- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.461
Kizlar dun asilamami oldum ama icime sinmedi...yani en son carsamaba gitmistim yumurta boyutu 14 15ti 3gun daha igne kullandim sonra ctesi catlatma ignesi dunde asilama.ama hiic carsambadan bu yana ultrasonla bakilmadi belki yumrtam buyumedi belki catlamadi. Bastan savma gibi oldu sanki.20dk anca yattim.asilama aksami dahil 3gun ustuste iliski dedi.dun cook hafif arada kasik agrisi gibi bi agri hissettim sanki.su an hicbir agri sizi yok.hayirlisi artik
Sagol cnm.iyii dusunmeye calisacam insallah.dualasalim.insallahPozitif düşünmeye çalış, benim de asilamadan önce yumoslarima bakilmadi catladi mi catlamadi mi die..
İkinci aşılamamdı canım bugün bi tüp bebek merkeziyle görüştüm eşinizin bu değerleri ile neden aşılama yaptılar diyince iyice bi afalladım... Nasip bakalım Rabbim ne zaman ol diyecek o zaman olacak... İsteyen dileyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahİnşallah cnm allahım daha fazla bekletmesin bizleri kaçıncı aşılamandı
Rabbim işinizi rast getirsin canım... Herşey gönlünce olsun... Gerçekten vakti saati var daha... Rabbim inşallah dileyen herkese tez zamanda nasip etsin...sen negatif olduğunu e buraya ben niye görmedim, yazmışmıydın sonucunu daha önce buraya, senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum son aşılamamda sonucu öğrenince duygularım o kadar yoğundu ve çöküntü halindeydimki hatta çok geride duygularımı boşalttığım kocama bir destan yazmıştım . ama çok şükür önümüzde bir yol daha var, ümitsiz olmak yok demekki biaz daha uğraştıracak bu sıpalar bizi.
haklısın canım ama zor oluyor işte. güçlü değilm galiba, bütün gardım gitti yerle bir oldu. bide eşim bekleyelim diyor stresin geçmeden hiçbirşey yapmıcam diyo. bu stres geçmeyecekki olmadığı sürece. ona canım sıkıldı.haydaaaa oldumu yani meryem şimdi
niye hemen beyaz bayrak sallıyosun tatlımolucak herşey zamanla yoluna giricek karamsarlığa gerek yok yapma lütfen sadece zamana ihtiyaç var bugün tam 30 gün oldu kürtaj olalı hala reglim gelmedi bayram önü geliverse rahat olucaktı çünkü bayramda falan adet olursam rahim filmini çektiricemicem muhtemelen adetliyken yapılıcak tahlillerim 1 ay daha ertelenicek sağlık olsun... hayır vardır herşeyde
pes etmek yok mücadeleye devam tammı bak ne kötü durumda olanlar var kıyaslamak en nefret ettiğim şeydir ama feyz alınması için söylüyorum bizim durumumuz bir çok insana göre süt liman
bak sürprizler çıkmaya başlamış bile. inş herşey çok çok güzel ve hayırlı olur senin için canımmgünaydın kızlar
bütün gece yumoşlar aklımda hiç rahat uyuyamadım uyuduğum zamanda da hep onlsrla ilgili rüya gördüm :))))
şu tlfn gelseydi yumoşlarım bensiz ne halde öğrenseydim..
topik sessiz evet yavaş yavaş sonuçlr belli oldu yeniden îşlem yapılmayınca kimsenin çıtı çıkmıyor :)))
keşke ortak bir yerde toplanıp şöyle yüzyüze sohbetin belini kırsak ne iyi olurdu.
bide size ne anlatıcam dün narkoz vdrdiklerinde sanki uyumuyormuş gibiydim yine aynı masadayım ve rüya görüyorum ama yumurtalarımı toplamıyorlar rüyamda kucağıma o kadar güzel ay parçası gibi bebek verdiler seviyorum öpüyorum kokluyorum ama nasıl gerçek gibi öylesine hasret giderdimki anlatamam sonra birses sakine hanım dedi ve gözümü açtım 3 tane insan gerisini hatırlamıyorum odaya giderken ağlıyormuşum anestezi uzmanı odada neden ağlıyorsun ağrınmı var dedi o zaman farkettim kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum snlattım artık rüyamda bebek gördüm dediki uykuya dalmadan önce besmele çektin hatırlıyormusun senden sonra bizde besmele ile başladık belki bunun hayrına malum olmuştur dedi o ara eşim geldi birde ona smlattım donra ağlamam durdu ilk defa böyle uyandım.
