- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.501
hayırlısı değilmiş olmadı negatif ikinci aşılama da tutmadıtüp bebek diyor ama maaliyeti yüksek benim bütçemi aşıyor bu kez ilki kadar ağır gelmedi ama regli olduğumda sanki içimde cam kırıkları oldu ve kalbime battı. bu acının hayal kırıklığının tarifi yok kimse bilemez yaşayan bilir bu zorluğu
inş canım herşey çok güzel ve yolunda gider yaptıracağım canım hastanelere bakmaya başladım bile ama şimdide eşim stresin geçmeden yapmam diyorcanım bence sende amh testini yaptır istersen sonuca göre tüp bebeğe yönelirsin eğer benim gibiyse boşu boşuna aşılamada yıpranıp helak oluyoruz. bak benim 3 yumoşumu aldılar 1 i döllendi, aşılama olsaydı belki oda döllenemeyecekti ki ben aşılamalarımda hep iyi sayıda yumurtam vardı daha öncede dillendirildiği gibi döllenme problem sanırım bizlerde. diyelimki döllendi sonra yok dış gebelik yok boş gebelik aman efendim kimyasalmış derken ruhen yaşlanıyoruz valla, şuda var ben tek embriyom sabahı çıkacakmı, transfer iptal olacakmı korkusundan sabahhı sabah ettim uyku girmedi gözüme buda bir stres ama bundan sonra biliyorum ki en büyük aşama geçildi ve bizden hastaneden çıktı gerisi Allah'a kaldı, Rabbim ol derse olacak
inş canım inşBenim ankara gata cnm.Allah her seyin hayirlisini versin canim.ne diyelim
aynen bnde öleyim canım ama olmuyor işte yapamıyorum yani eşim yeğenini kucağına alıo yemek yediriyo filan onu görünce ağlamamak için zor duruyorum, o da istiyor biliyorum ama beni üzmemeye çalışıo. normalde sigara içmez sonuçları öğrenince hemen eline alıo filan. böyleyken bende beklemek istemiyorum işte. zaten yılbaşını beklicem o kesin ama haziran filan diyorbence eşin doğru söylüyor bu kadar gerilirsen vücudun kaslarında geriliyor haliyle bebişin olmasıda zor oluyor
bizde söylemesi ayıp ama eşimle ne zaman ilişkiye girsek hemen başlardım acaba tutarmı bu defa tuttumuki diye eşimde bana söylerdi bu gerginlikle tutmaz rahat bırak kendini diye doğruymuş gerçekten yorma boş yere kendini cancazım
yaaa bak nasıl mucizeler yaratmış şimdiden Rabbim senin için okurken kalbim ağzımda okudum valahi sonunu görene kadar.gözlerim doldu. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inş. aminnnnnkızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
dediki; yumurta iki hücreli oldu bölündü fakat ne bozuluyor nede 3 e 4 e bölünüyor kaldı öylece saati o yuzden erteledim belki hareketlenir diye kalite olarak iyi değil ama bozulmada yok % 10 şansın var karar ver biz koyalım deriz rahim doğal ortam gelişebilir. o an herşey bitti ama sadece tek kelime diyebildim koyalım, içimden feryat ediyorum boş dönmeyeceğim burdan diye ama bir cümle daha çıksa ağzımdan hıçkıra hıçkıra ağlarım diye sustum. giyindik kuşandık geçtik transfere dilimde dua tam doktor başlıyoruz dedi ve başladı ki içeerden embriyolog kız bağırdı durunn, arkasından ben seslendim yine ne oldu, niye duruyoruz diye kalkıyormuşum mssadan dediler kalkma aşağıda birşeyler takılı tabi. kız geldi heyecanlı heyecanli, döllenmeyen ikinci yumurta döllenmiş üstelik 3 hücreli olmuş mucize gibi bunuda koyalımmı istermisin kim hayır der, bir boşaldım o an ağlıyorum ama yanımdaki kız elimi tutuyor oda ağlayacak işlemi yeniden başlattılar ve iki tane koydular, çok iyi değil yumurtalar biliyorum ama Rabbim ol deyince mucize bir anda geliyor işte böyle. 12 yi 15 geçe aldılar odaya, tuvalet ihtiyacım için sürgü verdiler ona yaptım. 1 buçuğa kadar yattım. sonra doktorla görüştük yasaklarımızı dinledik ve şimdi yemek yemeğe gidiyoruz.
