kızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
dediki; yumurta iki hücreli oldu bölündü fakat ne bozuluyor nede 3 e 4 e bölünüyor kaldı öylece saati o yuzden erteledim belki hareketlenir diye kalite olarak iyi değil ama bozulmada yok % 10 şansın var karar ver biz koyalım deriz rahim doğal ortam gelişebilir. o an herşey bitti ama sadece tek kelime diyebildim koyalım, içimden feryat ediyorum boş dönmeyeceğim burdan diye ama bir cümle daha çıksa ağzımdan hıçkıra hıçkıra ağlarım diye sustum. giyindik kuşandık geçtik transfere dilimde dua tam doktor başlıyoruz dedi ve başladı ki içeerden embriyolog kız bağırdı durunn, arkasından ben seslendim yine ne oldu, niye duruyoruz diye kalkıyormuşum mssadan dediler kalkma aşağıda birşeyler takılı tabi. kız geldi heyecanlı heyecanli, döllenmeyen ikinci yumurta döllenmiş üstelik 3 hücreli olmuş mucize gibi bunuda koyalımmı istermisin kim hayır der, bir boşaldım o an ağlıyorum ama yanımdaki kız elimi tutuyor oda ağlayacak işlemi yeniden başlattılar ve iki tane koydular, çok iyi değil yumurtalar biliyorum ama Rabbim ol deyince mucize bir anda geliyor işte böyle. 12 yi 15 geçe aldılar odaya, tuvalet ihtiyacım için sürgü verdiler ona yaptım. 1 buçuğa kadar yattım. sonra doktorla görüştük yasaklarımızı dinledik ve şimdi yemek yemeğe gidiyoruz.