kızlarrrr tam buraya yazarken tlfn geldi, embriyolog aradı şimdi 3 yumurta vardı ana biz 1 tane bekliyorduk bu bize süpriz olmuştu ama tahmin ettiğimiz gibi sadece 1 tane döllendi beklemeyelim yarın sabah 10:30 da gelin transferi yapslım dedi, kalitesini sordum yarın sabaha belli olur ilk sınavı geçti ikinci sınav bölünme kısmı yarın gerçekleşir sabaha anlayabiliriz aksi bir durum olur gelişim göstermezse arar transferi iptsl ederiz dedi.
bnde ilk aşılamamı gata da yaptırmıştım ist ama?Aslinda doktorum harika biri gatada prof..tup bebegin basi..ama neden boyle oldu anlamadim.prof afam bi bildigi vardir diyorum ama iste icim bu bulandi..hayirlsii artik canim ne diyelim.senin tuttugu zaman agrim sancin olmusmuydu
hiç bi dr bakmıyor sanırım çatlayıp çatlamadığına benimde bakmamışlardı iki aşılamama da M muhammedomerPozitif düşünmeye çalış, benim de asilamadan önce yumoslarima bakilmadi catladi mi catlamadi mi die..
canım bence sende amh testini yaptır istersen sonuca göre tüp bebeğe yönelirsin eğer benim gibiyse boşu boşuna aşılamada yıpranıp helak oluyoruz. bak benim 3 yumoşumu aldılar 1 i döllendi, aşılama olsaydı belki oda döllenemeyecekti ki ben aşılamalarımda hep iyi sayıda yumurtam vardı daha öncede dillendirildiği gibi döllenme problem sanırım bizlerde. diyelimki döllendi sonra yok dış gebelik yok boş gebelik aman efendim kimyasalmış derken ruhen yaşlanıyoruz valla, şuda var ben tek embriyom sabahı çıkacakmı, transfer iptal olacakmı korkusundan sabahhı sabah ettim uyku girmedi gözüme buda bir stres ama bundan sonra biliyorum ki en büyük aşama geçildi ve bizden hastaneden çıktı gerisi Allah'a kaldı, Rabbim ol derse olacakbak sürprizler çıkmaya başlamış bile. inş herşey çok çok güzel ve hayırlı olur senin için canımm
çok teşekkür ederim inşallahMerhaba, belirti olmasi için o kadar erken ki.. bence kafana hic bir belirtiyi takma ve dua edip bekle, inşallah asilaman tutar..
Benim ankara gata cnm.Allah her seyin hayirlisini versin canim.ne diyelimbnde ilk aşılamamı gata da yaptırmıştım ist ama?
Canim dilerim Rabbim yuzunu guldururcanım bence sende amh testini yaptır istersen sonuca göre tüp bebeğe yönelirsin eğer benim gibiyse boşu boşuna aşılamada yıpranıp helak oluyoruz. bak benim 3 yumoşumu aldılar 1 i döllendi, aşılama olsaydı belki oda döllenemeyecekti ki ben aşılamalarımda hep iyi sayıda yumurtam vardı daha öncede dillendirildiği gibi döllenme problem sanırım bizlerde. diyelimki döllendi sonra yok dış gebelik yok boş gebelik aman efendim kimyasalmış derken ruhen yaşlanıyoruz valla, şuda var ben tek embriyom sabahı çıkacakmı, transfer iptal olacakmı korkusundan sabahhı sabah ettim uyku girmedi gözüme buda bir stres ama bundan sonra biliyorum ki en büyük aşama geçildi ve bizden hastaneden çıktı gerisi Allah'a kaldı, Rabbim ol derse olacak
Allah hepimizin yuzünü güldürsün inşallah ve hepimiZe nu duyguyu yaşataın canım benimCanim dilerim Rabbim yuzunu guldurur
bence eşin doğru söylüyor bu kadar gerilirsen vücudun kaslarında geriliyor haliyle bebişin olmasıda zor oluyorhaklısın canım ama zor oluyor işte. güçlü değilm galiba, bütün gardım gitti yerle bir oldu. bide eşim bekleyelim diyor stresin geçmeden hiçbirşey yapmıcam diyo. bu stres geçmeyecekki olmadığı sürece. ona canım sıkıldı.
