişti hep uykuda hiç bilmem hayatımda öylesine adet olduğumu galiba normal o zaman bende korkmuştumyahu bacılar gelmiyo gelmiyo dedim de ben bu defa ped yetiştiremiyorum kendime normalmiki bu kadar fazla kanamanın olması dün :/ tamam normaldede ilk 2 gün yoğun olurum ama bu çok fazla yahu
bende öyle düşündümde emin olamadımcanım bende genelde çok az olurdum, kürtajdan sonraki adetim afedersin gece üzerime geçmişti hep uykuda hiç bilmem hayatımda öylesine adet olduğumu galiba normal o zaman bende korkmuştum
Hepsi oldu akintim da hala devam ediyor su gibi bir akıntı akıyor 2 kerede olmayacak yerde olmayacak kokuları çok net duydum :)Canim asilamadan sonra agrin sizin akintin oldu mu?herhangi bi belirti
Hmm anladim cnm.benim 4.gun bugun hiic agrim sizim yok akintida yok denecek kadar azHepsi oldu akintim da hala devam ediyor su gibi bir akıntı akıyor 2 kerede olmayacak yerde olmayacak kokuları çok net duydum :)
Hmm anladim cnm.benim 4.gun bugun hiic agrim sizim yok akintida yok denecek kadar az[/QUOTE bunlara takılma bence aynı insanda bile hamilelik lerinde farklı tepkiler olabiliyor
Valla benim hazıranda ki kimyasal gebelikte bile 12 gün şakır şakır kanadı m canım normaldir için temizleniyordur rahat olbende öyle düşündümde emin olamadım
Ben de sıkıldım.yarin yogun olcak kaynim gelcek yemek falan zaman gecer.bende 4gundur yat yatbugün ikinci gün ve ben şimdiden skıldım yat yat. çalışma hayatına alışkın olunca arayada tedavi girince hiç anlamamışım ev nasıl birşey şimdi hepsi bitti boşlukta gibi kaldım sabahtan akşama kadın proğramları, bu kadınlar gündüz ne izliyor tvde hiçbirşey yokmuşş :))
nerdesinizzzz ahaliii
bugün ikinci gün ve ben şimdiden skıldım yat yat. çalışma hayatına alışkın olunca arayada tedavi girince hiç anlamamışım ev nasıl birşey şimdi hepsi bitti boşlukta gibi kaldım sabahtan akşama kadın proğramları, bu kadınlar gündüz ne izliyor tvde hiçbirşey yokmuşş :))
nerdesinizzzz ahaliii
bugün ikinci gün ve ben şimdiden skıldım yat yat. çalışma hayatına alışkın olunca arayada tedavi girince hiç anlamamışım ev nasıl birşey şimdi hepsi bitti boşlukta gibi kaldım sabahtan akşama kadın proğramları, bu kadınlar gündüz ne izliyor tvde hiçbirşey yokmuşş :))
nerdesinizzzz ahaliii