- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.541
Cook sukurrrkızlarrrrr çok uzun yazamıyorum şimdi :) ama pıt pıt pıt atışları duydummm döncemm sizee seviyorum hepiniziii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook sukurrrkızlarrrrr çok uzun yazamıyorum şimdi :) ama pıt pıt pıt atışları duydummm döncemm sizee seviyorum hepiniziii
Merhabaaa çok şükürr iyiyizz homosistein bakılmadı henüz inşalllah kanım sulu ve iyidir miniş içinsipsirine cancaziiiimmm iyimisin tatlim bebis nasil bakalim buyuyormu hersey yolundami
Tuba instagramda yazamiyorsun daha bende faceden yazdim sana ama gormedin galiba.ben guldenizMerhabaaa çok şükürr iyiyizz homosistein bakılmadı henüz inşalllah kanım sulu ve iyidir miniş için
inofolic ben kullandım ilk dr verdi sonra kendim aldım sabah akşam aç 2 şase 1 suiyi pazarlar canım bu inofolic folbiol gibi bir ilaç mı yani folik asit mi?
ayyy çok şükür, çok şükür çoookkk sevindimkızlarrrrr çok uzun yazamıyorum şimdi :) ama pıt pıt pıt atışları duydummm döncemm sizee seviyorum hepiniziii
Çok kısa kaldım doktorun yanında kalp atislarini duyunca salaga bağladım 6 hafta 1 gynluk görünüyor güm güm çok güzeldi inşallah hepiniz yaşayacaksın iz bu hissi ama karindan göremedi alttan baktı öyle ol7ncada babasına sadece ultrasonda ekranda gösterdik güzel olsun herseyyHEYT BEEEEE
hadi yahu çalıcaz burda nasılmış herşey yolundamıymış anemmmmm bebiş geliyo kızlar :)))
tatil yaptigimiz yerden direk dr a gittik ordan eve gelip 1 makina çamaşır yıkayıp yeni valiz hazırlayıp sevgili esimi kıymetli anasını gitmek üzere havaalanina bırakıp bende Anama geldim bu Arada yogun bir tel trafiği yani kızlar 7 aylık asistan yapmıştı benim asilamami catlatma ignesinden tam 40 saat sonra olabildi ve asilamanin ertesi günü 1 kere beraber olabildi k çünkü gene anneciğine gidecekti srvgili kocam 2 ayı ayrı geçirdik tutacağı varsa tutuuormus ole oldu bole oldu hepsi hikaye rahat olmak lazimbizim kız heycandan bayılmasa bari J jasmine7676 nerdesin bacımmm[/QUOT
Rabbim nelere kâdir. ay kendi içimde duymuş gibi oldum valla.tatil yaptigimiz yerden direk dr a gittik ordan eve gelip 1 makina çamaşır yıkayıp yeni valiz hazırlayıp sevgili esimi kıymetli anasını gitmek üzere havaalanina bırakıp bende Anama geldim bu Arada yogun bir tel trafiği yani kızlar 7 aylık asistan yapmıştı benim asilamami catlatma ignesinden tam 40 saat sonra olabildi ve asilamanin ertesi günü 1 kere beraber olabildi k çünkü gene anneciğine gidecekti srvgili kocam 2 ayı ayrı geçirdik tutacağı varsa tutuuormus ole oldu bole oldu hepsi hikaye rahat olmak lazim
canım artık nötr değilsindr heralde :) çok sevindim senin adına hayırlısı ile kucağına alırsın inş. :)tatil yaptigimiz yerden direk dr a gittik ordan eve gelip 1 makina çamaşır yıkayıp yeni valiz hazırlayıp sevgili esimi kıymetli anasını gitmek üzere havaalanina bırakıp bende Anama geldim bu Arada yogun bir tel trafiği yani kızlar 7 aylık asistan yapmıştı benim asilamami catlatma ignesinden tam 40 saat sonra olabildi ve asilamanin ertesi günü 1 kere beraber olabildi k çünkü gene anneciğine gidecekti srvgili kocam 2 ayı ayrı geçirdik tutacağı varsa tutuuormus ole oldu bole oldu hepsi hikaye rahat olmak lazim
deilmi meryem neler yaşanıyor etrafımızda. inşallah sırayla topiğimiz hamilelerlerle dolar ve burda herkesin skıntısını paylaştığımız gibi ortak sevincimizide paylaşır belki kendimize anneler topiği yaparız. herşey güzel olacak Allah ın izniyle ))Denizlilisrsy canımm yazdıklarını tek solukta okudum, bu kadar üzüntü verici şeyleri yazarken bile dalga geçmene bayıldımmmm. gerçekten ozgskne2011 nin dediği gibi alnında öpmek lazım seni.