delisin sen yaaaaaa maşallahtam cüneyt arkın gibi konuştum hea
hepimiz anlıyoruz seni canım yalnız değilsin. bu topiğin en çok ağlayıp zırlayanı benim heralde. ama hepsi bir yere kadar işte. şartlar tutuyorsa araştırma hastanesine git canım özel kadar masraflı olmaz.hayırlısı değilmiş olmadı negatif ikinci aşılama da tutmadıtüp bebek diyor ama maaliyeti yüksek benim bütçemi aşıyor bu kez ilki kadar ağır gelmedi ama regli olduğumda sanki içimde cam kırıkları oldu ve kalbime battı. bu acının hayal kırıklığının tarifi yok kimse bilemez yaşayan bilir bu zorluğu
tatlım bende aynı şeyleri ysşadım hep, eltim 37 yaşında bizim evlilimizin ilk yılı kadın 3. doğurdu ve düşün üzerimdeki baskıyı, eşimim ona olan ilgisini sevgisini. o anları gördükçe içim içimi yer hep. bide ne oldu sana anlatayım sabaha karşı bir gün eşim döndü sarıldı karnıma elini koydu seviyor bende o dönünce uyandım birşeyler hımırdıyor napıyorsun canım dedim, ağzından bir evlat istiyorum artık gibi birşey çıktı çıktığın an bir açtı gözünü fırladı yataktan uyur uyanık arasımıydı, rüyamı görüyordu artık ama ağzından çıkanı oda farketti ama ben ağladım ağlıycam arkamı döndüm hızlıca ve yinemi sayıklıyordun hep beni uyandırıyorsun dediğin anlaşılsa bari falann gibi şeyleerle kızıyorum, yat uyu falan diyorum bir kapadım gözlerimi smsıku uymuşum öyle ağlamadan sma kaç gün çıkmadı içimden ki benim eşim öylesine normal karşılardıki tüm süreci neredeyse olmasa ne olur havasında. ama meryemcim bu yol bize uzun, kötü bir evliliğimiz olabilirdi, çocuğumuz olur eşimiz cani olurdu yada başımızda dermandız bir hastalık olurdu, bizde bunlar yok bizdede çocuk problemi var kaldıki git senin çocuğun olmaz denilmiyor bugün bana %10 sans verildi ama mucizesi de peşinden çıktı geldi son anda döllenen yumurta toplandığı günden beri döllenmiyorrdu, döllenende 2 ye bölümdü durdu doktor yarım saatte bir kontrol ettim diyor kimsede kıpırdama yoktu biz içerde konuşurken olmuş ne olduysa döllenmiş bide bölünmüş 3e. yani kısacık sürede2 günlük embriyoyu bile geçmiş. biz dik durucaz en kötüsünüde yaşadak daha kötüsü olmadı diye şükredecez. silkelen ve kendine gel ve ben bugun farkettim kun fe yekün duasının arapçasını ve türkçe mealini oku sanırsın bize sesleniyor. şöyle bir göz gezdir. sakinleş eşinin gözlerinin içine bakarak yiyim haxırım de, iyi gelecekse bir ay dinlen. biz burda her birimiz Allah ın izniyle burdan vereceğiz bu haberi ve sende onlardan biri olacaksın. meryemim zamanı var belli zamansız geldi benimki aldılar, öyle olacağına vaktinde, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bize.yaaa bak nasıl mucizeler yaratmış şimdiden Rabbim senin için okurken kalbim ağzımda okudum valahi sonunu görene kadar.gözlerim doldu. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inş. aminnnnn
cennet kokulu evladına kavuşursun inş en kısa hayırlı zamanda.
