Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizler seni çok iyi anlarız canım ama beterin beteri var unutma isyan yok yıkılmak yok mücadeleden vazgeçmek asla yokk bunun 3. cüsüde var hem rapor çıkartırsın belki maliyetin düşer
inan bulup kaybetmek daha ağır bunada şükür

canım ilgine alakana samimiyetine öncelikle teşekkür ederim . inançlıyız çok şükür ve rabbim ol derse olur biliyorum ama o kadar zordu ki şu iki ay iğneler ilaçlar maddiyatı koy bir kenara 15 gün umut ve dua ile bekleyişler manevi açıdan çok yıprandım diğer anne olmak isteyen kadınlar gibi vücudum delik deşik iğnelerden ve inan kalbim de bedenimde yorgun binanırmısın doktora gitmeye korkuyorum bu ayı atlatayım diyorum en azından evet doktorla konuşmaya gitmedim bile en son aşılamada konuştuk rapor yazacağını iki kere olumsuz olunca devletin katkıda bulunacağını söyledi bir kısım da olsa gidicem detaylar için bakalım. herşeyin hayırlısı

dip not: aradım bulamadım kozmetikte en iyi tüy alma makinası hakkında bilgi sen benden daha tecrübelisin yardımcı olurmusun acaba

inş canım herşey çok güzel ve yolunda gider yaptıracağım canım hastanelere bakmaya başladım bile ama şimdide eşim stresin geçmeden yapmam diyor bu stres geçmio ki anlatamıyorum ama

aynen bnde öleyim canım ama olmuyor işte yapamıyorum yani eşim yeğenini kucağına alıo yemek yediriyo filan onu görünce ağlamamak için zor duruyorum, o da istiyor biliyorum ama beni üzmemeye çalışıo. normalde sigara içmez sonuçları öğrenince hemen eline alıo filan. böyleyken bende beklemek istemiyorum işte. zaten yılbaşını beklicem o kesin ama haziran filan diyor

yaaa bak nasıl mucizeler yaratmış şimdiden Rabbim senin için okurken kalbim ağzımda okudum valahi sonunu görene kadar.gözlerim doldu. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inş. aminnnnn
cennet kokulu evladına kavuşursun inş en kısa hayırlı zamanda.

hepimiz anlıyoruz seni canım yalnız değilsin. bu topiğin en çok ağlayıp zırlayanı benim heralde. ama hepsi bir yere kadar işte. şartlar tutuyorsa araştırma hastanesine git canım özel kadar masraflı olmaz.
inş hiçbirşye kalmadan nasip olur bebeğin.

tatlım bende aynı şeyleri ysşadım hep, eltim 37 yaşında bizim evlilimizin ilk yılı kadın 3. doğurdu ve düşün üzerimdeki baskıyı, eşimim ona olan ilgisini sevgisini. o anları gördükçe içim içimi yer hep. bide ne oldu sana anlatayım sabaha karşı bir gün eşim döndü sarıldı karnıma elini koydu seviyor bende o dönünce uyandım birşeyler hımırdıyor napıyorsun canım dedim, ağzından bir evlat istiyorum artık gibi birşey çıktı çıktığın an bir açtı gözünü fırladı yataktan uyur uyanık arasımıydı, rüyamı görüyordu artık ama ağzından çıkanı oda farketti ama ben ağladım ağlıycam arkamı döndüm hızlıca ve yinemi sayıklıyordun hep beni uyandırıyorsun dediğin anlaşılsa bari falann gibi şeyleerle kızıyorum, yat uyu falan diyorum bir kapadım gözlerimi smsıku uymuşum öyle ağlamadan sma kaç gün çıkmadı içimden ki benim eşim öylesine normal karşılardıki tüm süreci neredeyse olmasa ne olur havasında. ama meryemcim bu yol bize uzun, kötü bir evliliğimiz olabilirdi, çocuğumuz olur eşimiz cani olurdu yada başımızda dermandız bir hastalık olurdu, bizde bunlar yok bizdede çocuk problemi var kaldıki git senin çocuğun olmaz denilmiyor bugün bana %10 sans verildi ama mucizesi de peşinden çıktı geldi son anda döllenen yumurta toplandığı günden beri döllenmiyorrdu, döllenende 2 ye bölümdü durdu doktor yarım saatte bir kontrol ettim diyor kimsede kıpırdama yoktu biz içerde konuşurken olmuş ne olduysa döllenmiş bide bölünmüş 3e. yani kısacık sürede2 günlük embriyoyu bile geçmiş. biz dik durucaz en kötüsünüde yaşadak daha kötüsü olmadı diye şükredecez. silkelen ve kendine gel ve ben bugun farkettim kun fe yekün duasının arapçasını ve türkçe mealini oku sanırsın bize sesleniyor. şöyle bir göz gezdir. sakinleş eşinin gözlerinin içine bakarak yiyim haxırım de, iyi gelecekse bir ay dinlen. biz burda her birimiz Allah ın izniyle burdan vereceğiz bu haberi ve sende onlardan biri olacaksın. meryemim zamanı var belli zamansız geldi benimki aldılar, öyle olacağına vaktinde, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bize.