şimdi herşeyin çocuk olmadığını bi kez daha anladım sayende. şükredecek o kadar çok şey var ki. herkes sıkıntılar yaşamıştır düğün zamanı ama çok şükür eşimle hiç böle sıkıntılarımız olmadı. buna bile şükretmemiz lazım.
bu sıkıntılarının karşılığını umarım her iki dünya da da fazlasıyla alırsın, inş Rabbim üzüntülerinin mükafatını verir - ki vermiş bile seni bu derece güçlü yaparak.
maşalahhh diyelim nazar değmesin.
biz herşeyi bebeğe bağlamışken neleri görmezden geliyormuşuz halbuki. okurken hem ağladım hem güldüm.
kızlar hepinizi çok seviyorum,
umarım herşey hepimiz için çok hayırlı ve güzel olur.
ilk bebişimiz geliyor J jasmine7676 ikinci de ozgskne2011 de inşAllahhhhhhh
artık geriye ben kalıyorum hiç hamile kalamamış biri olarak. ama güçlü olacağım söz verdim.
:) nötr bir biçimde ağladım bugün piti piti duyunca inşaallah canım hepimiz alirizcanım artık nötr değilsindr heralde :) çok sevindim senin adına hayırlısı ile kucağına alırsın inş. :)
hayırlısı değilmiş olmadı negatif ikinci aşılama da tutmadı tüp bebek diyor ama maaliyeti yüksek benim bütçemi aşıyor bu kez ilki kadar ağır gelmedi ama regli olduğumda sanki içimde cam kırıkları oldu ve kalbime battı. bu acının hayal kırıklığının tarifi yok kimse bilemez yaşayan bilir bu zorluğu
tamam senin sözüne karşılık bendende söz tek kalsamda hamilelik haberi almadan gitmeyeceğim burdan. şöyle işte biz güçlü kadınların Allah ın izniyle tuttuğumuzu kopartırız. sıpalarımız bir gün gelsin yaşattıkları için pipilerine altın takarız. etrafıma bakıyorumda meryem, ben birde öğretmenim her yıl bir sürü veli bir sürü hikaye görüyorum dertsiz kul yok inan. aman Allah ım öyle hikayeler varki bende onları dinleyip çok şükür derim, eşimle oturur haber izlerim yeminle öyle kötü şeyler oluyor ki çevremizde haberler bitince Rabbim çok şükür diyerek giriyorum yatağa. benimde psikolojimi toplama yöntemim bu çok manyakça ama iyi geliyor :) bide puzzle başladım 1000 parçalı insan ona dalınca düşünmesi duruyor sanki.
valla süper oluyor insan öyle bir odaklanıyorki hiçbirşey düşenemiyorsun.Puzzle çok iyi bir fikir. Ben de aynısını yapmayı düşünüyorum :)
inş canım inş aminnndeilmi meryem neler yaşanıyor etrafımızda. inşallah sırayla topiğimiz hamilelerlerle dolar ve burda herkesin skıntısını paylaştığımız gibi ortak sevincimizide paylaşır belki kendimize anneler topiği yaparız. herşey güzel olacak Allah ın izniyle ))
üzmemeye çalış kendini kelebek_women benimde tutmadı ikinci de üstelik hiç hamile kalamadım bile 2 senedir.Uzme kendini, benim de ikincisi tutmadi, sanirim ekimde tupe gecicem. En azindan bi caremiz daha var..
Denizlilisrsy canımm yazdıklarını tek solukta okudum, bu kadar üzüntü verici şeyleri yazarken bile dalga geçmene bayıldımmmm. gerçekten ozgskne2011 nin dediği gibi alnında öpmek lazım seni.
şimdi herşeyin çocuk olmadığını bi kez daha anladım sayende. şükredecek o kadar çok şey var ki. herkes sıkıntılar yaşamıştır düğün zamanı ama çok şükür eşimle hiç böle sıkıntılarımız olmadı. buna bile şükretmemiz lazım.
bu sıkıntılarının karşılığını umarım her iki dünya da da fazlasıyla alırsın, inş Rabbim üzüntülerinin mükafatını verir - ki vermiş bile seni bu derece güçlü yaparak.
maşalahhh diyelim nazar değmesin.
biz herşeyi bebeğe bağlamışken neleri görmezden geliyormuşuz halbuki. okurken hem ağladım hem güldüm.
kızlar hepinizi çok seviyorum,
umarım herşey hepimiz için çok hayırlı ve güzel olur.
ilk bebişimiz geliyor J jasmine7676 ikinci de ozgskne2011 de inşAllahhhhhhh
artık geriye ben kalıyorum hiç hamile kalamamış biri olarak. ama güçlü olacağım söz verdim.