Nasilda guzel yazmissiniz uc gundur bende cok kotuydum yazdiklarinizi okumak iyi geldi insallah bebekleriniz size sıkı sıkı tutunur saglicakla alirsiniz kucaginizatatlım bende aynı şeyleri ysşadım hep, eltim 37 yaşında bizim evlilimizin ilk yılı kadın 3. doğurdu ve düşün üzerimdeki baskıyı, eşimim ona olan ilgisini sevgisini. o anları gördükçe içim içimi yer hep. bide ne oldu sana anlatayım sabaha karşı bir gün eşim döndü sarıldı karnıma elini koydu seviyor bende o dönünce uyandım birşeyler hımırdıyor napıyorsun canım dedim, ağzından bir evlat istiyorum artık gibi birşey çıktı çıktığın an bir açtı gözünü fırladı yataktan uyur uyanık arasımıydı, rüyamı görüyordu artık ama ağzından çıkanı oda farketti ama ben ağladım ağlıycam arkamı döndüm hızlıca ve yinemi sayıklıyordun hep beni uyandırıyorsun dediğin anlaşılsa bari falann gibi şeyleerle kızıyorum, yat uyu falan diyorum bir kapadım gözlerimi smsıku uymuşum öyle ağlamadan sma kaç gün çıkmadı içimden ki benim eşim öylesine normal karşılardıki tüm süreci neredeyse olmasa ne olur havasında. ama meryemcim bu yol bize uzun, kötü bir evliliğimiz olabilirdi, çocuğumuz olur eşimiz cani olurdu yada başımızda dermandız bir hastalık olurdu, bizde bunlar yok bizdede çocuk problemi var kaldıki git senin çocuğun olmaz denilmiyor bugün bana %10 sans verildi ama mucizesi de peşinden çıktı geldi son anda döllenen yumurta toplandığı günden beri döllenmiyorrdu, döllenende 2 ye bölümdü durdu doktor yarım saatte bir kontrol ettim diyor kimsede kıpırdama yoktu biz içerde konuşurken olmuş ne olduysa döllenmiş bide bölünmüş 3e. yani kısacık sürede2 günlük embriyoyu bile geçmiş. biz dik durucaz en kötüsünüde yaşadak daha kötüsü olmadı diye şükredecez. silkelen ve kendine gel ve ben bugun farkettim kun fe yekün duasının arapçasını ve türkçe mealini oku sanırsın bize sesleniyor. şöyle bir göz gezdir. sakinleş eşinin gözlerinin içine bakarak yiyim haxırım de, iyi gelecekse bir ay dinlen. biz burda her birimiz Allah ın izniyle burdan vereceğiz bu haberi ve sende onlardan biri olacaksın. meryemim zamanı var belli zamansız geldi benimki aldılar, öyle olacağına vaktinde, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bize.
rabbim hepimizin yüzüne bakacak inşallah ve evlatlarımıza kavuşacağız, sende tek başına dertlenme at kendini buraya bizde hertürlü dertleşme var, geniş çaplı psikolojik destek yapıyoruz birbirimize. bazen komedi filmi gibiyiz, birbirimizi anladığımız için birbirimize iyi geliyoruz, inşallah daha iyi olacak arkadaşım.Nasilda guzel yazmissiniz uc gundur bende cok kotuydum yazdiklarinizi okumak iyi geldi insallah bebekleriniz size sıkı sıkı tutunur saglicakla alirsiniz kucaginiza
yaaaa yerim seni, nasıl sevindim bi bilsen senin adına. ağlattın beni ama yaa. o sonradan gelen senin umudun olur inş da güzel yüzün güler artık ağlamadan.tatlım bende aynı şeyleri ysşadım hep, eltim 37 yaşında bizim evlilimizin ilk yılı kadın 3. doğurdu ve düşün üzerimdeki baskıyı, eşimim ona olan ilgisini sevgisini. o anları gördükçe içim içimi yer hep. bide ne oldu sana anlatayım sabaha karşı bir gün eşim döndü sarıldı karnıma elini koydu seviyor bende o dönünce uyandım birşeyler hımırdıyor napıyorsun canım dedim, ağzından bir evlat istiyorum artık gibi birşey çıktı çıktığın an bir açtı gözünü fırladı yataktan uyur uyanık arasımıydı, rüyamı görüyordu artık ama ağzından çıkanı oda farketti ama ben ağladım ağlıycam arkamı döndüm hızlıca ve yinemi sayıklıyordun hep beni uyandırıyorsun dediğin anlaşılsa bari falann gibi şeyleerle kızıyorum, yat uyu falan diyorum bir kapadım gözlerimi smsıku uymuşum öyle ağlamadan sma kaç gün çıkmadı içimden ki benim eşim öylesine normal karşılardıki tüm süreci neredeyse olmasa ne olur havasında. ama meryemcim bu yol bize uzun, kötü bir evliliğimiz olabilirdi, çocuğumuz olur eşimiz cani olurdu yada başımızda dermandız bir hastalık olurdu, bizde bunlar yok bizdede çocuk problemi var kaldıki git senin çocuğun olmaz denilmiyor bugün bana %10 sans verildi ama mucizesi de peşinden çıktı geldi son anda döllenen yumurta toplandığı günden beri döllenmiyorrdu, döllenende 2 ye bölümdü durdu doktor yarım saatte bir kontrol ettim diyor kimsede kıpırdama yoktu biz içerde konuşurken olmuş ne olduysa döllenmiş bide bölünmüş 3e. yani kısacık sürede2 günlük embriyoyu bile geçmiş. biz dik durucaz en kötüsünüde yaşadak daha kötüsü olmadı diye şükredecez. silkelen ve kendine gel ve ben bugun farkettim kun fe yekün duasının arapçasını ve türkçe mealini oku sanırsın bize sesleniyor. şöyle bir göz gezdir. sakinleş eşinin gözlerinin içine bakarak yiyim haxırım de, iyi gelecekse bir ay dinlen. biz burda her birimiz Allah ın izniyle burdan vereceğiz bu haberi ve sende onlardan biri olacaksın. meryemim zamanı var belli zamansız geldi benimki aldılar, öyle olacağına vaktinde, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bize.
