- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.481
Allah ol dediktrn sonra canim her sey bos.duaya devamkızlar sizi çok seviyorum sanki yanıbaşımda gibisiniz elimi tutuyor gibi. çok az kaldı inşallah geceyi burda geçirmek isterdik ama benim eşim muhabir ve ilini terketmesi çok zor üstelik devlet ajansı yani mecbur akşama döneceğiz üstelik tek ama ayarladık arabayı yatarak yavaş yavaş gideceğiz inşallah Allah korur napalım mecburiyet.
kızlar sizi çok seviyorum sanki yanıbaşımda gibisiniz elimi tutuyor gibi. çok az kaldı inşallah geceyi burda geçirmek isterdik ama benim eşim muhabir ve ilini terketmesi çok zor üstelik devlet ajansı yani mecbur akşama döneceğiz üstelik tek ama ayarladık arabayı yatarak yavaş yavaş gideceğiz inşallah Allah korur napalım mecburiyet.
Ah canim yaaa okurken icim.bi hos oldu.dilerim biz bi tanesini beklerken 2si birden tutunsun sanakızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
dediki; yumurta iki hücreli oldu bölündü fakat ne bozuluyor nede 3 e 4 e bölünüyor kaldı öylece saati o yuzden erteledim belki hareketlenir diye kalite olarak iyi değil ama bozulmada yok % 10 şansın var karar ver biz koyalım deriz rahim doğal ortam gelişebilir. o an herşey bitti ama sadece tek kelime diyebildim koyalım, içimden feryat ediyorum boş dönmeyeceğim burdan diye ama bir cümle daha çıksa ağzımdan hıçkıra hıçkıra ağlarım diye sustum. giyindik kuşandık geçtik transfere dilimde dua tam doktor başlıyoruz dedi ve başladı ki içeerden embriyolog kız bağırdı durunn, arkasından ben seslendim yine ne oldu, niye duruyoruz diye kalkıyormuşum mssadan dediler kalkma aşağıda birşeyler takılı tabi. kız geldi heyecanlı heyecanli, döllenmeyen ikinci yumurta döllenmiş üstelik 3 hücreli olmuş mucize gibi bunuda koyalımmı istermisin kim hayır der, bir boşaldım o an ağlıyorum ama yanımdaki kız elimi tutuyor oda ağlayacak işlemi yeniden başlattılar ve iki tane koydular, çok iyi değil yumurtalar biliyorum ama Rabbim ol deyince mucize bir anda geliyor işte böyle. 12 yi 15 geçe aldılar odaya, tuvalet ihtiyacım için sürgü verdiler ona yaptım. 1 buçuğa kadar yattım. sonra doktorla görüştük yasaklarımızı dinledik ve şimdi yemek yemeğe gidiyoruz.
Ayy canım okurken ben ağladım ya Rabbimin hikmetinden sual olmaz inşallah çifter çifter gelir miniklerinizkızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
dediki; yumurta iki hücreli oldu bölündü fakat ne bozuluyor nede 3 e 4 e bölünüyor kaldı öylece saati o yuzden erteledim belki hareketlenir diye kalite olarak iyi değil ama bozulmada yok % 10 şansın var karar ver biz koyalım deriz rahim doğal ortam gelişebilir. o an herşey bitti ama sadece tek kelime diyebildim koyalım, içimden feryat ediyorum boş dönmeyeceğim burdan diye ama bir cümle daha çıksa ağzımdan hıçkıra hıçkıra ağlarım diye sustum. giyindik kuşandık geçtik transfere dilimde dua tam doktor başlıyoruz dedi ve başladı ki içeerden embriyolog kız bağırdı durunn, arkasından ben seslendim yine ne oldu, niye duruyoruz diye kalkıyormuşum mssadan dediler kalkma aşağıda birşeyler takılı tabi. kız geldi heyecanlı heyecanli, döllenmeyen ikinci yumurta döllenmiş üstelik 3 hücreli olmuş mucize gibi bunuda koyalımmı istermisin kim hayır der, bir boşaldım o an ağlıyorum ama yanımdaki kız elimi tutuyor oda ağlayacak işlemi yeniden başlattılar ve iki tane koydular, çok iyi değil yumurtalar biliyorum ama Rabbim ol deyince mucize bir anda geliyor işte böyle. 12 yi 15 geçe aldılar odaya, tuvalet ihtiyacım için sürgü verdiler ona yaptım. 1 buçuğa kadar yattım. sonra doktorla görüştük yasaklarımızı dinledik ve şimdi yemek yemeğe gidiyoruz.
kızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
Denizlilisrsy çılgınsın ya :)
dikkat edicem kesinlikle kendime, bu mucizeyi görmemezlikten gelemem. belki bir muciZe daha olur ikiz gelir gerçekten. 28 i test günüm kızlar. eşim bana puzzle aldı seviyoruum diye doktorda sürekli yatma arada yürü kan akışı sağlansın rahme dedi, kesinlikle kür falan yapma istemiyorum dedi ve ananas ile habuç yok dedi sadece portakal suyu oda evde yapılmış olsun dedi birde şekerli ve gazlı şeyler asla dedi, seni terletecek bunaltacak sıcaktan ve işten kaçın dedi gerisi Allah Kerim. eşimde diyorki transferden çıkın yanıma gelddi ne oldu biliyormusunuz diye diyor sana bişey oldu diye korktum diyor, çünkü içeri yıkıldım yıkılacam girdim eşim gözümden anlar beni anlamış. 2 tane olduğunu duyunca aklıma ilk gelen sabahtan beri tlfndan okuduğum dualar gelmiş, herhalde karşılık buldu diyor :)
Havuz başında deli deli ağlayan manyak o benim işte çok duygulandim canım ya güzel haberler duymak istiyoruz güzel olsun herşey sımsıkı tutunun birbirinizekızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
Çılgın Allah sanada ikiz ikiz versinde uğraş dur yedircem uyutcam büyütcem diye :)[/QUOTE]benimde pembeler gösterdi kendini kırmızıya döner yakında herhalde 1 ay daha sallanıcak bizim rahim filmi falan fıstık napalım bu kdr bekledik 1 ay daha bekleriz
çılgınımdır tabissiiiii teyzeleri nasıl bekliyo onların haberini nasıl anlatsın başka içimden geldiği gibi yazıveriyorum duygularımı napem
Çılgın Allah sanada ikiz ikiz versinde uğraş dur yedircem uyutcam büyütcem diye :)[/QUOTE]benimde pembeler gösterdi kendini kırmızıya döner yakında herhalde 1 ay daha sallanıcak bizim rahim filmi falan fıstık napalım bu kdr bekledik 1 ay daha bekleriz
çılgınımdır tabissiiiii teyzeleri nasıl bekliyo onların haberini nasıl anlatsın başka içimden geldiği gibi yazıveriyorum duygularımı napem
Amin amin, burda isteyen bekleyen kim varsa onada nasip etsin insallah ama ozellikle sana da ikizz olsun hakikaten ya :))[/QUOTE]Çılgın Allah sanada ikiz ikiz versinde uğraş dur yedircem uyutcam büyütcem diye :)
kızlar neler oldu bir bilseniz. gitdik içeri dediler skıştınmı evet dedim ama önce görüşmemiz lazım eşinde gelsin aldılar beni doktorun odaya embriyologla, anladım hemen kötü birşey mi var diye sordum. başladı kız tek yumurta vardı biliyosun falan sinirlendim biliyorum sadede gelin germeyin beni dedim direk söyle ne oldu? artistlik yapıyorum ama dese olmadı iptal yığılıp kalıcam kanım çekildi resmen.
Amin amin, burda isteyen bekleyen kim varsa onada nasip etsin insallah ama ozellikle sana da ikizz olsun hakikaten ya :))[/QUOTE]Çılgın Allah sanada ikiz ikiz versinde uğraş dur yedircem uyutcam büyütcem diye :)
yok tatlım uyutmadılar zaten çok basit bir işlemdi hiçbirşey hissettmedim 5 dk bile sürmedi, idrara skışıktım bide o zorladı biraz, embriyoyu doktor koyarken hemşire ultrason cihazıyla bastırarak takip ettiği için kaçırmıyım diye zorladım kendimi :)))Sakine, transferde de uyuttular mı seni
kıyamam sana ben. çok zor. anlıyoruz biliyoruz ama ne yaparsak yapalım kısmetten öte köy yok.tatlım rapor çıkartamıyor musun baya yardımı oluyormuş maddi anlamda ben biraz araştırmıştım ams bizim iki il arası git gel aynı paraya gelicekti eşimin işide sorundı vazgeçtikhayırlısı değilmiş olmadı negatif ikinci aşılama da tutmadıtüp bebek diyor ama maaliyeti yüksek benim bütçemi aşıyor bu kez ilki kadar ağır gelmedi ama regli olduğumda sanki içimde cam kırıkları oldu ve kalbime battı. bu acının hayal kırıklığının tarifi yok kimse bilemez yaşayan bilir bu zorluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?