canım bence sende amh testini yaptır istersen sonuca göre tüp bebeğe yönelirsin eğer benim gibiyse boşu boşuna aşılamada yıpranıp helak oluyoruz. bak benim 3 yumoşumu aldılar 1 i döllendi, aşılama olsaydı belki oda döllenemeyecekti ki ben aşılamalarımda hep iyi sayıda yumurtam vardı daha öncede dillendirildiği gibi döllenme problem sanırım bizlerde. diyelimki döllendi sonra yok dış gebelik yok boş gebelik aman efendim kimyasalmış derken ruhen yaşlanıyoruz valla, şuda var ben tek embriyom sabahı çıkacakmı, transfer iptal olacakmı korkusundan sabahhı sabah ettim uyku girmedi gözüme buda bir stres ama bundan sonra biliyorum ki en büyük aşama geçildi ve bizden hastaneden çıktı gerisi Allah'a kaldı, Rabbim ol derse olacak
Amin canim aminnAllah hepimizin yuzünü güldürsün inşallah ve hepimiZe nu duyguyu yaşataın canım benim
canım yoldayız sabah aradılar 10:30 du ertelediler 12:30 da sıkışık gelin dediler ama varya kadın olmadı iptal diyecek diye konuşana kadar ölsüm öldüm, kalbim boğazımda attı, şimdi arabadayız eşim bebeîşimizi almaya gidiyoruz diye müzik dinliyor keyifli keyifli, bende tlfndan dualar okuyorum bu arada kızlar kun fe yekün duasını mutlaka arapçasını ve mealini okuyun sanki bizim gibilere sesleniyor okudukça rahatladım ruhunu rahatlatıyor insanın. hastaneeye gidince önce abdest alıcam sonra bismillah deyip giricem.sakineeeeemmmm
noldu ne zaman gidiceksin hasteneye yahu çatlatma bizi durum ne ne olucak
Allahim hayirli saate denk getirsin insallah.insallah gercekten bebisinizle donersinizcanım yoldayız sabah aradılar 10:30 du ertelediler 12:30 da sıkışık gelin dediler ama varya kadın olmadı iptal diyecek diye konuşana kadar ölsüm öldüm, kalbim boğazımda attı, şimdi arabadayız eşim bebeîşimizi almaya gidiyoruz diye müzik dinliyor keyifli keyifli, bende tlfndan dualar okuyorum bu arada kızlar kun fe yekün duasını mutlaka arapçasını ve mealini okuyun sanki bizim gibilere sesleniyor okudukça rahatladım ruhunu rahatlatıyor insanın. hastaneeye gidince önce abdest alıcam sonra bismillah deyip giricem.
Heyecanlandımm :) güzel yerlestirsinler sımsıkı tutnsun annesineecanım yoldayız sabah aradılar 10:30 du ertelediler 12:30 da sıkışık gelin dediler ama varya kadın olmadı iptal diyecek diye konuşana kadar ölsüm öldüm, kalbim boğazımda attı, şimdi arabadayız eşim bebeîşimizi almaya gidiyoruz diye müzik dinliyor keyifli keyifli, bende tlfndan dualar okuyorum bu arada kızlar kun fe yekün duasını mutlaka arapçasını ve mealini okuyun sanki bizim gibilere sesleniyor okudukça rahatladım ruhunu rahatlatıyor insanın. hastaneeye gidince önce abdest alıcam sonra bismillah deyip giricem.
canım yoldayız sabah aradılar 10:30 du ertelediler 12:30 da sıkışık gelin dediler ama varya kadın olmadı iptal diyecek diye konuşana kadar ölsüm öldüm, kalbim boğazımda attı, şimdi arabadayız eşim bebeîşimizi almaya gidiyoruz diye müzik dinliyor keyifli keyifli, bende tlfndan dualar okuyorum bu arada kızlar kun fe yekün duasını mutlaka arapçasını ve mealini okuyun sanki bizim gibilere sesleniyor okudukça rahatladım ruhunu rahatlatıyor insanın. hastaneeye gidince önce abdest alıcam sonra bismillah deyip giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?