tamam senin sözüne karşılık bendende söz tek kalsamda hamilelik haberi almadan gitmeyeceğim burdan. şöyle işte biz güçlü kadınların Allah ın izniyle tuttuğumuzu kopartırız. sıpalarımız bir gün gelsin yaşattıkları için pipilerine altın takarız. etrafıma bakıyorumda meryem, ben birde öğretmenim her yıl bir sürü veli bir sürü hikaye görüyorum dertsiz kul yok inan. aman Allah ım öyle hikayeler varki bende onları dinleyip çok şükür derim, eşimle oturur haber izlerim yeminle öyle kötü şeyler oluyor ki çevremizde haberler bitince Rabbim çok şükür diyerek giriyorum yatağa. benimde psikolojimi toplama yöntemim bu çok manyakça ama iyi geliyor :) bide puzzle başladım 1000 parçalı insan ona dalınca düşünmesi duruyor sanki.yaaaa yerim seni, nasıl sevindim bi bilsen senin adına. ağlattın beni ama yaa. o sonradan gelen senin umudun olur inş da güzel yüzün güler artık ağlamadan.
çok şükür halimize, biliyorum hep daha kötüsü olabilir diorum ama gelde kalbime söz geçir.
tamam yapıcam atıcam içimden ve umudumu kaybetmicem.
izci sözü veriyorum size
ama bu sayfadan gitmek yok, beni bekleyin yalnız bırakmayın tamam mı? hepinize söylüyorum ahaliiiiii
evet puzzle çok mantıklı ve eğlenceli. inş bu süreçten başarıyla kalkacaksın. Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inş.tamam senin sözüne karşılık bendende söz tek kalsamda hamilelik haberi almadan gitmeyeceğim burdan. şöyle işte biz güçlü kadınların Allah ın izniyle tuttuğumuzu kopartırız. sıpalarımız bir gün gelsin yaşattıkları için pipilerine altın takarız. etrafıma bakıyorumda meryem, ben birde öğretmenim her yıl bir sürü veli bir sürü hikaye görüyorum dertsiz kul yok inan. aman Allah ım öyle hikayeler varki bende onları dinleyip çok şükür derim, eşimle oturur haber izlerim yeminle öyle kötü şeyler oluyor ki çevremizde haberler bitince Rabbim çok şükür diyerek giriyorum yatağa. benimde psikolojimi toplama yöntemim bu çok manyakça ama iyi geliyor :) bide puzzle başladım 1000 parçalı insan ona dalınca düşünmesi duruyor sanki.
çok güzel bir sözmüş gerçekten. tuttum bunuevet puzzle çok mantıklı ve eğlenceli. inş bu süreçten başarıyla kalkacaksın. Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inş.
biraz önce facebookta şunu okudum. bizi özetliyor sanki
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Hz. Mevlânâ
sarılalım sıkı sıkıdelisin sen yaaaaaa maşallah
çok sarılasım geldi :)
yettimmmmmDenizlilisrsy canım senden bir ricam olacak ama bunu yapman gerekmiyor istemiyorum demen yeterli tamam mı?
benim bildiğim kadarıyla senin ikinci evliliğin öyle demiştin ve ilki tüp tedavisi aşamasında bitti. bu süreç zor zaten sen dahada zorlaşan bir sürecin altından çok güzel kalkmışın. eğer mümkünse o günlerden bize biraz anlatırmısın. nasıl atlattın, nelerle ayakta kaldın dik durdun
tatlım bunu istiyorum ama seni üzecekse, hatırlamak istemezsen yeniden evlendim buralara yazmam dersende sorun yok, o zaman ben senden özürdilerim bitanem. ama ben böyle güçlü kadınlara bayılıyorum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?