Nasilda guzel yazmissiniz uc gundur bende cok kotuydum yazdiklarinizi okumak iyi geldi insallah bebekleriniz size sıkı sıkı tutunur saglicakla alirsiniz kucaginiza

Nasilda guzel yazmissiniz uc gundur bende cok kotuydum yazdiklarinizi okumak iyi geldi insallah bebekleriniz size sıkı sıkı tutunur saglicakla alirsiniz kucaginiza
rabbim hepimizin yüzüne bakacak inşallah ve evlatlarımıza kavuşacağız, sende tek başına dertlenme at kendini buraya bizde hertürlü dertleşme var, geniş çaplı psikolojik destek yapıyoruz birbirimize. bazen komedi filmi gibiyiz, birbirimizi anladığımız için birbirimize iyi geliyoruz, inşallah daha iyi olacak arkadaşım.

yaaaa yerim seni, nasıl sevindim bi bilsen senin adına. ağlattın beni ama yaa. o sonradan gelen senin umudun olur inş da güzel yüzün güler artık ağlamadan.
çok şükür halimize, biliyorum hep daha kötüsü olabilir diorum ama gelde kalbime söz geçir.
tamam yapıcam atıcam içimden ve umudumu kaybetmicem.
izci sözü veriyorum size
ama bu sayfadan gitmek yok, beni bekleyin yalnız bırakmayın tamam mı? hepinize söylüyorum ahaliiiiii

tamam senin sözüne karşılık bendende söz tek kalsamda hamilelik haberi almadan gitmeyeceğim burdan. şöyle işte biz güçlü kadınların Allah ın izniyle tuttuğumuzu kopartırız. sıpalarımız bir gün gelsin yaşattıkları için pipilerine altın takarız. etrafıma bakıyorumda meryem, ben birde öğretmenim her yıl bir sürü veli bir sürü hikaye görüyorum dertsiz kul yok inan. aman Allah ım öyle hikayeler varki bende onları dinleyip çok şükür derim, eşimle oturur haber izlerim yeminle öyle kötü şeyler oluyor ki çevremizde haberler bitince Rabbim çok şükür diyerek giriyorum yatağa. benimde psikolojimi toplama yöntemim bu çok manyakça ama iyi geliyor :) bide puzzle başladım 1000 parçalı insan ona dalınca düşünmesi duruyor sanki.

Denizlilisrsy canım senden bir ricam olacak ama bunu yapman gerekmiyor istemiyorum demen yeterli tamam mı?
benim bildiğim kadarıyla senin ikinci evliliğin öyle demiştin ve ilki tüp tedavisi aşamasında bitti. bu süreç zor zaten sen dahada zorlaşan bir sürecin altından çok güzel kalkmışın. eğer mümkünse o günlerden bize biraz anlatırmısın. nasıl atlattın, nelerle ayakta kaldın dik durdun
tatlım bunu istiyorum ama seni üzecekse, hatırlamak istemezsen yeniden evlendim buralara yazmam dersende sorun yok, o zaman ben senden özürdilerim bitanem. ama ben böyle güçlü kadınlara bayılıyorum yaaa.

evet puzzle çok mantıklı ve eğlenceli. inş bu süreçten başarıyla kalkacaksın. Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inş.
biraz önce facebookta şunu okudum. bizi özetliyor sanki

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.

Hz. Mevlânâ

çok güzel bir sözmüş gerçekten. tuttum bunu

yettimmmmm

diş hastanesindeydim sabahtan beri sonra kendime cici almaya gittim bebekten sonra hiç bir kıyafetime giremiyorumda

istediğniz herşeyi anlatırım kızlar belki birimizden birimize yol gösterir....
hatırlamak acı vermez bana sadece kızgınlığım artar o kdr oda iyi bişey zaten acı kısmını ben atlatalı çok oldu yaww

ordan kaldı zaten bu çatlaklıkta
şimdik gelelim zurnanın zırt dediği kısma

8 yıllık ilişkim vardı lise ve üniverste zamanı devam eden ailemin istememesi üzerine o ilişkiyi bitirmek zorunda kaldım çünkü ailemin tek evladıyım kimseyi ezemezdim ama inat ettim sizin istediğinizle değil ben önüme ilk çıkanla evlenicem diye tabii bu sıralar 20 yaşında ancayım öylede yaptım nitekim önüme ilk çıkan cocukluk arkadaşımla evlendim 1.5 yıl nişanlı kaldım 3 kez nişan attım eee ben inat ederimde bizimkiler etmezmi onlarda dönmek yok diye inat ettiler evlendim benim çalışmam yasaklandı eşimde 15 gün çalıştı ve işten ayrıldı bir fiil 3 yıl çalışmadı bi daha takı taklavat yedik içtik sonra ben çalışmaya başladım
3 ay sonra kiradaki evimizden atıldık elektrik su doğalgaz hepsi kesik :)) ben sinir krizlerinde 2 gün kalp spazmından hastanede yattım kayınvaldemler annemlere gidip kızınız fazla sigara içmekten kriz geçirdi demişler bide ordan yedik silleyi ule sigara ne demek ekmek bulamıyoz yicek hey allam neyseeee
annemlerin alt katını kalan altınlarla işletip oturduk ben çalışıyom sağasağlam adam yatıyo evde bi çöp poşedine kıyafetlerini doldurdum yolladım anasının evine 1.5 yıl sonra
siz bunu okuyadurun ben devamını bi yazem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…